Geçinemeyenler kulübü

Gümüş yüzde yetmişbeş kar getirmiş alıcısına.

Altın alamayan ham gümüşe yönelsin diyorlar.
ben hic anlamam ham gumus ne nerden alinir vs.
online bankadan altin euro dolar alirim yada kuyumcudan bu kadar.
mesela neden kimse parasini kuveyt dinarina cevirmiyor hep merak ettim 😁

8 sayılır iki ay sonra da doğumgünü var. Kıyafet geçen senelerden doğumgününe çok gelmişti hediye.
Sevdiği oyuncak karakterler olabilir ya da ailece oynayacağınız bir kutu oyunu ya da kitapları?
Tv den her ne kadar uzak tutmak istesek de benim desteklediğim konsol oyunları var, tenis, spor vb şeyleri simulasyon şekilde yapılan ama fiyatlar uçuk tabii.
Çocuklara hem hareket oluyor hem de keyifli zaman geçiriyorlar.

Akıllı saat olabilir, benim büyük 4 yaşında bilgim yetmedi şuan o yaşa😂

Screenshot_20201215-014412.png

Millet vekili Şahin tin Kuru ekmek yiyorsalar aç değiller demiş dağılın hanımlar 🤣🤣

alalimda savasta altini kime bozduracaz 😂😂 adile nasitim ne savasmi cikti ben gidip ekmek aliyim demesi gibi oldu
Hahahahaha ben alırım sızden, kulce altın toplayın. Yahudıler ıkıncı dunya savasında altın takas edıyordu ya hanı, para verınce bunlar kagıt dıyorlardı. Asıl savasta lazım altın . Param olsa alcam da yok

Gecinebiliyormuyuz, ite kaka evet.

Eşim tek çalışan maaşı 3560+750 tl kira geliri var. Kendi evimizi kiraya verip başka semtte kiraya çıktık. Yeni kiramiz ocak itibariyle 900 tl +50 tl de aidat var.
Gecen ay ki faturalara gore
Dogalgaz 200
Elektrik 180
Su 25
Telefon 87
Telefon 65
İnternet 90
Kredi karti odemesi azami 500 odendi 950 bir kartta borc digerinde 10 ay 120 taksit var.
Bez masrafi ortalama 200
Sigara masrafi ortalama 180
Telefon taksidi 300 tl
150 birikim hesabı
100 tl gün
Ortalama bize 1200 kaliyor. Elbette bunlar haricide masraf cikiyor. Mesela buyuk kiz bazen olmadik seyler istiyor.
Ay başı ilk market 250 300 tutar. Sonra da hersey bittikce tekrar alinir.
Aylik sadece yumurta masrafimiz 80 tlidi daha da artar zamlanmis.
Yogurt ayda en az 3 kova aliyoruz. Peki digerleri? Balik 2 haftada bir alabilirsek ne ala. Evde ki et kurbandan. Bakliyat isyeri erzagindan..

Hahahahaha ben alırım sızden, kulce altın toplayın. Yahudıler ıkıncı dunya savasında altın takas edıyordu ya hanı, para verınce bunlar kagıt dıyorlardı. Asıl savasta lazım altın . Param olsa alcam da yok
bacim sen ne diyon iyimisin.
külçe altın alın diyo gı bize 😂😂😂
bu ayki maas mesailerle 7000
4 bini gitti eve gelmeden kalan 3000 lede 10 tane falan kulce alayim bari kemiririz

Sevdiği oyuncak karakterler olabilir ya da ailece oynayacağınız bir kutu oyunu ya da kitapları?
Tv den her ne kadar uzak tutmak istesek de benim desteklediğim konsol oyunları var, tenis, spor vb şeyleri simulasyon şekilde yapılan ama fiyatlar uçuk tabii.
Çocuklara hem hareket oluyor hem de keyifli zaman geçiriyorlar.

Akıllı saat olabilir, benim büyük 4 yaşında bilgim yetmedi şuan o yaşa😂
wee vardı eskiden amma tenis ve bovling oynardık onunla kolumuz kopardı ama sanal da olsa

Oyuncak, kıtap, kutu oyunları bunlar olabılır
Kitap eşim çok alıyor daha okumadığı çok var, oyuncak da çok almak istemiyorum. Kutu oyunu hiç bilmiyorum araştırayım.
ben bugun kizim icin oyuncak mutfak aldım xok istiyordu. 1 2 gune gelir ama yilbasina kadar saklayamam sanirim.
oyuncak alın 🤔
Kızım olsa kesinlikle alır birlikte oynardık. Araba oyunu oynamaktan, bir de hep hırsız olmaktan sıkıldım.

Eşim tek çalışan maaşı 3560+750 tl kira geliri var. Kendi evimizi kiraya verip başka semtte kiraya çıktık. Yeni kiramiz ocak itibariyle 900 tl +50 tl de aidat var.
Dogalgaz 200
Elektrik 180
Su 25
Telefon 87
Telefon 65
İnternet 90
Kredi karti odemesi azami 500 odendi 950 bir kartta borc digerinde 10 ay 120 taksit var.
Bez masrafi ortalama 200
Telefon taksidi 300 tl
150 birikim hesabı
100 tl gün
Ortalama bize 1200 kaliyor. Elbette bunlar haricide masraf cikiyor. Mesela buyuk kiz bazen olmadik seyler istiyor.
Yogurt ayda en az 3 kova aliyoruz. Peki digerleri? Balik 2 haftada bir alabilirsek ne ala. Evde ki et kurbandan. Bakliyat isyeri erzagindan..
Yanlıs anlamayın lutfen ama dort kısı 1200 lira gıda ve dıger masraflar nasıl gecınıyorsunuz? Yetıskın olunca tamam da ıkı cocuk olunca cok Zor ya. Kıyafet, saglık, ekstra ıstekler

wee vardı eskiden amma tenis ve bovling oynardık onunla kolumuz kopardı ama sanal da olsa
Bizde hiç olmadı, bilemiyorum ama deli gibi istiyorum.
Ben eski ikinci el bir şey alalım diyorum, koca kişis yenisi çıkmış çok pahalı diyor.
Sonuç olarak 10 aydır tık yok, pandemi bitti hala alacağız.
Amacım zaten çocuklarla beraber bir şey yapmak, hepimiz hareket ederiz işte...

bacim sen ne diyon iyimisin.
külçe altın alın diyo gı bize 😂😂😂
bu ayki maas mesailerle 7000
4 bini gitti eve gelmeden kalan 3000 lede 10 tane falan kulce alayim bari kemiririz
Yedi bin mi? Bakın bunu burdan alın. Yedıbınle gecınemeyen ınsanlar yerleskesı topıgıne gelınebılemez. Mary antoınette senı. Yedı bın tele ıle fakır mı olunur?

Dogalgaz 200
Elektrik 180
Su 25
Telefon 87
Telefon 65
İnternet 90
Bez masrafi ortalama 200
Telefon taksidi 300 tl
150 birikim hesabı
100 tl gün
250 300 e ne geliyor ki ya 😟

Kitap eşim çok alıyor daha okumadığı çok var, oyuncak da çok almak istemiyorum. Kutu oyunu hiç bilmiyorum araştırayım.

Kızım olsa kesinlikle alır birlikte oynardık. Araba oyunu oynamaktan, bir de hep hırsız olmaktan sıkıldım.
kumandali uçak falan sever erkek cocuklari boyle seyleri

Yedi bin mi? Bakın bunu burdan alın. Yedıbınle gecınemeyen ınsanlar yerleskesı topıgıne gelınebılemez. Mary antoınette senı. Yedı bın tele ıle fakır mı olunur?
kiz 4 bini eve gelmeden gitti diyorum 😂😂 7000 cok para degilki ya topigi acanda benim 😂😂

X