-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.721
Benim kocam olacak şahıs 2,5 sene önce kartımı kapattı.
Kendininkini de kapattı hakkını yemeyeyim
Evde 1 tane kart var, internet alışverişine kapalı.
Kim markete gidecekse alıp gidiyoruz ve gerçekten tasarruf yapılıyor.
Biz züğürt kalıp dükkan kapanınca bu yönteme geçtik, şiddetle tavsiye ederim
İvit.ınstadan nasıl alıyorsun o zaman?kapıda ödemeyle mi satıyorlar?
Kız ben de sevmem, taylandda bır defa yedım kral ıstakozmus tadı lastık gıbı ustune de adamlar ıkıyuz dolar ıstedı. Yanımıza yuz dolar almıstık. Benı rehın aldılar oburmuruz otele gıdıp aldı kasadan benı bıraktılar.salak taksıcıye dedık balık restoran bızı salas balıkcıya götürdü. Orda da ucuzdur dıye gıttık ıstakoz aldık. Menüde yırmı dolar yazıyo adamlar dedıkı o gram fıyatı bu kral ıstakoz. Donanma komutanı olsa ne olacak tadı bk gıbı dıyemedık tabı. Elın cekıl gozlu adamlarıyla bır saat masada bekledık. Istakozdan o gun tıksındım ben daha da yemem.Istakoz dedi ya, açlıktan gebersem kendimi yerim de onu yemem
tamam simdi konuya bakinca hatirladim.Yok kız vardı ya bı tane konu acmıstım yorum yazdın sende bırı benı aramıyodu taktık ıstıyodum kımıl zararlısı bır herıf
Benım annemın de bu. Bı de yanına cerez offfBenim ailemde (annemlerde) yıllardır menü aynıdır.
Piliç ve pilav
Rus salatası
Havuç tarator
Biber dolması
Sigara böreği
Roka salatası
Şakşuka ya da karışık kızartma
Peynir tabağı
Bu kadar ve hepsi ucuz
tamam simdi konuya bakinca hatirladim.
bide beni cok bosluyosun talibim çok yazmış şuursuz ya
ucuz malin alicisi çok olur yazsaydin ya
Yaaa keske aklıma gelseydı ya offfff krıze gırdım asırı guzel olurdutamam simdi konuya bakinca hatirladim.
bide beni cok bosluyosun talibim çok yazmış şuursuz ya
ucuz malin alicisi çok olur yazsaydin ya
o benim kıza kitap kıza nevresim vs. diye ayakkabıları çantaları kargoyla eve gizlice sokuyorum.paketi en arka oda da açıyoruz sonra da dolabın derinliklerine atıyorum.ama giyince ya da kullanınca hiç farkına varmıyor ya da varıyor da yüz göz olmuyor bilemedimKocam net alisverislerime hayrandir
Sorun hic olmamasi gerekiyor ama imkansiz gidip markette kaziklanamam dolasacak hal yok
Bide sey var tabi ben oyle yapmam asla isyerinde depolayip zaman zaman ortaya cikaranlar var ne ayip sey
bulaşıklari yikasaydin ya ne bekledin orda elin cekik gozluleriyel 100 dolar cebine kalirdiKız ben de sevmem, taylandda bır defa yedım kral ıstakozmus tadı lastık gıbı ustune de adamlar ıkıyuz dolar ıstedı. Yanımıza yuz dolar almıstık. Benı rehın aldılar oburmuruz otele gıdıp aldı kasadan benı bıraktılar.salak taksıcıye dedık balık restoran bızı salas balıkcıya götürdü. Orda da ucuzdur dıye gıttık ıstakoz aldık. Menüde yırmı dolar yazıyo adamlar dedıkı o gram fıyatı bu kral ıstakoz. Donanma komutanı olsa ne olacak tadı bk gıbı dıyemedık tabı. Elın cekıl gozlu adamlarıyla bır saat masada bekledık. Istakozdan o gun tıksındım ben daha da yemem.
Para ıstemıyorlar ona da sukur.Yok yavrum bizim kapanalı 2,5 sene oldu, kirada dükkan.
Verdikleri o para esnafın aylık elektrik masrafını karşılar mı ayrıca, çok komik ya
Bir dükkan kirası 5 binden başlıyor, adamların yardım diye verdiği para bu...
o benim kıza kitap kıza nevresim vs. diye ayakkabıları çantaları kargoyla eve gizlice sokuyorum.paketi en arka oda da açıyoruz sonra da dolabın derinliklerine atıyorum.ama giyince ya da kullanınca hiç farkına varmıyor ya da varıyor da yüz göz olmuyor bilemedim
Bunu benim kocam yapardı hatta bugün andı gizli gizli eve kıyafet soktuğu günleriKocam net alisverislerime hayrandir
Sorun hic olmamasi gerekiyor ama imkansiz gidip markette kaziklanamam dolasacak hal yok
Bide sey var tabi ben oyle yapmam asla isyerinde depolayip zaman zaman ortaya cikaranlar var ne ayip sey
Cakıları vardı mafya bunlar tayland mafyası. Cok komıktı ama ya masadan kalkamıyosun dıl bılmıyosun adamların belınde sılah istakoz mıdene oturmuş. O zaman dolar bır bucuk tele idi hey gıdıbulaşıklari yikasaydin ya ne bekledin orda elin cekik gozluleriyel 100 dolar cebine kalirdi
1000 tl yılbaşı ağacı.ben daha bunu sindiremedimBunu benim kocam yapardı hatta bugün andı gizli gizli eve kıyafet soktuğu günleri
Kart yok, yapılıyorsa ikimiz de haberdarız.
Enpara var kart, paramıza göre alıyoruz borç yok haliyle
parayi odemeseydin istakozu oturdugu yerden onlar cikarirmis bosa stres yapmissinCakıları vardı mafya bunlar tayland mafyası. Cok komıktı ama ya masadan kalkamıyosun dıl bılmıyosun adamların belınde sılah istakoz mıdene oturmuş. O zaman dolar bır bucuk tele idi hey gıdı
bu en para kart ne ? esimde de var ondan ben oni kredi karti saniyordumBunu benim kocam yapardı hatta bugün andı gizli gizli eve kıyafet soktuğu günleri
Seneye satar dolapta sekızyuze , guzel kullanın bence film delısı .dokulmesın defo olunca almıyolar kskss, uzaktan bakın foto cekın sonra dogru kutuya1000 tl yılbaşı ağacı.ben daha bunu sindiremedim
Bunu benim kocam yapardı hatta bugün andı gizli gizli eve kıyafet soktuğu günleri
Kahkaha attım leblebı bogazıma kactı öldürüyosun benı sen yaparayi odemeseydin istakozu oturdu
gu yerden onlar cikarirmis bosa stres yapmissin
şu topikte Bahar Candan da olaydı ne eğlenirdik ama.bizi alt sınıf pis fakirler diye yerden yere vururdu.kadın yerli mango yemezmiş güney amerikadan olması lazımmış ayrıca çevreyi bilinci gelişmişmiş o yüzden sadece organik gıda yermişparayi odemeseydin istakozu oturdu
gu yerden onlar cikarirmis bosa stres yapmissin