- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.681
Ben çocukluğumda bir hastalık geçirdim ve okula ara verdim 1 sene, 8 yaşımdaydım.beyin aynen bunu soyluyo bende ama kalp dayanmiyo
seninkiler yine 2 tane bizimki tek basina ordan oraya saskin ordek gibi arkadas yok kardes yok benimle oynuyo aksama kadar uzuluyorum hemde çok ama gonderemem
2 kişi hindiyi ne yapacaksın?2 parça antrikot al olsun bitsinBenım aldıgım agac uc yuz lıra olmus, nerdeyse yuz ellı tane sus ve led ısıklar vardı baya, onlarda ortalama dortyuz cıvarı. İki sene önce almıstım o zaman bunun yarısını vermedım. Sımdı annem kullanır artık. Hındı kac para acaba?
Hindi sevmem, bilmiyorum valla.Benım aldıgım agac uc yuz lıra olmus, nerdeyse yuz ellı tane sus ve led ısıklar vardı baya, onlarda ortalama dortyuz cıvarı. İki sene önce almıstım o zaman bunun yarısını vermedım. Sımdı annem kullanır artık. Hındı kac para acaba?
Çok kullanmazdm ben. Ama bikaç audr neredeyse bütün maaş karta gidiyor hiçbir şey yapamaz oldum. Bir de gereksiz aldıklarım oldu sanki.ile yarar derin dondurucu ve kızıma aldığım yatağın bir kısmı gerisi olmasa da olurdu yaniben yıllardır kartzede yim hiç sıfırlayamadımm
Gene uçmuş antrikot diyor2 kişi hindiyi ne yapacaksın?2 parça antrikot al olsun bitsin
evlerin camlarına tek tek bakacağım. en büyük ağaç hangi evdeyse senindirBacım evladiyelik ürün ama bu, ölene kadar ağacımız süsümüz var işte
Modası mı geçiyor ahahahshsh
bedava sanıp alıyoruz ama öderken acı oluyor işteÇok kullanmazdm ben. Ama bikaç audr neredeyse bütün maaş karta gidiyor hiçbir şey yapamaz oldum. Bir de gereksiz aldıklarım oldu sanki.ile yarar derin dondurucu ve kızıma aldığım yatağın bir kısmı gerisi olmasa da olurdu yani
Kart öyle bir bela hele işin içine internet alışverişi giriyorsa tam bir tuzak.Çok kullanmazdm ben. Ama bikaç audr neredeyse bütün maaş karta gidiyor hiçbir şey yapamaz oldum. Bir de gereksiz aldıklarım oldu sanki.ile yarar derin dondurucu ve kızıma aldığım yatağın bir kısmı gerisi olmasa da olurdu yani
Hındı yapardı anacım ya, kalabalık toplaşır yerdık kuzenler kardesler . Tombala da yalan oldu. Parca hındı satılır mı acaba? Agacımız yok, hındımız yok. Ben hındısız gıremem yılbaşına ya. Kalırım 2020de valla. Yuhhhhh cok pahalıymış. Piliç yapalım en guzelı. Cok zaten ıkı kısıye hındı2 kişi hindiyi ne yapacaksın?2 parça antrikot al olsun bitsin
hindiden direkt piliç desem olmazdıGene uçmuş antrikot diyor
Ete zam geldi bugün.
Piliç de bari..
şu gereksiz adamdan kurtuldun değil mi?hala aramıyordur umarım seniHındı yapardı anacım ya, kalabalık toplaşır yerdık kuzenler kardesler . Tombala da yalan oldu. Parca hındı satılır mı acaba? Agacımız yok, hındımız yok. Ben hındısız gıremem yılbaşına ya. Kalırım 2020de valla. Yuhhhhh cok pahalıymış. Piliç yapalım en guzelı. Cok zaten ıkı kısıye hındı
Hatun zengın ya, tavuk falan da demıyo, dırekt antrıkot fakır yemegı tabı jsjskakaGene uçmuş antrikot diyor
Ete zam geldi bugün.
Piliç de bari..
Yok be iyisi değil, düşün bu fiyat ucuzu koçtaş o daevlerin camlarına tek tek bakacağım. en büyük ağaç hangi evdeyse senindir
Ben de aynı durumdayım. Geçen eşime dedim korona ilk çıktığında kardeş yapsaydık şimdi oyalanırdı biraz :)beyin aynen bunu soyluyo bende ama kalp dayanmiyo
seninkiler yine 2 tane bizimki tek basina ordan oraya saskin ordek gibi arkadas yok kardes yok benimle oynuyo aksama kadar uzuluyorum hemde çok ama gonderemem
ben ömrümde et yemedim yahuu.maksat size yardım olsun diye söyledim kabahat mı oldu?Hatun zengın ya, tavuk falan da demıyo, dırekt antrıkot fakır yemegı tabı jsjskaka
1000 tl ye miss gibi 2 çanta ederdi yazık olmuş parayaaYok be iyisi değil, düşün bu fiyat ucuzu koçtaş o da
Gözümün kaldıklarını alsam herhalde kaç aylık mutfak masrafı gider../
Minnoş bir piliç ya da kalçalı but al sen pakette 2li, mis gibi menü işte.Hatun zengın ya, tavuk falan da demıyo, dırekt antrıkot fakır yemegı tabı jsjskaka
Dun mesaj attı aksam, bız ayrıldık mı ya yazmıs. Ben de cok yogunum kusura bakma dedım. Az once de yazmıs cok bosladın benı dıye. Ben de dogrudur yazdım. Talıbım cok kapacaklar yazmıs. Cevap vermedım. Gecen haftada aradı acmadım. Su an tıcaret daha ılgımı cekıyo. Bı de asırı guzel dızı buldum netflıxde ısmı strangers from hell. Kıtap okuyorum falan zaman gecıyo.şu gereksiz adamdan kurtuldun değil mi?hala aramıyordur umarım seni
tavuk göğsu demek istemistir dili sürçtu galibaGene uçmuş antrikot diyor
Ete zam geldi bugün.
Piliç de bari..
esin mi bunu yazanDun mesaj attı aksam, bız ayrıldık mı ya yazmıs. Ben de cok yogunum kusura bakma dedım. Az once de yazmıs cok bosladın benı dıye. Ben de dogrudur yazdım. Talıbım cok kapacaklar yazmıs. Cevap vermedım. Gecen haftada aradı acmadım. Su an tıcaret daha ılgımı cekıyo. Bı de asırı guzel dızı buldum netflıxde ısmı strangers from hell. Kıtap okuyorum falan zaman gecıyo.