- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.701
aman geri adım atma bu adamı hiç gözüm tutmadı bu kadar ısrarcı olmasında da bir bit yeniği varDun mesaj attı aksam, bız ayrıldık mı ya yazmıs. Ben de cok yogunum kusura bakma dedım. Az once de yazmıs cok bosladın benı dıye. Ben de dogrudur yazdım. Talıbım cok kapacaklar yazmıs. Cevap vermedım. Gecen haftada aradı acmadım. Su an tıcaret daha ılgımı cekıyo. Bı de asırı guzel dızı buldum netflıxde ısmı strangers from hell. Kıtap okuyorum falan zaman gecıyo.
Butce ayırdım yılbasına ben hedıyeler menu dahıl. Hedıyesını aldım kaldı baya. Onla da agac sofra dıyordum agac ıstemıyor ben de ıstakoz falan yaparım artık.Minnoş bir piliç ya da kalçalı but al sen pakette 2li, mis gibi menü işte.
Daha nolsun:)
Kızınla da balon falan yaparsınız, 2 süslü taç kafanıza, güzel giyinirsiniz bitti gitti.
Huzurunuz olduktan sonra gerisi faso fiso.
Yok kız vardı ya bı tane konu acmıstım yorum yazdın sende bırı benı aramıyodu taktık ıstıyodum kımıl zararlısı bır herıfesin mi bunu yazan
fakir topiğindesin kuzum ne ıstakozuuuButce ayırdım yılbasına ben hedıyeler menu dahıl. Hedıyesını aldım kaldı baya. Onla da agac sofra dıyordum agac ıstemıyor ben de ıstakoz falan yaparım artık.
korona ilk ciktiginda kardes yapsan simdi 3 aylik olurdu cocuk bisey anlamazdi pek te sen huniyle geziyor olurdun heraldeBen de aynı durumdayım. Geçen eşime dedim korona ilk çıktığında kardeş yapsaydık şimdi oyalanırdı biraz :)
Ben zaten hoslanmıyorum pek ondan. Pandemıde cıkıp gezemem zaten. Ergen gıbı mesajlas nereye kadar. Demı bacım?aman geri adım atma bu adamı hiç gözüm tutmadı bu kadar ısrarcı olmasında da bir bit yeniği var
Kart öyle bir bela hele işin içine internet alışverişi giriyorsa tam bir tuzak.
Dediğiniz gibi fiyatı yüklü ürünler alırken cüzdana koymak, geri kalan zamanda evde tutmak lazım kartı.
hic hatirlamiyorum ya dur bir bakayimYok kız vardı ya bı tane konu acmıstım yorum yazdın sende bırı benı aramıyodu taktık ıstıyodum kımıl zararlısı bır herıf
Hahahah kız karıdes dıcektım hsjsjs adını bile karıstıryorum o kadar fakırım. A101 de yırmı telefakir topiğindesin kuzum ne ıstakozuuu
dolap uygulaması kart nosu bile istemiyor benden kayıtlı maalesef direkt alıyor bu parmaklarPeki ya kart numarasini ezberleyenler ne etsin
Sonsuza kadar kurtulamayacagim bir lanete kapildim
Benim kocam olacak şahıs 2,5 sene önce kartımı kapattı.Peki ya kart numarasini ezberleyenler ne etsin
Sonsuza kadar kurtulamayacagim bir lanete kapildim
Istakoz dedi ya, açlıktan gebersem kendimi yerim de onu yememButce ayırdım yılbasına ben hedıyeler menu dahıl. Hedıyesını aldım kaldı baya. Onla da agac sofra dıyordum agac ıstemıyor ben de ıstakoz falan yaparım artık.
Dukkan mı kapandı sızın? Cok uzuldum ya. Bugun destek verılıyor dıye duydum ama 750 liraymıs esnafa. Uc aylık dedıler bır bak ıstersen tum esnafa galıbaBenim kocam olacak şahıs 2,5 sene önce kartımı kapattı.
Kendininkini de kapattı hakkını yemeyeyim
Evde 1 tane kart var, internet alışverişine kapalı.
Kim markete gidecekse alıp gidiyoruz ve gerçekten tasarruf yapılıyor.
Biz züğürt kalıp dükkan kapanınca bu yönteme geçtik, şiddetle tavsiye ederim
Benim ailemde (annemlerde) yıllardır menü aynıdır.Kızlar uygun ama sık yılbası menüsü fıkırlerınız var mı? Hem dolu gozuksun hem ucuz olsun. Hem karnım doysun hem pastam dursun. ( valla bu soz hıc bu kadar cuk oturmamıstır sımdıye kadar duruma)
dolap uygulaması kart nosu bile istemiyor benden kayıtlı maalesef direkt alıyor bu parmaklar
ınstadan nasıl alıyorsun o zaman?kapıda ödemeyle mi satıyorlar?Benim kocam olacak şahıs 2,5 sene önce kartımı kapattı.
şakşuka ve biber dolmasını çok severimBenim ailemde (annemlerde) yıllardır menü aynıdır.
Piliç ve pilav
Rus salatası
Havuç tarator
Biber dolması
Sigara böreği
Roka salatası
Şakşuka ya da karışık kızartma
Peynir tabağı
Bu kadar ve hepsi ucuz
Yok yavrum bizim kapanalı 2,5 sene oldu, kirada dükkan.Dukkan mı kapandı sızın? Cok uzuldum ya. Bugun destek verılıyor dıye duydum ama 750 liraymıs esnafa. Uc aylık dedıler bır bak ıstersen tum esnafa galıba
Ben de kapatmayı düşündüm internet alışverişinden vazgeçemedim. Kullanmadığım sadece bir defa alışveriş yaptığım kartı kapattm.ne işe yarayacaksa. Ama karar verdim bir limit koydum onu ödemeden kullanmayavağım kartıBenim kocam olacak şahıs 2,5 sene önce kartımı kapattı.