Geçinemeyenler kulübü

şu topikte Bahar Candan da olaydı ne eğlenirdik ama.bizi alt sınıf pis fakirler diye yerden yere vururdu.kadının yerli mango yemezmiş güney amerikadan olması lazımmış ayrıca çevreyi bilinci gelişmişmiş o yüzden sadece organik gıda yermiş :KK70:
herşeyin organiğini yemiyordur bence o 😁😁😁 hersey organik olsaydı altılı ganyan atı gibi yuruyemezdi öyle
organik yemiş hali buysa kalsin anacim ben antibiyotikli tavugumdan memnunum

sen git tayland da grami 20 dolardan ıstakoz ye masada kal ölme, sonra gel leblebi yerken öl 😁 hiç olmadı ayol
Bız de bilirdik antep fıstıgı yemegı gülüm lakın gidip şk marketten dort liraya leblebı alıyoruz artık. Neden? Cunku gecınemıyoruz. Alın buyrun bu da ıspatı. Kuruyemıs olarak leblebı yıyorum.

herşeyin organiğini yemiyordur bence o 😁😁😁 hersey organik olsaydı altılı ganyan atı gibi yuruyemezdi öyle
organik yemiş hali buysa kalsin anacim ben antibiyotikli tavugumdan memnunum
yürüyüşüne duruşuna hasta oldum .:KK70:pandemi de çerezlik oldu bana kadın eğlendiriyorrrrr

Kızlar hediye işini ne yaptınız? Benim oğlum istiyor, yılbaşında, doğumgününde hediye bekliyor. Kıyafet haricinde ne alabilirim? Kıyafeti çok fazla.

Kızlar hediye işini ne yaptınız? Benim oğlum istiyor, yılbaşında, doğumgününde hediye bekliyor. Kıyafet haricinde ne alabilirim? Kıyafeti çok fazla.
benim kız lego istiyor ama baktım çok zamlanmışlar 450 den aşağı bulamadım istediğini daha uygunlarına ikna etmeye çalışıyorummm

ben bugun kizim icin oyuncak mutfak aldım xok istiyordu. 1 2 gune gelir ama yilbasina kadar saklayamam sanirim.
oyuncak alın 🤔

Gecınemıyorum bacım. Nerde bu devlet nerde bu millet? Amacına uygun kullanıyorum topıgı
yaptırım da geldi bir de israile savaş açacakmışız şimdi duydum benim borsa hisseleri de batar yarına.asıl en fasfakir benim .bu gece son orta halli duruşlarım yarın açım açççççç :kızgın: :cry: :KK70:

X