- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.661
Ağaç deme, geçen hafta yaptım o hatayı çocuklar istiyor diye.Canım söyle diyim, dogalgaz kıstım hasta olduk açtık uc yuz tele geldı. Kullanmadıgım ürünleri satıp ek butce yapıyorum sagolsun ceycey akıl verdı hayatımı kurtardı. Maas kus oldu. Bu kış nasıl biter bılmıyorum. Ha bır de kredı kartı cıkardım mecburen az az harcıyorum annem kolı yolladı yemeklık falan derken atlatıyoruz. Gecen senekı imkanlarla kesınlıkle aynı değil. Önumuzdekı aydan sonra para atayım dıyorum kurslar var. Dısardan yeme olayını bıtırdım ama evde de baya tutuyor artık. Yılbası agacı alayım dedım suslerle ıkıyuzu buluyor onun yerıne kendıme mukellef sofra kurarım dedım. Her sene alırdım agac bu sene almıyorum. Bu corona bıtmezse daha da kotu olacak galıba. Ufak ufak altın alıp atmak lazım kenara.
yakınız yahuu ortak mı olsam çamınıza danaya girer gibi.az siz de az da biz de dursunn çam ağacıııAğaç deme, geçen hafta yaptım o hatayı çocuklar istiyor diye.
Kaçtı bir tarafıma...
Az sattım mont. Ama ucuz seyler alıyorum bır mont sattım yerıne uc ayakkabı bır mont aldım aynı yerden. İkinci sattıgım montun parasını da bankaya attım oyle oyle kalmadı eksıgım. Cok guzel seyler var ya. Bır beden kucuk alıyorum az yıyım zayıflıyım dıye. Bi de kırk tl üstü ürün almıyorum. Tıcaret yapıyoruz bız burdaMontları sattın yedin mi çoktan?
Susler cok pahalı ya. Ben de yalvardım kızıma ıstemıyor baktım pahalı benım de ısıme geldıAğaç deme, geçen hafta yaptım o hatayı çocuklar istiyor diye.
Kaçtı bir tarafıma...
değmiyor inan ben pandemi basindan beri %90 steril yasiyorum, evet esim ise gidiyo ama onun disinda bildigin yasamiyoruz nerdeyse biz ikimiz ve artik psikolojisini kotu etkiliyor biliyorum hissediyorum.gönderme derim.dün tv de bingür sönmez hoca vardı.benim devamlı burada yazdığım şeylerden bahsetti.corona geçirenlerin organlarında kalıcı hasarlar kaldığını ileriki yıllarda kalp yetmezliğinden tut ağır troide diabete beyin hasarına kadar çok çeşitli hasarlar olabileceğini söyledi.hatta gene göre ağır hafif geçirildiğini ama gen testi yaptırmanın o kadar da kolay olmadığını anlattı.bu hastalığı kimse grip sanmasın da dedi.okulda 2 arkadaş görecek diye değer mi sence riske girmeyeee.
Kız bana lazım nevresım takımı, kaca satıyosun? Ksjksben nevresim çarşaf satıp yiyorum durumum daha vahimmmm
gıcır gıcır marka kıyafetleri ucuza satıp yerine markasız döküntüleri almadığın sürece ticarete devam derimm destekliyorum seniiiAz sattım mont. Ama ucuz seyler alıyorum bır mont sattım yerıne uc ayakkabı bır mont aldım aynı yerden. İkinci sattıgım montun parasını da bankaya attım oyle oyle kalmadı eksıgım. Cok guzel seyler var ya. Bır beden kucuk alıyorum az yıyım zayıflıyım dıye. Bi de kırk tl üstü ürün almıyorum. Tıcaret yapıyoruz bız burda
Ben de gordum aynı yerde. Onu da ıstemedı benım ne guzel kocaman agaclarım vardı hep annemde kaldı. Yılbası menüsü de cok tutacak bu sene galıba. Dort gun evde ne yıcez hep masrafgerçek çam mı alıyorsun migrosta gördüm ama almadım.25 tl ye plastik alacağım kızın odasına çok bile.süsleri de kendi yapar elişi kağıtlarından
Zaten fakir işi oldu, süsler yetmed.yakınız yahuu ortak mı olsam çamınıza danaya girer gibi.az siz de az da biz de dursunn çam ağacııı
hepsi aynı durumda normalde günde 10 dakika telefon izni vardı ama pandemi de akraba çocuklarla ya da arkadaşıyla saatlerce görüntülü konuşuyor beraber oyun oynuyorlar karşılıklı .o şekilde idare edebiliyoruz.çocuğun tek dışarı aktivitesi de perşembe günleri migrosa gidip kitap oyuncak bakmak ve arabayla turlamak hepsi buudeğmiyor inan ben pandemi basindan beri %90 steril yasiyorum, evet esim ise gidiyo ama onun disinda bildigin yasamiyoruz nerdeyse biz ikimiz ve artik psikolojisini kotu etkiliyor biliyorum hissediyorum.
çok üzuluyorum ceycey cocuk 1 senenin 8 ayinda sadece beni gordu sadece benimle oynadi, bu surecte 1 kez tepetaklak evin oldugu yerdeki niloya alanina girdi cocuk aylardir onu sayikliyo cunku baska hic bir sey gormedi.
2 gunde bir ruyamda niloya parkina gittim diyo çok yipratici oldu yikici olmaya basladi artik
daha dünn bana tasarruf dedin ben de inandım da kendimi düzeltme kararı almıştım.Ama usta yoldan çıkmış çırak netsin hesabı harcayacağımm hunharcaaaa batana dekkkZaten fakir işi oldu, süsler yetmed.
Önüne doldurdum hepsi, arkada küçücük toplar var sadece ve gerçekten o ağaca bin tl harcadım!!!!
Süsler aşırı aşırı pahalı ya.
Ben de inanamıyorum nasıl oldu ama durum bu, daha da sipariş ettim süs, bakalım kaça girecek...
beyin aynen bunu soyluyo bende ama kalp dayanmiyoBenim bakış açıma göre yanlış.
Şöyle ki, çocuklar kreşin ilk yılında zaten milyon tane hastalık geçiriyor, sağlam haftaları ayda 1 hafta.
Benim oğlan milyon tane bebekliğinde hastalık geçirmesine rağmen yine de her ay hasta oldu, buna az dedi doktorlar.
Şu dönemde bağışıklık en önemli ve gerekli şeyken aynı zamanda hastanelerin durumu belli iken zorunlu değilsek çok büyük risk.
Çalışan anne baba evet ama yok çocuğun sosyalliği yok dengesi bozuldu, geçeceksiniz ya bunları.
Önce can, sonra canan yani.
Geçen hafta çocukların ikisi de ateşli hastaydı, 3 gün sürdü cayır cayır.
Kreşe gitselerdi hoppa doğru hastaneye korona testine ve her seferinde böyle.
Bilemiyorum ben mi fazla abartıyorum ama altı üstü çocuklar evde yahu, millet yokluktan gönderemiyor zaten dünyanın sonu değil 1 sene kreşe gidemezse.
Geriledikleri de doğru, gözümle görüyorum peki kapanmaz mı, kapanır.
Sağlık olsun hepsi yapılır.
ben yıllardır kartzede yim hiç sıfırlayamadımmKaç aydır beni kredi kartm batırdı resmen. Bu ay karar aldm mümkün olmadıkça kullanmayacağım.
Bır tane geldı gerı ıade ettım etıketlı ürün alıyorum ya da ıkıncı el ama gıyılmemıs markalı seyler. Pazarlık edıyorum baya hemde. Aldıklarım hep guzel markalar cok tatlılar. Yarın yesıl ayakkabım gelecek bam.., az once de suet aldım derım.. marka. Cok guzeller. Hepsı uzun zamandır satılmayan seyler uyguna verdıler. Hem de kullanılmamıs yepısyenı. Dolar yukselsın gerı satıcam bendegıcır gıcır marka kıyafetleri ucuza satıp yerine markasız döküntüleri almadığın sürece ticarete devam derimm destekliyorum seniii
Bacım evladiyelik ürün ama bu, ölene kadar ağacımız süsümüz var iştedaha dünn bana tasarruf dedin ben de inandım da kendimi düzeltme kararı almıştım.Ama usta yoldan çıkmış çırak netsin hesabı harcayacağımm hunharcaaaa batana dekkk
istediğin yere yazz herkese açık bu topic. tek şart fakir olmakkkArada msj okuyup yazdığım ne kadar belli
Benım aldıgım agac uc yuz lıra olmus, nerdeyse yuz ellı tane sus ve led ısıklar vardı baya, onlarda ortalama dortyuz cıvarı. İki sene önce almıstım o zaman bunun yarısını vermedım. Sımdı annem kullanır artık. Hındı kac para acaba?Zaten fakir işi oldu, süsler yetmed.
Önüne doldurdum hepsi, arkada küçücük toplar var sadece ve gerçekten o ağaca bin tl harcadım!!!!
Süsler aşırı aşırı pahalı ya.
Ben de inanamıyorum nasıl oldu ama durum bu, daha da sipariş ettim süs, bakalım kaça girecek...