Geçinemeyenler kulübü

beyin aynen bunu soyluyo bende ama kalp dayanmiyo
seninkiler yine 2 tane bizimki tek basina ordan oraya saskin ordek gibi arkadas yok kardes yok benimle oynuyo aksama kadar uzuluyorum hemde çok ama gonderemem
Ben çocukluğumda bir hastalık geçirdim ve okula ara verdim 1 sene, 8 yaşımdaydım.
Ondan psikolojilerini anlayabiliyorum hatta daha beter yaşadım hastaydım çünkü😂😂😂

Öldüm mü, ölmedim.
Bir şeyim de eksilmedi, azıcık çatlak devam ediyorum işte.
Deneyimlediğim bir şey olduğundan benim içim rahat.

Benım aldıgım agac uc yuz lıra olmus, nerdeyse yuz ellı tane sus ve led ısıklar vardı baya, onlarda ortalama dortyuz cıvarı. İki sene önce almıstım o zaman bunun yarısını vermedım. Sımdı annem kullanır artık. Hındı kac para acaba?
2 kişi hindiyi ne yapacaksın?2 parça antrikot al olsun bitsin

Benım aldıgım agac uc yuz lıra olmus, nerdeyse yuz ellı tane sus ve led ısıklar vardı baya, onlarda ortalama dortyuz cıvarı. İki sene önce almıstım o zaman bunun yarısını vermedım. Sımdı annem kullanır artık. Hındı kac para acaba?
Hindi sevmem, bilmiyorum valla.
Al anacım bir kalça tavuk, yapıver.
Neyimize yetmiyor, hem daha lezzetli.

Çok kullanmazdm ben. Ama bikaç audr neredeyse bütün maaş karta gidiyor hiçbir şey yapamaz oldum. Bir de gereksiz aldıklarım oldu sanki.ile yarar derin dondurucu ve kızıma aldığım yatağın bir kısmı gerisi olmasa da olurdu yani
bedava sanıp alıyoruz ama öderken acı oluyor işte

Çok kullanmazdm ben. Ama bikaç audr neredeyse bütün maaş karta gidiyor hiçbir şey yapamaz oldum. Bir de gereksiz aldıklarım oldu sanki.ile yarar derin dondurucu ve kızıma aldığım yatağın bir kısmı gerisi olmasa da olurdu yani
Kart öyle bir bela hele işin içine internet alışverişi giriyorsa tam bir tuzak.
Dediğiniz gibi fiyatı yüklü ürünler alırken cüzdana koymak, geri kalan zamanda evde tutmak lazım kartı.

2 kişi hindiyi ne yapacaksın?2 parça antrikot al olsun bitsin
Hındı yapardı anacım ya, kalabalık toplaşır yerdık kuzenler kardesler . Tombala da yalan oldu. Parca hındı satılır mı acaba? Agacımız yok, hındımız yok. Ben hındısız gıremem yılbaşına ya. Kalırım 2020de valla. Yuhhhhh cok pahalıymış. Piliç yapalım en guzelı. Cok zaten ıkı kısıye hındı

Hındı yapardı anacım ya, kalabalık toplaşır yerdık kuzenler kardesler . Tombala da yalan oldu. Parca hındı satılır mı acaba? Agacımız yok, hındımız yok. Ben hındısız gıremem yılbaşına ya. Kalırım 2020de valla. Yuhhhhh cok pahalıymış. Piliç yapalım en guzelı. Cok zaten ıkı kısıye hındı
şu gereksiz adamdan kurtuldun değil mi?hala aramıyordur umarım seni

beyin aynen bunu soyluyo bende ama kalp dayanmiyo
seninkiler yine 2 tane bizimki tek basina ordan oraya saskin ordek gibi arkadas yok kardes yok benimle oynuyo aksama kadar uzuluyorum hemde çok ama gonderemem
Ben de aynı durumdayım. Geçen eşime dedim korona ilk çıktığında kardeş yapsaydık şimdi oyalanırdı biraz :)

Hatun zengın ya, tavuk falan da demıyo, dırekt antrıkot fakır yemegı tabı jsjskaka
Minnoş bir piliç ya da kalçalı but al sen pakette 2li, mis gibi menü işte.
Daha nolsun:)
Kızınla da balon falan yaparsınız, 2 süslü taç kafanıza, güzel giyinirsiniz bitti gitti.
Huzurunuz olduktan sonra gerisi faso fiso.

şu gereksiz adamdan kurtuldun değil mi?hala aramıyordur umarım seni
Dun mesaj attı aksam, bız ayrıldık mı ya yazmıs. Ben de cok yogunum kusura bakma dedım. Az once de yazmıs cok bosladın benı dıye. Ben de dogrudur yazdım. Talıbım cok kapacaklar yazmıs. Cevap vermedım. Gecen haftada aradı acmadım. Su an tıcaret daha ılgımı cekıyo. Bı de asırı guzel dızı buldum netflıxde ısmı strangers from hell. Kıtap okuyorum falan zaman gecıyo.

Dun mesaj attı aksam, bız ayrıldık mı ya yazmıs. Ben de cok yogunum kusura bakma dedım. Az once de yazmıs cok bosladın benı dıye. Ben de dogrudur yazdım. Talıbım cok kapacaklar yazmıs. Cevap vermedım. Gecen haftada aradı acmadım. Su an tıcaret daha ılgımı cekıyo. Bı de asırı guzel dızı buldum netflıxde ısmı strangers from hell. Kıtap okuyorum falan zaman gecıyo.
esin mi bunu yazan

X