- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.621
anladım teşekkürler.kızımın kuzeni öyle bir anaokulunda öğretmen whatsaptan konuşuyoruz şu an emin olmak istedik.size iyi çalışmalar.miniklere de sağlık diliyorummTam olarak böyle evet.
Onlar bağımsız anaokulu olarak tanımlanır.
bir insan bir evi nasil 37 sene elinde tutar ya, benim suyum cikiyo bir yerde cok oturuncaaltın her zaman kazandırır.annemin 37 yıl önce aldığı bir ev vardı ozaman 1 kilo altına almış .geçen ay müşteri çıktı 78 bin verdiler şaka gibi.apartmanda hep 90 95 e gitmiş daireler.uzun yıllardırda boş. kızdım pandemi bitince satıp altın alacağımm yerineee.
Ama devletler tam gün hizmet vermiyor bu ilki bir de ana sınıfları hariç derken...Resmi açıklamalar burada.
Özel kurum müdürü olmama rağmen ben de 4 Ocak’ta açılmanın daha isabetli olacağını düşünüyürdum.Ben de niyeyse merak ettim açılıp açılmadığını.
Devlette anaokulu öğretmeni olan arkadaşımın sövüşleri ile kreşler açıldığı için sevinç turları atan whatsapp gruplarında arada kaldım, bertaraf olacağım
Devletin tam gün hizmet veren bağımsız anaokulları var.Ama devletler tam gün hizmet vermiyor bu ilki bir de ana sınıfları hariç derken...
boyle aç kapa aç kapa çok sacma degilmiÖzel kurum müdürü olmama rağmen ben de 4 Ocak’ta açılmanın daha isabetli olacağını düşünüyürdum.
Ben en başından beri bu süreçte bir zahmet çocukları ve çalışan ebeveynlerin dönüşümlü olarak işlerinin ayarlanması taraftarıydım.Özel kurum müdürü olmama rağmen ben de 4 Ocak’ta açılmanın daha isabetli olacağını düşünüyürdum.
Satıl politikası gibi. Normalde almayanın bile yasak diye alası geliyor4 gün kapanma var yılbaşında vişne şarabı kesmezzz
Hem de ne saçma.boyle aç kapa aç kapa çok sacma degilmi
cocuklari bi ortaliga saliyorlar,
sonra 10 gun ya kapatiyorlar ya kapatmiyorlar hop bidaha.
herkes icin yipratici olmali
aynenBen de niyeyse merak ettim açılıp açılmadığını.
Devlette anaokulu öğretmeni olan arkadaşımın sövüşleri ile kreşler açıldığı için sevinç turları atan whatsapp gruplarında arada kaldım, bertaraf olacağım
İşte bu benim resmenSatıl politikası gibi. Normalde almayanın bile yasak diye alası geliyor
yarım gün eğitim veren bağımsız devlet anaokulları kapalı mı olacak yani?kızımın kuzeni soruyor Ankara da anaokulu öğretmeni bu şekilde deDevletin tam gün hizmet veren bağımsız anaokulları var.
Yarım günü kulüp çalışmaları ile tam güne tamamlıyorlar.
Bir de devlet-kamu Kurumlarının kreşleri var mesela Telekom, bazı hastaneler, bazı bankalar vb
Bağımsızsa açarlar kitabına uydurup.yarım gün eğitim veren bağımsız devlet anaokulları kapalı mı olacak yani?kızımın kuzeni soruyor Ankara da anaokulu öğretmeni bu şekilde de
Evet, öyle gibi.yarım gün eğitim veren bağımsız devlet anaokulları kapalı mı olacak yani?kızımın kuzeni soruyor Ankara da anaokulu öğretmeni bu şekilde de
İyi gecelerrrrrBen yatıyorum malum yarın mesaiye gideceğim.
İyi ki bugün dip köşe temizlik yapıp çamaşırları yıkamışım.
Herkese iyi geceler.