Geçinemeyenler kulübü

Malımızın kıymetini bilmiyoruz mu desek biz ona 😂

Eşimin saat ve gözlük çekmecesi benim çantalarımin olduğu raf gözümüzün çiçekleri 😂

Bu süreç en çok eşimi vurdu bizim evde, kıyafetler, saatler ciddi para harcardi normalde, bende gıcık oluyordum, artık almıyor, alamıyor, bir üzülüyorum bir üzülüyorum sormayın :KK53:
Aaa aynı valla. Gözlük ve saat çekmecesinde başka hiç bişey olmaz arada sayıyor bu amerikadan gözlüğüm şu almanyadan saatim hasretleşiyo oturduğu yerden :KK70: :KK70:

ben heralde cok zengin bile olsam boyle seylere bu kadar para vermezdim ya.
tamam arabam iyi olsun can sagligim icin.
evim guzel olsun vs ama bu kadar degil ya
Ben de vermem.
Bir çocuğun kullanacağı şeye asla ederinden fazla vermem.
Bebek arabası ok, oto koltuğu en iyisi olsun ama gerisi mümkünse en dip fiyatta, ihtiyacını görsün yeter.

aynen çok uçuk rakamlar bunlar ya.
Yakın zamanda aile dostumuz bebeğini kucağına aldı ve aynı durumdayız gelir olarak.
Aile dostu diyorum ama ben hiç anlaşamam eşiyle yani kadınla çünkü tam da bu muhabbetleri yapar daima, bizim yanımızda bile sürekli bir şeyler ister.
Bebek kıyafetinden konu açıldı ‘beymenin yeni sezonu çok iyi oradan aldık biz’ dedi ve ‘kafayı yemişsiniz’ dedim.
Kimle neyi yatıştırıyorsun, ben seni biliyorum sen beni.
Çocuğun beymen giyse ne olacak Allah aşkına, o özendiği gruplardaki çocuklarla asla bir olmayacak vs.
O ürüne sahip olunca denklik olmuyor ama algı o yöne doğru gidiyor artık.

Yakın zamanda aile dostumuz bebeğini kucağına aldı ve aynı durumdayız gelir olarak.
Aile dostu diyorum ama ben hiç anlaşamam eşiyle yani kadınla çünkü tam da bu muhabbetleri yapar daima, bizim yanımızda bile sürekli bir şeyler ister.
Bebek kıyafetinden konu açıldı ‘beymenin yeni sezonu çok iyi oradan aldık biz’ dedi ve ‘kafayı yemişsiniz’ dedim.
Kimle neyi yatıştırıyorsun, ben seni biliyorum sen beni.
Çocuğun beymen giyse ne olacak Allah aşkına, o özendiği gruplardaki çocuklarla asla bir olmayacak vs.
O ürüne sahip olunca denklik olmuyor ama algı o yöne doğru gidiyor artık.
üstümde beymen var sınıf atladima donuyor olay yani.

çok saçma degil mi?
yani yarin bisey olsa allah korusun battin diyelim ki yillardir gorustugun yedigin ictigin bu insanlar seni tanimayacak mi yani sirf marka alamadin vs diye
yıllardır yediğim içtiğim insanlar değil .resmi bazı yerlere toplantılara yemeklere düğünlere katılmak zorundayım oralarda giyim kuşam takı vs.önemli.dost akraba yakın arkadaş sa asla sorun olmaz.benim çok varlıklı arkadaşlarım var bugüne bügün hiç kendimi kötü hissetmedim yanlarında hissettirmediler sağolsunlar

üstümde beymen var sınıf atladima donuyor olay yani.
Aynen öyle.
Çünkü gezdiği insanlar 10 a katlar kendini.
Bu bir kompleks oluşturuyor herhalde.
Bende oluşturmuyor, ne yapayım Allah Allah herkes zengin mi olacak, bir de zengin olunca mutlu mu olunuyor, ayrı mesele.
Elbet kim istemez hiçbir şekilde maddi kaygı düşünmeden istediğine erişmeyi de hayal işte, hayaller öyle de kalmalı, realiteye dökülemez.

yıllardır yediğim içtiğim insanlar değil .resmi bazı yerlere toplantılara yemeklere düğünlere katılmak zorundayım oralarda giyim kuşam takı vs.önemli.dost akraba yakın arkadaş sa asla sorun olmaz.benim çok varlıklı arkadaşlarım var bugüne bügün hiç kendimi kötü hissetmedim yanlarında hissettirmediler sağolsunlar
bazi ortamlar ozellikle iş ortami bunu gerektiriyorsa anlarim ama eş dost bu sekilde olsaydi sorun yani

bazi ortamlar ozellikle iş ortami bunu gerektiriyorsa anlarim ama eş dost bu sekilde olsaydi sorun yani
yok eş dosttun yanına 20 tl lik tişörtlede giderim makyajsız takısız hiç sorun değil ev eşyalarımda lülks değildir eskiyene dek kullanırım .ama burda yazamayacağım bazı çevrelere gitmek zorundayım oralar için mecbur iyi marka ürünler alıyorum eşim de öyle ama günlük de pazardan da çok şeyim var

Aynen öyle.
Çünkü gezdiği insanlar 10 a katlar kendini.
Bu bir kompleks oluşturuyor herhalde.
Bende oluşturmuyor, ne yapayım Allah Allah herkes zengin mi olacak, bir de zengin olunca mutlu mu olunuyor, ayrı mesele.
Elbet kim istemez hiçbir şekilde maddi kaygı düşünmeden istediğine erişmeyi de hayal işte, hayaller öyle de kalmalı, realiteye dökülemez.
bizim bir akrabamizin kizi var
durumu çok çok iyi bir insanla evlendi,
annesine ne zaman gitsek nasilsin desek basliyor kizini anlatmaya ay beymene girdi bir cuzdana atiyorum 25 bin verdi cok kizdim vs ama aslinda kizmiyor övünüyor resmen ama, ben kadini dinlerken hala bizim köylü kadin yani gozumde sinif atlamiyor, dinlerken de sıkılıyorum.
banane yahu biz sana kizin kac liraya canta aliyor diye sormadik bunu sormaya da gelmedik.
anlatiyorda anlatiyor çok itici.
bunu ovune ovune anlatan insanin evinide es dost akraba sokakta kaldilar diye para toplayip aldi yani.

Ben geçen sene zaradan aldım, çok da memnunum.
Dünya para olanlar hep kırıldı, bana birkaç ay dayanır mal, eşya vs.
1 senedir takıyorum, tık yok😂
bizm kiracının biri optikçi indirimli alalım sanaaa :KK53: ben dolaptanoptik çerçeve aldım rayban 175 tl ye sıfır.aynını eşim gözlük alırken şu yaşamkentte altınbileklerin yanındaki optikçide gördüm 1000 kusür liraydı.ordan sadece cam taktırdım 140 a benim gözlüğü gördü fiyatını söyleyince bozuldu netten de gözlük mü alınır dedi ha ha ha.nasıl bir kazıklamak düşün kaç katına satıyorlar akıllara zarar

yok eş dosttun yanına 20 tl lik tişörtlede giderim makyajsız takısız hiç sorun değil ev eşyalarımda lülks değildir eskiyene dek kullanırım .ama burda yazamayacağım bazı çevrelere gitmek zorundayım oralar için mecbur iyi marka ürünler alıyorum eşim de öyle ama günlük de pazardan da çok şeyim var
hepimizin dolabinda kendi ortamina gore ozel bir kiyafeti olur zaten.
ben mesela normalde elbise giymem ama dolabimda vardir,
esim takim giymez ama dolabinda vardir,
cocugumuza bile alisveris yaparken disarda bir yere giderse diye esortman degilde ayrica pantolon gomlek elbise falan aliriz ya sizinki de o hesap sanirim

bizim bir akrabamizin kizi var
durumu çok çok iyi bir insanla evlendi,
annesine ne zaman gitsek nasilsin desek basliyor kizini anlatmaya ay beymene girdi bir cuzdana atiyorum 25 bin verdi cok kizdim vs ama aslinda kizmiyor övünüyor resmen ama, ben kadini dinlerken hala bizim köylü kadin yani gozumde sinif atlamiyor, dinlerken de sıkılıyorum.
banane yahu biz sana kizin kac liraya canta aliyor diye sormadik bunu sormaya da gelmedik.
anlatiyorda anlatiyor çok itici.
bunu ovune ovune anlatan insanin evinide es dost akraba sokakta kaldilar diye para toplayip aldi yani.
onlara sonradan görme deniyordu galibaaa:KK70:

hepimizin dolabinda kendi ortamina gore ozel bir kiyafeti olur zaten.
ben mesela normalde elbise giymem ama dolabimda vardir,
esim takim giymez ama dolabinda vardir,
cocugumuza bile alisveris yaparken disarda bir yere giderse diye esortman degilde ayrica pantolon gomlek elbise falan aliriz ya sizinki de o hesap sanirim
öyle gibi ben de biraz fazlası var sadece ama sigaraya içkiye para harcamam gece hayatım yoktur sevmem benim de farklı kıstığım yerler var yaniiii

X