- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.361
Öff bitmedi, bitmez de.bizim bir akrabamizin kizi var
durumu çok çok iyi bir insanla evlendi,
annesine ne zaman gitsek nasilsin desek basliyor kizini anlatmaya ay beymene girdi bir cuzdana atiyorum 25 bin verdi cok kizdim vs ama aslinda kizmiyor övünüyor resmen ama, ben kadini dinlerken hala bizim köylü kadin yani gozumde sinif atlamiyor, dinlerken de sıkılıyorum.
banane yahu biz sana kizin kac liraya canta aliyor diye sormadik bunu sormaya da gelmedik.
anlatiyorda anlatiyor çok itici.
bunu ovune ovune anlatan insanin evinide es dost akraba sokakta kaldilar diye para toplayip aldi yani.
olurmu canim etiket herşeydirÖff bitmedi, bitmez de.
Az önceNeyapsamkisimdi de örnek verdi, dün ben de söyledim.
Hizmet alırken bile tipine bakıyorlar insanın, suçlamıyorum da dünya buna döndü artık.
Beni az tanıyan herkes kibirli, burnu büyük tarif eder, az tanıyanın altını çiziyorum çünkü bu muhabbetlerle dediğin gibi ilgilenmem.
Dinlemeyince sanıyorlar ki kibir, değil arkadaşım bana ne!
Çok beğensem merak etsem sorarım zaten.
Ay yok istemem, benim iyi bir malım olmamalı hem itina edemiyorum hem de gerçekten hayatımda bir şey değiştirmiyor, idrak ettim bunu.bizm kiracının biri optikçi indirimli alalım sanaaaben dolaptanoptik çerçeve aldım rayban 175 tl ye sıfır.aynını eşim gözlük alırken şu yaşamkentte altınbileklerin yanındaki optikçide gördüm 1000 kusür liraydı.ordan sadece cam taktırdım 140 a benim gözlüğü gördü fiyatını söyleyince bozuldu netten de gözlük mü alınır dedi ha ha ha.nasıl bir kazıklamak düşün kaç katına satıyorlar akıllara zarar
kuaförlerde akıllara zarar fiyatlı bizim buralarda bilirsin boyanın maliyeti taş çatlasa 50 tl ama bir röfleye 800 1000 istiyorlar yahu şaşırmışlarrr.pandemi birsin uygun bir semtte boyatacağım vermem o parayı onlaraAy yok istemem, benim iyi bir malım olmamalı hem itina edemiyorum hem de gerçekten hayatımda bir şey değiştirmiyor, idrak ettim bunu.
E esnaf neyden kazanacak, satacak tabii.
Adam malına ister 5 fiyat biçer ister 50.
Alanda kabahat
1000 gene iyimiş.kuaförlerde akıllara zarar fiyatlı bizim buralarda bilirsin boyanın maliyeti taş çatlasa 50 tl ama bir röfleye 800 1000 istiyorlar yahu şaşırmışlarrr.pandemi birsin uygun bir semtte boyatacağım vermem o parayı onlara
ben de pandemi öncesi sorduğum fiyattı zaten.daha da arttıysa saç baş yolarım gene boyatmammmmm kel modası çıksa da kurtulsakkk1000 gene iyimiş.
Gözümün açılmadığı dönemlerde daha düşün bebelerim yokken veriyordum ben ki saçım sarı değil, bir şey değil.
Pandemiden önce arsia var ya başkent girişi, oraya gitmiştim ben gayet uyguna yapıyor her şeyi.
İşi de iyi, tabii kapanmadılarsa bu dönem.
Sarı olmasa evde boya diyeceğim ama olmaz tabii.
Koyu renk candırben de pandemi öncesi sorduğum fiyattı zaten.daha da arttıysa saç baş yolarım gene boyatmammmmm kel modası çıksa da kurtulsakkk
2 yıla yaklaştı kendim boyuyorum ama sarı bana yakışıyor boyatıp sonra da 9 takside böleceğim kartımdan onu ödeyince hopp tekrardan yeni bir 9 taksitttben de pandemi öncesi sorduğum fiyattı zaten.daha da arttıysa saç baş yolarım gene boyatmammmmm kel modası çıksa da kurtulsakkk
Sen o arsiadaki kuaföre git, öğrenci ayarlı zaten, makuldür fiyatı.2 yıla yaklaştı kendim boyuyorum ama sarı bana yakışıyor boyatıp sonra da 9 takside böleceğim kartımdan onu ödeyince hopp tekrardan yeni bir 9 taksittt
gideyim bakayım o başkentin yeni tiki kızları yüzünden fiyatlar artmamıştır umarımmmSen o arsiadaki kuaföre git, öğrenci ayarlı zaten, makuldür fiyatı.
virüs bitse keşke .psikolojim bozuldu bugün bingür hocayı dinledim tv de gayet normalmiş bozulması.evde otura otura rengim soldu saçım dökülüyor tembelleştim uyudukça uyuyasım geliyor gün içinde2 uygun fiyatlı kuaför daha önereceğim, yaşamkent istanbul kuaför gene yaşamkent Migrosun arka tarafında, eczanenin pet shopun yanında, neydi adı ya.
İkisi de uygun fiyatlı.
İstanbul olanı eskiden tanırım, diğeri de benim tara kuafördeki çocuktu, ayrıldı kendi açtı.
C ceycey0406
Pandeminin galibi benim, bunu açık yüreklilikle söylüyorum.virüs bitse keşke .psikolojim bozuldu bugün bingür hocayı dinledim tv de gayet normalmiş bozulması.evde otura otura rengim soldu saçım dökülüyor tembelleştim uyudukça uyuyasım geliyor gün içinde
biraz bir derdim var da konu okuyup uykumu getirip yatacağım.akşam 1 saat uyudum uykum kaçtı şimdi.iyi geceler dilerimmPandeminin galibi benim, bunu açık yüreklilikle söylüyorum.
En çok bana vurdu ama nanik yaptım çok şükür
Ev kuşu olmanın ve hayatımı zaten 4 sene önce durdurmuş olmanın nimetlerinden faydalandım.
Herkese ‘nasılmış anacım’ tadında yaklaşıyorum
Paylaş kazan ı ben de duydum ama sanırım onun da prosedürü vardı bi youtuber anlatmıştı orda da gelir elde edildiği için vergi mevzusu mu oluyodu başka bişey miydi tam hatrlayamadım şimdi. Ben de yapmak küçük de olsa bi gelir elde etmek istedim ya da evde youtube a içerik çeksem dedim vergi meseleleri basıl olcak hiç bilgim yok o yüzden hiç cesaret edemedim. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bana da.Geciniyorum ama gitgide survivor tadi aliyorum
Esim kuruyemis cok sever bende evden eksik etmemeye calisirim
Eskiden istisnasiz bittikce alirdik
Kose basinda cok iyi bir kuruyemisci vardi
Pandemiden beri esim evde
Kcö aliyor.
Once orta segmente gectik
Sonra kuruyemisi kendim secmeye basladim badem fistik ceviz yer fistigi citir leblei kaju
2 3 kere kardesim getirdi takla atasim geldi
Simdi baska birsey kesfettim
Trendyolda paylas kazan yapiyorum puan geliyor.
1 kilo antep fistigini once 1 kez 60 tlye aldim. Cok guzel acik geldi
2. Ye kuponla 40 tl ye aldim
evde findik var 5 kilo kadar
Kuruyemisciden citir leblebi cekirdek fistik aldim
Bir dahakine kaju alirim
Sonra badem
Bu arada esimden gizli alip getiriyorum o varken aldirmiyor kiyamiyor
Surekli bir plan duzen icinde olmak yorucu
Ama yinede sartlarima gore iyiyim ulasabiliyorum mutluyum farkindayim ama goz ardi ediyorum hic erisememek var
Bunu ben de çocukken çok yaşadım bir de kilomdan dolayı çok dışladılar beni. Şuan hiç arkadaşım yok mesela. Hep çekinirim insanlardan sert tepki alma korkusu oluşmş içimde. Allaha şükür yaşadığım mahallede durumu iyi olan bi ailede büyüdüm. Ama okulda sitede her çock öyle değildi çocukken bana olan yaklaşımlarının sebebini anlamıyodum tabi hep üzülüp ağlıyodum beni neden seven yok diye. Evlenip asgari ücrete tabii kalınca anladım. Ben kimin ne maaş aldığını nasıl yaşadığını takip eden biri olmadım hiç eşimde ve ailesinde gördüm sonra gözüm açıldı tabi şehir de değişti insanlar değişti bi baktım herkes birbirini takipte o memur tabi alır o şu meslekten tabii yer o zengin bize mi kalacaktı gibi düşünceleri varmış insanların. Ben tamamen ailemin yıllarca eleyip kendine oluşturduğu kendi meslek grubundan iyi niyetli ailelerin içinde büyümüşüm ondan hiç böyle şeylere ve entrikalara alışık değilmişim dedim. Büyükşehir küçükşehir insanı köy kökenlilerle şehir kökenliler bile çok farklı kafa yapısındaymış geç farkettim. Yani gelir düzeyi düşük aileler onlar zengin alır tarzı düşünceleri evde çocuklarına empoze edip kişiliklerini değiştirip arkadaşlarını kıskanmalarına sebep oluyor kısaca anlatmak istediğim bu :)genel de hepsi maddiyatı az çocuklar tesadüf olamaz hem benim çocuk gibi çocukların oyuncaklarını elinden alıp oynamak istiyorlar oynuyorlar da hem de bayağı hakaret ediyorlar kıskanıp .az verip aratma çok verip azdırma sözüne uyulsa böyle olmazdı.gözleri aç çocukların oyuncağa yiyeceğe .bunun acısını da bunlara sahip çocuklardan çıkarıyorlar maalesef