- 31 Ekim 2016
- 4.563
- 19.214
- 34
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.221
Ya aslında ben de böyle istiyorum ama çok deli yatıyor. Düşer o yataklardan o. Yani çocuk uyumuyor da sanki tur atıyor yatakta. Çözüm bulamadım buna başka. Yoksa benim de hayalim o ama Masraf yapıp 3-4 sene sonra haydi baştan da yapamam.bende kizima bu sene hoş bir oda yapacaktim aslinda sonra dusundum ben simdi alacagim kirip dokecek ilk okula baslayinca bidaha,
cocuk odasi diye ayirdigim odaya evle irken bir tek kisilik yatak almistim birde beyaz buyukce bir dolap vardi.
perdesini halisini yatagini yorganini degistim 2 de nevresim takimi aldim biraktim.
ilk okula baslayinca kendisi secsin istedim
bence daha cekince oyuncaklarin geri gelmeyecegini idrak edememis kucuk oldugundanYa acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyor
ahahahaBi oyuncağı feda etmemişsinizdir de ondan
Bir oyuncak yutulup geri gelmeyince olayı anlıyorlar
Geçen sene sivri zekalı oğlum oyuncak oltasının balıklarını klozete atmış ordan güya çekecekmiş, babası yakalamış. Hemen almış oltayı da balıkları da atmış. 20 lira bir şeydi ama baktı gitti oyuncak, bir hafta dünyası karardı. Ondan sonraki haftada eşiminkini kararttı. Balıkla alakalı bir şey görsün duysun uhuaa babam balıklarımı attıııı diye ağladı
Artık daha düşünerek oynuyor ama
Aldırdı sonradanahahahaunutmuyorlar da degilmi
benim kizi dikine yatiyorum enine kaldiriyorum sabahYa aslında ben de böyle istiyorum ama çok deli yatıyor. Düşer o yataklardan o. Yani çocuk uyumuyor da sanki tur atıyor yatakta. Çözüm bulamadım buna başka. Yoksa benim de hayalim o ama Masraf yapıp 3-4 sene sonra haydi baştan da yapamam.
aman o almış ben alamazdim da onu ordan birak kaynatmayi. şu hayatta nadir tiksindigim seylerden biriAldırdı sonradan
Aylarca sürdü çünkü sen benim oyuncağımı attın diye.
Ki haklı da aslında ben onu kaynatırdım, kolonyalardım hallederdim. Erkekler bir tuhaf direkt almış atmış.
Bilmem ki benim tiksinme ayarlarım da geniş herhaldeaman o almış ben alamazdim da onu ordan birak kaynatmayi. şu hayatta nadir tiksindigim seylerden biri
biz de dede yok istesin tabikiii durumu varsa beni de misafir etsin odasına ama gerçek çay isterim o plastik oyuncak çaylara kanmaaamben dedesinden istetecegim ilk okul cagi geldiginde
yatağını büyük al 90 lık yerine 120 lik böylece arada beraber uyuyabilirsiniz hem de uzun süre kullanırevet cilegin odalarini bende cok begeniyorum.
zaten tepindigi icin daha odasindaki 6 senelik olan yatagi bile 1 senede halletti bildigin gicirdiyir falan baza.
cay yapmiyor bizim ki daha cupcake yapiyor teyzesibiz de dede yok istesin tabikiii durumu varsa beni de misafir etsin odasına ama gerçek çay isterim o plastik oyuncak çaylara kanmaaam
bebişin adı ne acaba koala değildir sanırım mesela benim nick basbayağı kızımın adıyla ilgili deBen oyuncakların çoğunu kaldırdım. 5 araba ve bir market sepeti duruyor ortada. Onları topluyoruz akşamları. Diğerlerini gün içinde istedikçe çıkartıyorum.
Boya kalemleri hep ortada bir de.
Tabii salonun ortasındaki at kadar kaydırağı da sayalım
suan odasindaki 90 lık ikimiz sigamiyoruz yeniledigimde 1.5 yatak alacagim dedigin gibi.yatağını büyük al 90 lık yerine 120 lik böylece arada beraber uyuyabilirsiniz hem de uzun süre kullanır
Bu nick varken beyefendi daha zihnimin bie köşesinde bile değildibebişin adı ne acaba koala değildir sanırım mesela benim nick basbayağı kızımın adıyla ilgili de
Makarna ve türevleri65 tl ile bir hafta nasıl geçinilir diye rakip bir konu mu açsam acabaaa ?
ah ben sana nasil anlatayim kalemlerin her biri bir yerde kaydirak bi yerde salincak baska bi yerde bebekler baska yerdeBen oyuncakların çoğunu kaldırdım. 5 araba ve bir market sepeti duruyor ortada. Onları topluyoruz akşamları. Diğerlerini gün içinde istedikçe çıkartıyorum.
Boya kalemleri hep ortada bir de.
Tabii salonun ortasındaki at kadar kaydırağı da sayalım
ben o parayla araba aliyorum kendime seneye evde alacagiz65 tl ile bir hafta nasıl geçinilir diye rakip bir konu mu açsam acabaaa ?
yok yiyecek içecek benzin kıyafet sorunum yok bu harçlığım sadece ama alışık değilim bu miktara aktüel ürün bile etmez ayol markete gitsem .Makarna ve türevleri
Ahahaha topla köleah ben sana nasil anlatayim kalemlerin her biri bir yerde kaydirak bi yerde salincak baska bi yerde bebekler baska yerde
legolar obur yerde, gecen gun oyuncak trenini cikardi kurup oynayacakti yaa nereye kuracam yerde kalmamiski dedi kendi kendinetoplamak yerine oynamamayi tercih etti