Geçinemeyenler kulübü

Ya aslında ben de böyle istiyorum ama çok deli yatıyor. Düşer o yataklardan o. Yani çocuk uyumuyor da sanki tur atıyor yatakta. Çözüm bulamadım buna başka. Yoksa benim de hayalim o ama Masraf yapıp 3-4 sene sonra haydi baştan da yapamam.

Ya acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyor
bence daha cekince oyuncaklarin geri gelmeyecegini idrak edememis kucuk oldugundan
bizimki valla gonzales gibi topluyor hemen makina oetaya cikinca.
bazen cok dagilirsa isim olursa makinayi cikarip odanin onune koyuyorum supurecegim saniyor
madem topla diyince disarda millete acitasyon yapip annem cok sinirli oluyo diyo hadi bakalim ozaman

ahahaha unutmuyorlar da degilmi

benim kizi dikine yatiyorum enine kaldiriyorum sabah anasi kilikli
yatak yan korumaligi aldim ben düşmüyor

Aldırdı sonradan
Aylarca sürdü çünkü sen benim oyuncağımı attın diye.
Ki haklı da aslında ben onu kaynatırdım, kolonyalardım hallederdim. Erkekler bir tuhaf direkt almış atmış.
aman o almış ben alamazdim da onu ordan birak kaynatmayi. şu hayatta nadir tiksindigim seylerden biri

Ben oyuncakların çoğunu kaldırdım. 5 araba ve bir market sepeti duruyor ortada. Onları topluyoruz akşamları. Diğerlerini gün içinde istedikçe çıkartıyorum.
Boya kalemleri hep ortada bir de.
Tabii salonun ortasındaki at kadar kaydırağı da sayalım

evet cilegin odalarini bende cok begeniyorum.
zaten tepindigi icin daha odasindaki 6 senelik olan yatagi bile 1 senede halletti bildigin gicirdiyir falan baza.
yatağını büyük al 90 lık yerine 120 lik böylece arada beraber uyuyabilirsiniz hem de uzun süre kullanır

bebişin adı ne acaba koala değildir sanırım mesela benim nick basbayağı kızımın adıyla ilgili de

ah ben sana nasil anlatayim kalemlerin her biri bir yerde kaydirak bi yerde salincak baska bi yerde bebekler baska yerde
legolar obur yerde, gecen gun oyuncak trenini cikardi kurup oynayacakti yaa nereye kuracam yerde kalmamiski dedi kendi kendine toplamak yerine oynamamayi tercih etti

Ahahaha topla köle
Benimki de başladı inatlaşmalara ama genelde ben toplamaya başlayınca yardım ediyor. Onu da oyun zannediyordur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…