- 17 Aralık 2015
- 26.449
- 48.151
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.201
suan zaten kucuk öyle cok gosterisli genc odasi cocuk odasi tarzi bir sey anlamsiz geldi bana.iyi yapmışsın .bende ilk doğduğunda kanz park yatak vardı.bir kaç aylık olunca adoreden genç odası takımı aldım bu seneey dek onu kullandı.bu sene ne isterse aldım ama kendi beğendi.ikea masa sandalyesi hala duruyor oyun odasında ama atmadım aktivitede onu kullanıyor yapıştırıcı işi falan.yoksa yeni takımda 3 ayda mahvolur benim kızın elinde
benim ki 3 yaşında belki de dogdugundan beri hep o odada oynayip her seyi orada yaptigimizdan kendi kendine oyun burda oynaniyo sadece heralde fikri olusmus olabilir.Benimki daha küçük o yüzden getirmede desem 5 dk anca duruyor sonra her yer her yerdebenim ebeveyn banyomda bile bi oyuncagi var resmen. bazen toplatiyorum ona da hadi bunu buraya bunu şuraya diye diye. Büyüdükçe belki oyuncaklarin odasında kalmasi gerektigini daha iyi kavrar
Benim kızda 3. Aylikti ben odasinda uyutmaya basladim. Odasina yatağına masasina hepsine aliskin hep orada oyun kurduk oynadik ama yinede salona getirir eşyalarını. Zaten 2+1 ev. Kendi odasından cikinca ya salona gelecek ya yatak odamiza baska secenek yokbenim ki 3 yaşında belki de dogdugundan beri hep o odada oynayip her seyi orada yaptigimizdan kendi kendine oyun burda oynaniyo sadece heralde fikri olusmus olabilir.
ama o odayi asla toplamaz mesela mumkun degil dagittigi biseyi yerine kaldirmaz.
dogdugundan beri evde ne patik ne ayakkabi giydiremiyorduk simdi giyiyor neden odada oynarken ayaklarina oyuncak batmasin mış çünkü. toplamasinda tek ayakkabi giysin evde ona bile razi yani
aman birak oynasin ozaman ya bizimki de o bahsettigim odanin duvarlarini boyama tahtasina cevirmis, resmen haftada bir duvar siliyorumBenim kızda 3. Aylikti ben odasinda uyutmaya basladim. Odasina yatağına masasina hepsine aliskin hep orada oyun kurduk oynadik ama yinede salona getirir eşyalarını. Zaten 2+1 ev. Kendi odasından cikinca ya salona gelecek ya yatak odamiza baska secenek yoko yüzden geze geze oynuyor
Benim kızda 3. Aylikti ben odasinda uyutmaya basladim. Odasina yatağına masasina hepsine aliskin hep orada oyun kurduk oynadik ama yinede salona getirir eşyalarını. Zaten 2+1 ev. Kendi odasından cikinca ya salona gelecek ya yatak odamiza baska secenek yoko yüzden geze geze oynuyor
aman birak oynasin ozaman ya bizimki de o bahsettigim odanin duvarlarini boyama tahtasina cevirmis, resmen haftada bir duvar siliyorum
canlari sagolsun napalim
Gecen turuncu pastel boyayla portakal yapmış salonun tam ortasina. Anne bak ben bootakal yaptim diyor bide küçük agziylaaman birak oynasin ozaman ya bizimki de o bahsettigim odanin duvarlarini boyama tahtasina cevirmis, resmen haftada bir duvar siliyorum
canlari sagolsun napalim
ben canina zarae vermedikce ses etmem zaten o odada istedigi her seyi yapsin çok onemli degil benim icin ama boyama isinin cılkı çıkti resmenGecen turuncu pastel boyayla portakal yapmış salonun tam ortasina. Anne bak ben bootakal yaptim diyor bide küçük agziylakizamiyorum da cok. Evden disari cikamiyor edemiyor napsin çocuklarda
yok ya cocuklar genelde daginik oynar zaten de dedigim gibi benimde gun icinde mutfak ve oyun odasi disinda diger taraflar la pek isim olmaz o yuzden oralara pek sarmiyor heralde.Benimkinde sorun var o zaman. Salonda da odasında da oyuncak var. Bildiğin salonun bir köşesinde iki tane oyuncak kutusu duruyor daima. Toplama da genelde hep bana kalıyor.
ben hala topluyorum her gün kendi toplamasını alıştıralım kaç yaşına geldii diyince babası hemen:ayy o bu evin prensesiii oynasın kızımm dağıtsın döksün diyorr.Benimkinde sorun var o zaman. Salonda da odasında da oyuncak var. Bildiğin salonun bir köşesinde iki tane oyuncak kutusu duruyor daima. Toplama da genelde hep bana kalıyor.
çileğin takımları çok güzel bayılıyorumm ama alamadık teslimat en erken 4 ay dediler çünkü.acele etmeyip en güzelini alırsın daha minicik senin kız şu aralar karalasın boyasın tepinsin üstünde odasının doya doyaasuan zaten kucuk öyle cok gosterisli genc odasi cocuk odasi tarzi bir sey anlamsiz geldi bana.
ne anlar 3 yasinda ki cocuk dolabin seklinden vs.
okula baslayinca çok guzel bir oda yapmayi dusunuyorum ama.
kendi ozel alani olsun,orada yasamakfan keyif alsin gözunede gonlunede hitap eden bir alani olsun istiyorum.
evet cilegin odalarini bende cok begeniyorum.çileğin takımları çok güzel bayılıyorumm ama alamadık teslimat en erken 4 ay dediler çünkü.acele etmeyip en güzelini alırsın daha minicik senin kız şu aralar karalasın boyasın tepinsin üstünde odasının doya doyaa
Ay yok ikimiz de demiyoruz prensimiz fln diye de adam bizi ciddiye almıyor. Yani ceza sistemi olmayınca, öyle bağırıp çağıran tipler de olmayınca çocuğun paşa gönlüne kalıyor biraz. Bu ara ama dağıttıklarını toplamada bir yol keşfettim. Valla artık o küçük küçük legolarını görürsem almayacağım oğlum, makine çekerse benim sorunum değil diyorum. Ciddi anlamda güzel topluyorben hala topluyorum her gün kendi toplamasını alıştıralım kaç yaşına geldii diyince babası hemen:ayy o bu evin prensesiii oynasın kızımm dağıtsın döksün diyorr.
Bugün de sıfır lira harcadım. Ama yarın anneme uğrayacağım. Balık da pişirelim diye konuştuk. İki günün acısı çıkarBugün herkes geçinmiş anlaşılan.
Hiç dertlenen yok
Bugün herkes geçinmiş anlaşılan.
Hiç dertlenen yok
ahaha bende bu yontemi kullaniyorum cogu zamanAy yok ikimiz de demiyoruz prensimiz fln diye de adam bizi ciddiye almıyor. Yani ceza sistemi olmayınca, öyle bağırıp çağıran tipler de olmayınca çocuğun paşa gönlüne kalıyor biraz. Bu ara ama dağıttıklarını toplamada bir yol keşfettim. Valla artık o küçük küçük legolarını görürsem almayacağım oğlum, makine çekerse benim sorunum değil diyorum. Ciddi anlamda güzel topluyor
Ya acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyorahaha bende bu yontemi kullaniyorum cogu zamanmakinayi gorur gormez anne dur topluyorum sakin cekmesin makina diyo
Bi oyuncağı feda etmemişsinizdir de ondanYa acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyor