Geçinemeyenler kulübü

iyi yapmışsın .bende ilk doğduğunda kanz park yatak vardı.bir kaç aylık olunca adoreden genç odası takımı aldım bu seneey dek onu kullandı.bu sene ne isterse aldım ama kendi beğendi.ikea masa sandalyesi hala duruyor oyun odasında ama atmadım aktivitede onu kullanıyor yapıştırıcı işi falan.yoksa yeni takımda 3 ayda mahvolur benim kızın elinde
suan zaten kucuk öyle cok gosterisli genc odasi cocuk odasi tarzi bir sey anlamsiz geldi bana.
ne anlar 3 yasinda ki cocuk dolabin seklinden vs.
okula baslayinca çok guzel bir oda yapmayi dusunuyorum ama.
kendi ozel alani olsun,orada yasamakfan keyif alsin gözunede gonlunede hitap eden bir alani olsun istiyorum.

Benimki daha küçük o yüzden getirmede desem 5 dk anca duruyor sonra her yer her yerde 🤣 benim ebeveyn banyomda bile bi oyuncagi var resmen. 🤣 bazen toplatiyorum ona da hadi bunu buraya bunu şuraya diye diye. Büyüdükçe belki oyuncaklarin odasında kalmasi gerektigini daha iyi kavrar
benim ki 3 yaşında belki de dogdugundan beri hep o odada oynayip her seyi orada yaptigimizdan kendi kendine oyun burda oynaniyo sadece heralde fikri olusmus olabilir.
ama o odayi asla toplamaz mesela mumkun degil dagittigi biseyi yerine kaldirmaz.
dogdugundan beri evde ne patik ne ayakkabi giydiremiyorduk simdi giyiyor neden odada oynarken ayaklarina oyuncak batmasin mış çünkü. toplamasinda tek ayakkabi giysin evde ona bile razi yani

C cutenuse bende kizima oyuncaklar toplansin hadi bakalim, dagittiklarini toplamalisin derdim, 1 2 ay once disarda oynarken oyuncaklarini aldi arkadasinin onunden toplamaya calisiyordu,arkadasida ben oynuyorum dedi, ama toplamazsam benim annem cok sinirli oluyor dedi kızım 😮 halbu ki hic kizarak soylememistim ona topla diye ama kendim toplarken bazen bunalip öfleyerek falan topluyordum ordan mi bu cikarima vardi bilmiyorum ama bi daha hadi toplansin oda falan demedim diyemedim 😟

benim ki 3 yaşında belki de dogdugundan beri hep o odada oynayip her seyi orada yaptigimizdan kendi kendine oyun burda oynaniyo sadece heralde fikri olusmus olabilir.
ama o odayi asla toplamaz mesela mumkun degil dagittigi biseyi yerine kaldirmaz.
dogdugundan beri evde ne patik ne ayakkabi giydiremiyorduk simdi giyiyor neden odada oynarken ayaklarina oyuncak batmasin mış çünkü. toplamasinda tek ayakkabi giysin evde ona bile razi yani
Benim kızda 3. Aylikti ben odasinda uyutmaya basladim. Odasina yatağına masasina hepsine aliskin hep orada oyun kurduk oynadik ama yinede salona getirir eşyalarını. Zaten 2+1 ev. Kendi odasından cikinca ya salona gelecek ya yatak odamiza baska secenek yok 🤣 o yüzden geze geze oynuyor 😂

Benim kızda 3. Aylikti ben odasinda uyutmaya basladim. Odasina yatağına masasina hepsine aliskin hep orada oyun kurduk oynadik ama yinede salona getirir eşyalarını. Zaten 2+1 ev. Kendi odasından cikinca ya salona gelecek ya yatak odamiza baska secenek yok 🤣 o yüzden geze geze oynuyor 😂
aman birak oynasin ozaman ya bizimki de o bahsettigim odanin duvarlarini boyama tahtasina cevirmis, resmen haftada bir duvar siliyorum 😑
canlari sagolsun napalim

aman birak oynasin ozaman ya bizimki de o bahsettigim odanin duvarlarini boyama tahtasina cevirmis, resmen haftada bir duvar siliyorum 😑
canlari sagolsun napalim

Benimkinde sorun var o zaman. Salonda da odasında da oyuncak var. Bildiğin salonun bir köşesinde iki tane oyuncak kutusu duruyor daima. Toplama da genelde hep bana kalıyor.

canlari sagolsun napalim
Gecen turuncu pastel boyayla portakal yapmış salonun tam ortasina. Anne bak ben bootakal yaptim diyor bide küçük agziyla 🤣 kizamiyorum da cok. Evden disari cikamiyor edemiyor napsin çocuklarda 😑

Gecen turuncu pastel boyayla portakal yapmış salonun tam ortasina. Anne bak ben bootakal yaptim diyor bide küçük agziyla 🤣 kizamiyorum da cok. Evden disari cikamiyor edemiyor napsin çocuklarda 😑
ben canina zarae vermedikce ses etmem zaten o odada istedigi her seyi yapsin çok onemli degil benim icin ama boyama isinin cılkı çıkti resmen

Benimkinde sorun var o zaman. Salonda da odasında da oyuncak var. Bildiğin salonun bir köşesinde iki tane oyuncak kutusu duruyor daima. Toplama da genelde hep bana kalıyor.
yok ya cocuklar genelde daginik oynar zaten de dedigim gibi benimde gun icinde mutfak ve oyun odasi disinda diger taraflar la pek isim olmaz o yuzden oralara pek sarmiyor heralde.

ben hala topluyorum her gün kendi toplamasını alıştıralım kaç yaşına geldii diyince babası hemen:ayy o bu evin prensesiii oynasın kızımm dağıtsın döksün diyorr. :kızgın:

suan zaten kucuk öyle cok gosterisli genc odasi cocuk odasi tarzi bir sey anlamsiz geldi bana.
ne anlar 3 yasinda ki cocuk dolabin seklinden vs.
okula baslayinca çok guzel bir oda yapmayi dusunuyorum ama.
kendi ozel alani olsun,orada yasamakfan keyif alsin gözunede gonlunede hitap eden bir alani olsun istiyorum.
çileğin takımları çok güzel bayılıyorumm ama alamadık teslimat en erken 4 ay dediler çünkü.acele etmeyip en güzelini alırsın daha minicik senin kız şu aralar karalasın boyasın tepinsin üstünde odasının doya doyaa

gene konu rayından çıktıı ayyyyyy.ben geçinemiyorumm yahuuu nelerden bahsettiriyorsunuz bana gece geceee.65 tl param var bu hafta için 1380 de kredi kartı borcummm :kızgın: :KK53:

çileğin takımları çok güzel bayılıyorumm ama alamadık teslimat en erken 4 ay dediler çünkü.acele etmeyip en güzelini alırsın daha minicik senin kız şu aralar karalasın boyasın tepinsin üstünde odasının doya doyaa
evet cilegin odalarini bende cok begeniyorum.
zaten tepindigi icin daha odasindaki 6 senelik olan yatagi bile 1 senede halletti bildigin gicirdiyir falan baza.

ben hala topluyorum her gün kendi toplamasını alıştıralım kaç yaşına geldii diyince babası hemen:ayy o bu evin prensesiii oynasın kızımm dağıtsın döksün diyorr. :kızgın:
Ay yok ikimiz de demiyoruz prensimiz fln diye de adam bizi ciddiye almıyor. Yani ceza sistemi olmayınca, öyle bağırıp çağıran tipler de olmayınca çocuğun paşa gönlüne kalıyor biraz. Bu ara ama dağıttıklarını toplamada bir yol keşfettim. Valla artık o küçük küçük legolarını görürsem almayacağım oğlum, makine çekerse benim sorunum değil diyorum. Ciddi anlamda güzel topluyor😆😆

Bugün herkes geçinmiş anlaşılan.
Hiç dertlenen yok😂
😂😂😂 yok ya aksam 7 gibi 400 liram gitti ama helali hoş olsun yiğenime oyuzden ses etmiyorum ☺️
sokaga cikma yasagida var ya hafta sonuda malum herkes evinde coluguyla cocuguyla boyle gecti.
sali gunu ayin 15 i herkes fiş fotosu atmaya baslar 😂😂😂

Ay yok ikimiz de demiyoruz prensimiz fln diye de adam bizi ciddiye almıyor. Yani ceza sistemi olmayınca, öyle bağırıp çağıran tipler de olmayınca çocuğun paşa gönlüne kalıyor biraz. Bu ara ama dağıttıklarını toplamada bir yol keşfettim. Valla artık o küçük küçük legolarını görürsem almayacağım oğlum, makine çekerse benim sorunum değil diyorum. Ciddi anlamda güzel topluyor😆😆
ahaha bende bu yontemi kullaniyorum cogu zaman 😂😂😂 makinayi gorur gormez anne dur topluyorum sakin cekmesin makina diyo 😂😂😂

ahaha bende bu yontemi kullaniyorum cogu zaman 😂😂😂 makinayi gorur gormez anne dur topluyorum sakin cekmesin makina diyo 😂😂😂
Ya acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyor 🤣

Ya acaba benim ki daha kucuk diyemi olmuyor bu. Bende simdi içine cekicek makine diyorum. Yavrum oyun sanıp baska oyuncak getiriyor anne bunu da ceeeek diyor 🤣
Bi oyuncağı feda etmemişsinizdir de ondan😂😂
Bir oyuncak yutulup geri gelmeyince olayı anlıyorlar🤣🤣
Geçen sene sivri zekalı oğlum oyuncak oltasının balıklarını klozete atmış ordan güya çekecekmiş, babası yakalamış. Hemen almış oltayı da balıkları da atmış. 20 lira bir şeydi ama baktı gitti oyuncak, bir hafta dünyası karardı. Ondan sonraki haftada eşiminkini kararttı. Balıkla alakalı bir şey görsün duysun uhuaa babam balıklarımı attıııı diye ağladı😂😂
Artık daha düşünerek oynuyor ama

X