Geçinemeyenler kulübü

Evlenmesem ev bukadar kirlenmez ki. Her şey üç katı kirleniyor şu an ama ben üç katı güçlenmiyorum veya zaman artmıyor Ben çocuk sarılınca yorgunluğumy unutmuyorum ya, yine yorgunum yani kendi yaptığım iş hizmetçilik olmuyor ki, kendime bakıyorum.

dettt.sen bebek sahibi de olmak istemiyordun.Ama şimdi o miniği bana ver kıızma kardeş yapayım desem sopayla kovalarsın benii.nasıll oluyormuşşşş annelik sevgisiii öğretmenimmmmmm
Ya evet maalesef ama biliyor musun sevgim değişti de düşüncem değişmedi. Aklı selim hiç bir insan çocuk yapıp böylesine büyük bir manevi yük almamalı güzelken çok güzel de en ufak sorunda dünya yıkılmışçasına haller, gelecekten aşırı endişe duymak falan insanı tüketen şeyler. Ya da ben fazla takığım bilmiyorum.

O gövde gösterisi ya işte sırf laf söylenmesin diye

ben hergün süpürüyorum toz alıyorum pazar hariç ama ertesi gün aynı tozlar ve yerde saçlar kırıntılar buluyorum.ev işi nankör sevmeye sevmeye yapıyorum camlarım leş gibi onları yükseklik korkumdan silemediğimden kadında pandemi de alamadığımdan kendi hallerine bıraktım.şu an sabah topladığım her şey ortada oyuncaklar kitaplar her yerde bir bardak kupa vs.eşimde pembe gibi çekirdeği yemiş valla salonda yarın da orası süpürülecek mecbur.ama gene de evlenin derim yahuuuuuu eş kişisi maddi manevi şiddet uygulamıyorsa madde kullanmıyorsa canavar bir annesi de yoksa ufak tefek şeyleri de görmemeliyiz.ben kendi annemle bile farklı fikirdeyim eşle nasıl aynı olsun

ohoo araba ev alanlar bile varmış bizde sorun var bence
Evet gordum. Ama sorun bizde degil bakis acisinda. Ben kizim doğduğundan beri ozellikle beslenme konusunda cok daha dikkat eder oldum. Eskiden aldigim salca filan fArk etmezdi. Simdi organik tavuk aliyorum kilosu olmus 80 lira. Eskiden markette ne varsa onu alirdim.
Ben bu cok sahane yasiyoruz diyenlerin gercekten duzgun beslendigini sanmiyorum. Hem fiziken hem ruhen.

Esim soylersem yardimci olur, beni sikistirmaz asla yap diye. Cop ev olsak umrunda olmaz.

bizim ki kendi odasi disinda baska yere esya tasimaz pek yani oyun hep orda oynaniyor, bazen elinde bebegini veya ufak tefek biseyini goturup birakirsa birakir
onun disinda dagittigi tek yer oyun odasi oyuncak anlaminda.
gun icinde yatak odasina salona ve kendi yatak odasina pek girmez mesela.
onun isi banyoyla oyun odasiyla.
bugun banyo dolabini topluyordum bir tsne peynir kabi buldum dolapta bu ne olaki ya dedim tam atacaktim o benim küvetim bırak cabuk onu yeline sakin atma dedi
banyoda bebelerini yikiyomus onun icinde.
baskada yer dagitmaz

Of kızlar Of; oğlum 22 aylık, odasına yatak, kitaplık ve oyuncak dolabı istiyorum. Montessori tarzı tahtalı olduğu için de uyurken deli dana gibi tepiştiğinden kafa göz yarmasın diye kenarlık düğme yastıklardan yaptırmak istiyorum. Anam fiyatı 300 lira.
Sağlıklı olsun diye masif, sağlığa zararsız vernikli, çocuğa uyumlu cart curt yatak yeri 1500, lateks yatak bakıyorum standart 1500’den başlıyor fiyatları.
Kitaplığı hepsiburadadan 150’ye buldum. Oyuncak dolabı da 200 lira.
Çok pahalı herşey. Ki kıyafet dolabı, perdesi ve halısı yeni. Onlar yok allahtan. Ortaokula kadar alacağım tek şey çalışma masası olur daha da artık. Hatta orta sona kadar

belki de bu sekilde soyleyerek yasamlarini daha kolay hale getiriyorlardir psikolojik olarak.

bende kizima bu sene hoş bir oda yapacaktim aslinda sonra dusundum ben simdi alacagim kirip dokecek ilk okula baslayinca bidaha,
cocuk odasi diye ayirdigim odaya evle irken bir tek kisilik yatak almistim birde beyaz buyukce bir dolap vardi.
perdesini halisini yatagini yorganini degistim 2 de nevresim takimi aldim biraktim.
ilk okula baslayinca kendisi secsin istedim

Telefonla lavaboya giremezsin, çıkmak bilmiyorsun diyoruö ben de
bizimki de oyle tel elinde klozetin ustunde bir eli bakirkoy heykeli modunda oteki elinde telefon video izliyor beyimiz.
baktim cok duruyo kizi yolluyorum senin cisin gelmis kos banyoya diyorum mecbur cikiyo

2 ay için de 20 000 e yakın verdik kızımın odasına

dun aksamdan beri kizima uyku duasi ettirmye calisiyodum iste saglik sihhat akil fikir istiyoruz bizimki bakti bisey isteniyor bi yerden oyuncak istiyorum ben dedi ne oyuncagi istiyosun kizim dedim oyuncak mutfak istiyorum dedi alacaz artik farz oldu en kiytirigi 200 lira

Ben haftada 1 veya en fazla 2 süpürüyorum. Toz arada bir alirim. Evim 11. Katta salonumun bir duvari 5 metre cam, 5 aydır silmiyordum gecen hafta sildim esimde yardim etti ama korka korka hallettik eve yeniden gunes dogdu eşim oyle pek yedigini ortada birakmaz allahtan. Ya lavaboya koyar yada makine boşsa atar içine hemen. Bazen aksamdan açmayı unutsam kendisi sabah calistirip gider. Bulasik makinesinin pis kalmasini hic sevmez. Universite zamani evde kalirkende her aksam çalıştırırmis mutlaka aliskanliktan evde de yapiyor cok sukur.

iyi yapmışsın .bende ilk doğduğunda kanz park yatak vardı.bir kaç aylık olunca adoreden genç odası takımı aldım bu seneey dek onu kullandı.bu sene ne isterse aldım ama kendi beğendi.ikea masa sandalyesi hala duruyor oyun odasında ama atmadım aktivitede onu kullanıyor yapıştırıcı işi falan.yoksa yeni takımda 3 ayda mahvolur benim kızın elinde

Benimki daha küçük o yüzden getirmede desem 5 dk anca duruyor sonra her yer her yerde benim ebeveyn banyomda bile bi oyuncagi var resmen. bazen toplatiyorum ona da hadi bunu buraya bunu şuraya diye diye. Büyüdükçe belki oyuncaklarin odasında kalmasi gerektigini daha iyi kavrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…