Geçinemeyenler kulübü

Evlenirken borçlu evlenmek galiba geçinememe sebebi. Biz cok şükür sifir borcla evlendik. Düğün takilarimiz vs herseyde bizdeydi. Borclu degil kârlı ciktik bu ışten 😂 hala da borcumuz harcimiz cok şükür yok. Kredi karti sadece banka karti kabul etmeyen online siteler icin kullaniyoruz veya araba kiralarken o kadar. Hep nakit kullaniriz. Taksit vs yapmayız.

Valla bence de evlilik pişmanlık.
Ha şöyle evime haftada bir biri gelse temizlese, yemeği istediğim zaman dışarıdan söylesem, canım sıkılınca benzini düşünmeden gezebilsem (bakın tatil falan demiyorum haşa, sadece benzin:KK70: ) ben de bayağı mutlu olurdum. Şu an hizmetçimsi, bakıcımsı karışık bir şeyim ama dışarıdan baksan ohooo eşim aşırı yardımcı. Ona rağmen fenalık geldi bana don yıkamaktan.

Ağustos Ayında ev oturması yapmış kendisi ama o zamanlar yasaklar yokmuş, şimdi ise varmış. 😂 Yazın herkes evinde dursaydi şuan bu durumda olmazdık diye düşünmek çok zor geliyor demek ki.
bugün canım tatlı istedi ama beddua beni etkilemiş ki markete gidemedimm .ya gözümü toprak doyurursa diyee ne ürkünç bir beddua etti kadınnn evlerden ırakkk :kızgın: :KK53:

Ha şöyle evime haftada bir biri gelse temizlese, yemeği istediğim zaman dışarıdan söylesem, canım sıkılınca benzini düşünmeden gezebilsem (bakın tatil falan demiyorum haşa, sadece benzin:KK70: ) ben de bayağı mutlu olurdum. Şu an hizmetçimci, bakıcımsı karışık bir şeyim ama dışarıdan baksan ohooo eşim aşırı yardımcı. Ona rağmen fenalık geldi bana don yıkamaktan.
Evlenmeseniz yaşadığınız evi kim temizleyecek 😂 sizin donlari kim yikayacak, benzin siz evlenmeseniz de pahali degil mi zaten 🤣 çocuklar da yorucu ama anneeem diye sarılınca iyiki dedirtmiyor mu 😍😍 tek basina bile hizmetcilik yine biz kadinlara düşüyor 😂

Ha şöyle evime haftada bir biri gelse temizlese, yemeği istediğim zaman dışarıdan söylesem, canım sıkılınca benzini düşünmeden gezebilsem (bakın tatil falan demiyorum haşa, sadece benzin:KK70: ) ben de bayağı mutlu olurdum. Şu an hizmetçimci, bakıcımsı karışık bir şeyim ama dışarıdan baksan ohooo eşim aşırı yardımcı. Ona rağmen fenalık geldi bana don yıkamaktan.
dettt.sen bebek sahibi de olmak istemiyordun.Ama şimdi o miniği bana ver kıızma kardeş yapayım desem sopayla kovalarsın benii.nasıll oluyormuşşşş annelik sevgisiii öğretmenimmmmmm:KK200:

dettt.sen bebek sahibi de olmak istemiyordun.Ama şimdi o miniği bana ver kıızma kardeş yapayım desem sopayla kovalarsın benii.nasıll oluyormuşşşş annelik sevgisiii öğretmenimmmmmm:KK200:
Ayy di mi. Koalina geçen böbreğimi satar çocuğumu kendi muhitimde devlete vermem dedi. İşte dedim ANAAAA. ne güzel ana oldu :KK70:

Evlenmeseniz yaşadığınız evi kim temizleyecek 😂 sizin donlari kim yikayacak, benzin siz evlenmeseniz de pahali degil mi zaten 🤣 çocuklar da yorucu ama anneeem diye sarılınca iyiki dedirtmiyor mu 😍😍 tek basina bile hizmetcilik yine biz kadinlara düşüyor 😂
Evlilik bu sekilde yumusatilacak bir sey degil. Ben coraplarimi firlatmam mesela ama evde su an nerelerde oldugunu bile bilmedigim coraplar olduguna eminim.

Evlilik bu sekilde yumusatilacak bir sey degil. Ben coraplarimi firlatmam mesela ama evde su an nerelerde oldugunu bile bilmedigim coraplar olduguna eminim.
ben alıştım çorap don atlet toplamaya hiç dert etmiyorum ama asla ütü yapmam biriktirir ütücüye yollarım ütü işi beni strese sokar adını bile duyunca :KK70:

Bir ara koltuğun altindan 5 çift çorap cikarttigim olmuştu 🤣 ama yine de bu sebepten de pismanlik denilir mi ki bilemiyorum. Her günümuz mutlu huzurlu gecmiyor illaki ama yine de evlilik pişmanlıktir gibi net bir cümle kuramam.😊

ben alıştım çorap don atlet toplamaya hiç dert etmiyorum ama asla ütü yapmam biriktirir ütücüye yollarım ütü işi beni strese sokar adını bile duyunca :KK70:
Alisamiyorum, don meselesi hele kafamdan duman cikiyor gorunce, esime onu kirliye atar misin diyerek attiriyorum. Dikkatinizi cekerim demem gerekiyor.

Sonra cop meselesi, pc etrafinda esimin o gun butun aldigi gidalar konusunda cikarim yapilabilir.

buzdolabindan cikokata alsin paketi bos sekilde oraya birakabilir.

Esime asigim coj seviyorum ama 14 aylik bebegi olan ve calisan bir kadinim ki titiz degil aksine pasakli bile sayilirim beni bile rahatsiz ediyor. 😂😂😂

Ha şöyle evime haftada bir biri gelse temizlese, yemeği istediğim zaman dışarıdan söylesem, canım sıkılınca benzini düşünmeden gezebilsem (bakın tatil falan demiyorum haşa, sadece benzin:KK70: ) ben de bayağı mutlu olurdum. Şu an hizmetçimsi, bakıcımsı karışık bir şeyim ama dışarıdan baksan ohooo eşim aşırı yardımcı. Ona rağmen fenalık geldi bana don yıkamaktan.
tam olarak bundan bahsetmek istemistim aslinda.
sabah 8.40 da kalktım aksam 21.30 da zor oturdum.
daha yapsam bir ton iş var
koca kisiside sey yapti bu saat araliginda 12 de kalkti kizimla biraz oynuyormus gibi yapti 1 saat lavaboya girdi sonra 20 dk daha oynuyormus gibi yapti yine lavaboya girdi.
bir ara evin 2 odasini supurdu ter sirtindan akiyordu.
biz o isleri gunluk yapiyoruz hic ter akmiyo hunharca yapmaya alistigimiz icin 😁

Alisamiyorum, don meselesi hele kafamdan duman cikiyor gorunce, esime onu kirliye atar misin diyerek attiriyorum. Dikkatinizi cekerim demem gerekiyor.

Sonra cop meselesi, pc etrafinda esimin o gun butun aldigi gidalar konusunda cikarim yapilabilir.

buzdolabindan cikokata alsin paketi bos sekilde oraya birakabilir.

Esime asigim coj seviyorum ama 14 aylik bebegi olan ve calisan bir kadinim ki titiz degil aksine pasakli bile sayilirim beni bile rahatsiz ediyor. 😂😂😂
benim eşim yemek yapar ama asla temizlik yapmaz çok hasta değilsem çamaşır bulaşık yıkamaz.ev süpürme silme asla yapmaz ama benden de sıkıştırarak beklemez ne zaman uygunsam o zaman yaparım.çalışma hayatım olmadığından ses çıkarmıyorum zamanım var diye yapmaya aksi olsaydı cıngar çıkarırdım :KK53: :KK70:

tam olarak bundan bahsetmek istemistim aslinda.
sabah 8.40 da kalktım aksam 21.30 da zor oturdum.
daha yapsam bir ton iş var
koca kisiside sey yapti bu saat araliginda 12 de kalkti kizimla biraz oynuyormus gibi yapti 1 saat lavaboya girdi sonra 20 dk daha oynuyormus gibi yapti yine lavaboya girdi.
bir ara evin 2 odasini supurdu ter sirtindan akiyordu.
biz o isleri gunluk yapiyoruz hic ter akmiyo hunharca yapmaya alistigimiz icin 😁
süpürmüş işte ne kadar nankör oldu bu kadınlar yahuuuu:KK53:

süpürmüş işte ne kadar nankör oldu bu kadınlar yahuuuu:KK53:
süpürmüste nasil süpürmüş 🙈
kizin oyun odasini süpürmüs guya calisma masasinin alti oldugu gibi duruyo halinin ustundeki oyuncaklarin bi kismini tv sehpasinin uzerine bi kismini koltugun ustune koymus, koltugun altindakilere de hic dokunmamis 😂😂
acikta kalan yerleri supurmek boyle bisey sanirim bide ona ter akitmis.
soyle bi kabasini aldim diyo hakkaten kabasini almis ama

süpürmüste nasil süpürmüş 🙈
kizin oyun odasini süpürmüs guya calisma masasinin alti oldugu gibi duruyo halinin ustundeki oyuncaklarin bi kismini tv sehpasinin uzerine bi kismini koltugun ustune koymus, koltugun altindakilere de hic dokunmamis 😂😂
acikta kalan yerleri supurmek boyle bisey sanirim bide ona ter akitmis.
soyle bi kabasini aldim diyo hakkaten kabasini almis ama
sen de otelde kat görevlisi bir eş alaydın tövbe tövbe .benim elemanlar günde 14 oda temizliyordu erkek başlarına hemi de :KK70:

Küçük cocuklu evler piril piril derli toplu olmuyor galiba ya. Kizim yine butun masa sandalyesini salonun ortasina koymus her yer oyuncak uyududa simdi toplasam odasina koyamicam kalsin dedim sabah yine dagitacak çünkü 🤣 eşimde bir saga bir sola yata yata yorgunum dedi gitti uyudu😂 bende oturacağım da simdi sakin kafayla is yapacağım yarına 😴

Ya çok tuhaf değil mi 25inde evlenmiş 26da bebe yapmış 32 yaşında evlenmek isteyen kadına evlenme!!! Diyo. Gece de kocasının koynuna sokulup uyuyor 😆 bana çok iki yüzlü geliyor, bide ahkam kesiyorlar. Ayy aklım olsa evlenmezdim. Eee bu kadar pişmansan boşan? Hem boşanma hem gece seviş hem evlenmeğğğ yaz :KK70: sonra bana pembe gelin de.... evimde tek pembe yok...🥺🥺🥺🥺
Ben de buna ayarım ha.
Bir konuda bende yazdım benzerini de bana kimse elleşemedi🤣🤣

X