- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.141
Öyle bakma ama duygusal bir ihtiyaç olarak düşün, bak ben evlenecek son insandım gercekten ailem,çevrem şok oldu. Çeyiz meyiz denir ya zaten evlenmez o denildiği için tek lifim bile yoktusonra icimden evlenin evleninde gorun sizde ne kaa güzel mikemmel bir sey diyorum.
şaka bi yanada bence evlilik yapilmadigi icin bu kadarda uzulunecek bir sey degil sanki ya
bekarken banada 27 ye yas dayaninca lan evde kaliyom galiba ben telasi sardi ama oyle cok da olmazsa olmaz bisey degil ellam ya
yok diyen olmadı çok şükür son raddeye gelmiş sabırları dava açmışlar zatenKatılıyorum ama sen yazıp destek olduktan sonra kocam aslında iyi biri yazılınca cinler horon tepmiyo mu tepede
olurmu ayol kısır yemek her zaman serbestti sen bilmiyosun, markete gitmek yassah.Ağustos Ayında ev oturması yapmış kendisi ama o zamanlar yasaklar yokmuş, şimdi ise varmış.Yazın herkes evinde dursaydi şuan bu durumda olmazdık diye düşünmek çok zor geliyor demek ki.
senin eş kişisi doktor muydu?öyleyse baldız kontenjanından bize 3 5 aşı temin etsin zor durumdayız evde otur otur tuhaflaştıkkkÖyle bakma ama duygusal bir ihtiyaç olarak düşün, bak ben evlenecek son insandım gercekten ailem,çevrem şok oldu. Çeyiz meyiz denir ya zaten evlenmez o denildiği için tek lifim bile yoktuherkes ciddi şoka girdi ama ben beraber yaşıyordum gördüm, hayatımı kolaylaştırdı zorlaştırmadı he evet kafanın rahat boş olması güzel mi harika ama hayatın yükünü paylaşmakta harika sadece evlilik olarak değil, sevgililik olur flört olur vsvs
Yok kız mühendis, aşı ben de var bize yapılacakmış kararsızım yaptırsam mı diyesenin eş kişisi doktor muydu?öyleyse baldız kontenjanından bize 3 5 aşı temin etsin zor durumdayız evde otur otur tuhaflaştıkkk
bende sulalede evlenecek en son insanlardan biriydim olaya bakis acisindan anlasiliyodur zatenÖyle bakma ama duygusal bir ihtiyaç olarak düşün, bak ben evlenecek son insandım gercekten ailem,çevrem şok oldu. Çeyiz meyiz denir ya zaten evlenmez o denildiği için tek lifim bile yoktuherkes ciddi şoka girdi ama ben beraber yaşıyordum gördüm, hayatımı kolaylaştırdı zorlaştırmadı he evet kafanın rahat boş olması güzel mi harika ama hayatın yükünü paylaşmakta harika sadece evlilik olarak değil, sevgililik olur flört olur vsvs
bana yolla banaYok kız mühendis, aşı ben de var bize yapılacakmış kararsızım yaptırsam mı diye
2 yıl flört, son 6ayı birlikte yaşama, flört etmeye başladıktan sonraki ilk hafta fanfinifon föglfkfkf. Ben adama takılırız diye bakıyordum nasip kocayaymışbende sulalede evlenecek en son insanlardan biriydim olaya bakis acisindan anlasiliyodur zaten6 ayda evlendim kız
yaptırmazsan adresimi hemen veririm ha ha ha.tüm doktor ve sağlıkçı arkadaş akrabalara aynı konuşmayı yaptımmmmYok kız mühendis, aşı ben de var bize yapılacakmış kararsızım yaptırsam mı diye
uyanıklık yapma önce ben istedimmbana yolla bana
aa fanfinifinfon icin bende beklemedim bak2 yıl flört, son 6ayı birlikte yaşama, flört etmeye başladıktan sonraki ilk hafta fanfinifon föglfkfkf. Ben adama takılırız diye bakıyordum nasip kocayaymış
Bize direkt verilmiyor galiba, hastane de isim yazılıyor yine aynı çalıştığımız yerde aşı yapılıyor. Yaptırmayanın hakkı gidiyor mu ne oluyor öğrenicem eğer gidiyorsa yaptırıcam galibayaptırmazsan adresimi hemen veririm ha ha ha.tüm doktor ve sağlıkçı arkadaş akrabalara aynı konuşmayı yaptımmmm
ikiye bolelimuyanıklık yapma önce ben istedimm
Ay çok keyifliymiş o zamanlar ya yol kenarında sıkıştırmak falan. Arada kuytu köşede sıkıştırıyorum 35 yaşında adamım ne hale sokuyorsun beni diye söyleniyoraa fanfinifinfon icin bende beklemedim bakbenimde aklimda hic evlilik yoktu kiz valla
haftalik izinlerimde sinemaya gideriz falan diye takiliyodum ben oyle
ohoo araba ev alanlar bile varmış bizde sorun var benceBen kendi evine arabasina sahip, isi evine 10 dk yurume mesafesinde olan(yani yol masrafim yok anlaminda) yuksek gelirli biri olarak hayat standartim bu kadar dusmusken baskasi nasil gecinebiliyor, herseyden cok memnun olabiliyor ben hayret ediyorum.
flört keyifli bisey zaten ya ben seviyodumAy çok keyifliymiş o zamanlar ya yol kenarında sıkıştırmak falan. Arada kuytu köşede sıkıştırıyorum 35 yaşında adamım ne hale sokuyorsun beni diye söyleniyorekşın insanıyım olm ben diyorum
ben de 28 yaşındaydım o zamanlar ücretli ingilizce öğretmenliği yapıyordum 2 bekar öğretmen daha vardı kadrolu arkadaşlarım.aynen bize de bir kadın öğretmen hem de öğretmenler odasında erkek öğretmenlerin de yanında ayyy kaç yaşına geldiniz ne zaman evleneceksiniz?ben sizin yaşınızda kaç yıllık evliydim dedi bir de kahkaha attı.dumur olduk şaştık kaldık.ama genç bir erkek öğretmen:hocam siz ne diyorsunuz nasıl konuşuyorsunuz bu işler kader kısmet işidir ister evlenirler ister bekar yaşarlar size ne hayatlarından dedi.kadın mosmor olmuştu.densizlik eğitimlide de var maalesef.32 de evlendim aynı sene sonu çocuğum oldu .istesem 40 da evlenirdim kime neYa o konuyu bilmiyorum ama benm çalıştığım yerde de bir ogretmen kadin vardi. O zamanlar ben nisanliydim kendisi evliydi. Ama ne zaman evlilik konusu gecse evlilik pismanliktir evlenme diyip duruyordu herkese. Bir gun dayanamayıp 10-15 kisi masada yemek yerken madem pismanlik diyorsun boşasana kocanı dedim sende rahatla bizde. Ama ben seviyorum kocamı dedi. Aşığım nasil bosayayim. Pardon dedim biz napiyoruz? Tek seven sen misin? Bir tek sen evli olmalisin baska kimse olamaz diye düşünüyorsun dedim heralde. O gunden sonra daha millete evlenmeyin dedigini ayni ortamda duymadim. evli olupta millete evlenme diyenlere sinir oluyorum. Hadi kadin kotu bir tecrube yaşamıştır evliliginde o kadin desin yani evlenme diye veya karsi tarafın sevgilisi nisanlisi kötüdür yine anlarim ama evli olup kocami seviyorum deyip başkalarına evlenme diyen kadinlar kesinlikle başkalarinin mutluluğunu cekemeyen kiskanc insanlar bence.