- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #1.061
65 tl param var bu hafta gelecek haftaya da 100 tl ayırdım sıktım kemerleri mecbur o takılar bir kaç yıl önce alınabiliyordu şimdilerde mümkün müAhahaha
İşte taşta daima büyük oynayacaksın, sertifika hayat kurtarır o da büyükte var.
Altından şaşma bacım sen, ola ki taş alasın tutarsa gir gümüşçüye, al zirkon gitsin.
Bende 90 tl var, ablamın ve çok yakın bir dostumun doğumgünü.65 tl param var bu hafta gelecek haftaya da 100 tl ayırdım sıktım kemerleri mecbur o takılar bir kaç yıl önce alınabiliyordu şimdilerde mümkün mü
maalesef öyle örnek vereyim ben aynı benim kılığım kıyafetim düzgündür heryere giderken ama benim arabamla gidersek bir yemeğe ya da avm ye yeminle vale arabamı beğenmiyor izzet ikram etmiyor ama aynı yere daha üst orta segment diyebileceğimiz eşimin aracıyla gidersek kapıyı bile açıyorlar tavırları değişiyor.yeminle bak hastane valesi bile böyle.hindistanın kast sistemi gibi olmuşuzben bir yerde calisiyordum bir cocuk vardi çok hoşlaniyordum, arkadaslar bu cocugun kulagina suyu kacirmislar
bir gun geldi sana bisey soyleyecegim dedi soyle dedim.
ikimizden olmaz dedi niye ki dedim
insanlari 3 sinifa bolsem sen 1.sinifsin ben 3.sinifim dedi bana.
neye gore oluyo bu sinif dedim oluyo işte dedi bana
e bende baskalarina gore 3.sinifim hatta belki 5.sinifim dedim olmaz iste olmaz dedi.
ben senin beklentilerini gorduklerini sana veremem dedi.
ne bekliyordum hiç ne gördum hic ama ona gore cok sey gormus gibi duruyordum demek ki.
boyle sinifladi gecti direk.
sonra bende de oldu ayni sey birinden hoslaniyorum ya bu kiiim ben kim.
muhendis geliyor tanismak istiyor ben bunun yanina nasil yakisayim.
ne konusayim, avukag geliyor ayni mantik,
bi sekilde siniflaniyoruz ama bunu kim bize nasil empoze etti bilmiyorum
nerede ögretmenlik yapiyorsunuz? şehir nere yaniBurayı karışık karışık okudum. Bu msj cevap yazmak istiyorum. Kenar mahallede bir okulda sınıf öğretmeniyim.öğrencilerim çok iyi durumda olmadığını biliyordum zaten ama bir gün 1.sınıf öğrencime portakal kelimesi yazdırdım. Sonra kıza sordum sever misin diye. Öğrencim seviyorum ama babam almıyor dedi. Dün de pazara gitti almadan geldi Dedi.inanın boğazım düğümlendi.çok zor koşullarda yaşayanlar var gerçektenarada sınıfa bir poşet meyve alıp götürürdüm çok seviniyorlardı bir gün de muz götürünce kim sever muzu diye sordu.sınıfta bazı çocuklar öğretmenim tadını bilmiyoruz daha önce yemedik diyenler olmuştu. Hadi yiyecek bir tarafa. Şimdi canlı ders yapıyoruz. Bir kısmının akıllı telefon yok bilgisayarı olan sadece sınıfta 1 kişi teli olanın da internet yok ulaşamıyoruz bütün çocuklara.
çocuk kıyafetlerinden bahsettik ya yan da lcw üstte koton çocuk reklamları çıktı ama almayacağımmmm param yokkkkkkBende 90 tl var, ablamın ve çok yakın bir dostumun doğumgünü.
Kocadan para istedim, doğumgünlerinde çiçek yollayacağım evlerine, elde var sıfır
Ben de kızıma orta halli giydiriyorum hep. Sadece zaradan çorabı 2 çift sadece. 3 yaşında geçen diyor ki en sevdiğim çorabım bu. Gezmelik mark spencer tayt almıştım arkaya saklıyordum gidip gelip onları çıkarıp giyiniyordu. Bu incecik çok güzel diyordu:)pikniğe giderken zorla giyindi yırtıldı evde doya doya giydi.bizde cocugun yedigi ictigi helal giydigi haram derler.
5 kere belki giyecegi seye okadar para vermenin bir alemi yok cidden.
bende de sey vardi tam beden alirdim.
ustunde torba gibi durmasin baskasininmista kizim giymis gibi durmasin derdim.
bu sene buyuk aldim sozde onlarda kuculdu.
yazliklari 5 6 yaş alacagim
beni annem öğretmen maaşıyla özel üniversitede okuttu uzun yıllar önce.şimdi ben bir kaç gelirim olmasına rağmen kızımı kolejde okutamıyorummm .birikim de çok çok az yapabiliyoruz ev araba zaten alamıyoruz kendi gelirimizle fakir fukara ne yapsınnn?Ben de kızıma orta halli giydiriyorum hep. Sadece zaradan çorabı 2 çift sadece. 3 yaşında geçen diyor ki en sevdiğim çorabım bu. Gezmelik mark spencer tayt almıştım arkaya saklıyordum gidip gelip onları çıkarıp giyiniyordu. Bu incecik çok güzel diyordu:)pikniğe giderken zorla giyindi yırtıldı evde doya doya giydi.
M&S çok pahalı çok ürünleri.Ben de kızıma orta halli giydiriyorum hep. Sadece zaradan çorabı 2 çift sadece. 3 yaşında geçen diyor ki en sevdiğim çorabım bu. Gezmelik mark spencer tayt almıştım arkaya saklıyordum gidip gelip onları çıkarıp giyiniyordu. Bu incecik çok güzel diyordu:)pikniğe giderken zorla giyindi yırtıldı evde doya doya giydi.
Diyarbakırdayım.sadece burası değil ki. Türkiyenin her ilinde bu koşullarda yaşayan binlerce çocuk var.nerede ögretmenlik yapiyorsunuz? şehir nere yani
cocuk iste saklanan kiymetli hesabiBen de kızıma orta halli giydiriyorum hep. Sadece zaradan çorabı 2 çift sadece. 3 yaşında geçen diyor ki en sevdiğim çorabım bu. Gezmelik mark spencer tayt almıştım arkaya saklıyordum gidip gelip onları çıkarıp giyiniyordu. Bu incecik çok güzel diyordu:)pikniğe giderken zorla giyindi yırtıldı evde doya doya giydi.
bugün tartıda 69.5 kiloyu gördüm bana ne yakışır bundan sonra yarından itibaren ölüm orucuna gireceğimM&S çok pahalı çok ürünleri.
Ama kullanıyorsanız outlet avmlerde şubeleri var, yarı fiyatına.
Ben öyle bir mağazasını keşfettim, her sezon gideriz, düzgün bir iki üst altım olsun diye, çocuklara almam zaten kız çocuğa hitaben daha çok ürün var, aklınızda olsun.
ailelerinde suçu var ama çocuk sayıları fazla.ben tek çocuğa zor yetiyorum karın doyurmakla iş bitmiyor ki eğitimi var sağlık harcaması var var da varDiyarbakırdayım.sadece burası değil ki. Türkiyenin her ilinde bu koşullarda yaşayan binlerce çocuk var.
Sadece 1 defa tayt aldım kızıma 3 lü. Diğerleri genelde lcw.şu anda yaşı küçük zaten kıyafete çok para harcamak istemiyorum. Onun yerine kitap oyuncak daha çok fayda sağlarM&S çok pahalı çok ürünleri.
Ama kullanıyorsanız outlet avmlerde şubeleri var, yarı fiyatına.
Ben öyle bir mağazasını keşfettim, her sezon gideriz, düzgün bir iki üst altım olsun diye, çocuklara almam zaten kız çocuğa hitaben daha çok ürün var, aklınızda olsun.
biz nisanliyken esimle bir gun panoraya gittik.maalesef öyle örnek vereyim ben aynı benim kılığım kıyafetim düzgündür heryere giderken ama benim arabamla gidersek bir yemeğe ya da avm ye yeminle vale arabamı beğenmiyor izzet ikram etmiyor ama aynı yere daha üst orta segment diyebileceğimiz eşimin aracıyla gidersek kapıyı bile açıyorlar tavırları değişiyor.yeminle bak hastane valesi bile böyle.hindistanın kast sistemi gibi olmuşuz
Lcw candır ama o da ateş pahası olmuş.Sadece 1 defa tayt aldım kızıma 3 lü. Diğerleri genelde lcw.şu anda yaşı küçük zaten kıyafete çok para harcamak istemiyorum. Onun yerine kitap oyuncak daha çok fayda sağlar
Aman ye gitsin ceycey, şubatta komplece gireriz diyete, mayıs hazirandan önce çıkışımız olmayacak malumbugün tartıda 69.5 kiloyu gördüm bana ne yakışır bundan sonra yarından itibaren ölüm orucuna gireceğim
kızımda anaokulunda dikkat dağınıklığı vardı osman abalının setlerinden aldım lego gibi tahtadan ve kitapları var yaşa göre.çok faydasını gördüm kız bir açıldı hersene sınıfın en iyisi oldu .şu an 9 yaşında.eğitim gereçleri çok çok önemli kıyafetlerden.legolar da çok faydalıSadece 1 defa tayt aldım kızıma 3 lü. Diğerleri genelde lcw.şu anda yaşı küçük zaten kıyafete çok para harcamak istemiyorum. Onun yerine kitap oyuncak daha çok fayda sağlar
evde adım dombiliye çıktı amaAman ye gitsin ceycey, şubatta komplece gireriz diyete, mayıs hazirandan önce çıkışımız olmayacak malum
Zihnyet düşünce yapısı olarak Türkiyenin 50 yıl gerisi gibi düşünün.nasıl ki önceden 3 4 kardeş normalse burada hala öyle. Bir velim var 34 35 yaşlarında 5 çocuklu.ailelerinde suçu var ama çocuk sayıları fazla.ben tek çocuğa zor yetiyorum karın doyurmakla iş bitmiyor ki eğitimi var sağlık harcaması var var da var
Sen dombili isen ben bayağı fıçıyımevde adım dombiliye çıktı ama