Geçinemeyenler kulübü

3 bin olanlar 7 8 bin olmuş gerçekten.
Şaka gibi...
Gerçi çok kazanıyor çok harcayacaklar elbet.
Daha çok harcasınlar hatta para dönsün piyasada herkes nasiplensin
yılbaşında bana da balenciaga spor ayakkabı hediye eden olsa keşke. o kadar pahalı ki 36 takside anca öderimm ama çok güzeller stella mc cartney spor ayakkabılarda öyle

Aman ne gerek var gerçekten!!!
Benim ablam alır öyle çocuklara, doldurur gapten.
Ben de gider, iade ederim onları, başka yerden dünya mal alırım

El kadar bebeye ne markası ya...
Gerçi büyük olsa da değişmez, ne haddine yani...

senle alışverişe de çıkılmaz şimdi ipekyol a girerim bir şey aldırmazsın paraları eğlence merkezi kısmına gömdürürsün zorla.bari yemekde anlaşalım.ben sebzeciyim ege mutfağında yerim ona göre

bizde cocugun yedigi ictigi helal giydigi haram derler.
5 kere belki giyecegi seye okadar para vermenin bir alemi yok cidden.
bende de sey vardi tam beden alirdim.
ustunde torba gibi durmasin baskasininmista kizim giymis gibi durmasin derdim.
bu sene buyuk aldim sozde onlarda kuculdu.
yazliklari 5 6 yaş alacagim

yılbaşında bana da balenciaga spor ayakkabı hediye eden olsa keşke. o kadar pahalı ki 36 takside anca öderimm ama çok güzeller stella mc cartney spor ayakkabılarda öyle
Bacım çok açık söyleyeyim, 3 senedir marka ya da pahalı hiçbir şey almıyorum, mücevher buna dahil.
Hatta özel günlerde hediye de kabul etmiyorum.
Gözüm açıldı benim artık, kendi nefsime hakim olmaya çalışıyorum, bu işlerin sonu yok.
Ayağına o ayakkabıyı giyen adamla ben bir yaşayamam, e dolayısıyla almamın da manası yok.
Geyiğini yapıyoruz hayat pahalı diye ama insanlar ekmeğe muhtaç, o ayakkabıyı isteyeceğime çocuk sevindiriyorum.
5 pantolon olsa ne 10 olsa ne, artık bu işler zıvanadan çıktı.
Herkesi yarıştırır hale getirmeyi bırak, yanındakinden sadece edindikleriyle haberdar bir hale getirdi.
Çok zalimleştik çok...

ben büyük alıyorum montları kazakları 2 şer sene giyiyor ama 2 şer tane alıyorum aynı şeyi giymesin diye.benim kız zayıf ufak tefek zaten hızlı büyümüyor

katiliyorum sana.
insanlarin gozunun icine bakarak konusmuyo artik kimse ustundekileri inceliyorlar.
bu sekilde siniflaniyorlar.
birilerinin buna dur demesi lazim yoksa ilerde cocuklarimiz cok zorlanacak.
kucucukk cocuklar bile siniflanmayi ogrenmis simdiden.

ben büyük alıyorum montları kazakları 2 şer sene giyiyor ama 2 şer tane alıyorum aynı şeyi giymesin diye.benim kız zayıf ufak tefek zaten hızlı büyümüyor
bende ayakkabiyi 2 tane aliyorum birde montu biri ucuz oluyor genelde digeride kalin kaliteli cok soguklarda falan giysin diye ama zaten her yere arabayla gidiyor.
ne mont eskiyor ne ayakkabi kişin ozellikle.

ben de şaka yapıyorum zaten .pandemi de hepimiz değiştik herşeyi iyice düşünerek alıyoruz eve.oturma odamdaki kanepenin yayı çıktı yüzü eskidi değiştirsem mi diye düşündüm sonra boşver kim geliyor evine gelse de salonda oturur dedi altın aldım koltuk parasıyla.ha hala zarardayım ama olsunnn

Yapılan muamele de öyle, içler acısı haldeyiz.
Tipin iyi değilse garson ilgilenmiyor, nasıl bir fanus yaşamlara evrildiysek, bu çarktan çıkamıyoruz da.
Ha ben çok mu iyiyim, asla, tam da bu anlattıklarımı kendimde farkettim zaten.
Ben de yapıyormuşum, öyleymişim ve farkında bile değilmişim.
O muz hikayesiyle gözüm açıldı.
Çocuğuma da kendime de hayatıma da bakışım değişti, milyonda bir bile kendimi tutabiliyor ya da o özellikle şuan pompalanan sanal ihtiyaçlara kanmıyorsam karda sayıyorum.

aynen öyle elmalı bir telefonum var 2.5 yıldır kullanıyorum sapasağlam ama 6s olduğu için beğenilmiyor model yükseltmeliymişim yahu neden model yükselteyim bir telefonla ne yapılır ki binlerce lira daha vereceğim üstüne.telefon merakı başlıbaşına incelenecek psikolojik vakaa.market çalışanları avm çalışanları benden iyi marka model kullanıyorlar

Altın elbet kar ettirir elleme onları
Ama ciddiyim, benle asla alışverişe gidilmez, giden hep pişman olur zaten
Evladiyelik ürün olur, al derim ömrü billah dolabında durur ama giyim, aksesuar, çanta vs gerçekten heba olan ve asla ulaşamayacağımız bir hayatın peşine düştüren şeyler.

Mücevherde bile durdum ya, ötesi var mı

sendekiler kaşıkçı elması gibi zaten.ömür boyu yeter sana.ben de durdum minik evlatlarım da bana yeter

Burayı karışık karışık okudum. Bu msj cevap yazmak istiyorum. Kenar mahallede bir okulda sınıf öğretmeniyim.öğrencilerim çok iyi durumda olmadığını biliyordum zaten ama bir gün 1.sınıf öğrencime portakal kelimesi yazdırdım. Sonra kıza sordum sever misin diye. Öğrencim seviyorum ama babam almıyor dedi. Dün de pazara gitti almadan geldi Dedi.inanın boğazım düğümlendi.çok zor koşullarda yaşayanlar var gerçektenarada sınıfa bir poşet meyve alıp götürürdüm çok seviniyorlardı bir gün de muz götürünce kim sever muzu diye sordu.sınıfta bazı çocuklar öğretmenim tadını bilmiyoruz daha önce yemedik diyenler olmuştu. Hadi yiyecek bir tarafa. Şimdi canlı ders yapıyoruz. Bir kısmının akıllı telefon yok bilgisayarı olan sadece sınıfta 1 kişi teli olanın da internet yok ulaşamıyoruz bütün çocuklara.

sözün bittiği yer........

ben bir yerde calisiyordum bir cocuk vardi çok hoşlaniyordum, arkadaslar bu cocugun kulagina suyu kacirmislar
bir gun geldi sana bisey soyleyecegim dedi soyle dedim.
ikimizden olmaz dedi niye ki dedim
insanlari 3 sinifa bolsem sen 1.sinifsin ben 3.sinifim dedi bana.
neye gore oluyo bu sinif dedim oluyo işte dedi bana
e bende baskalarina gore 3.sinifim hatta belki 5.sinifim dedim olmaz iste olmaz dedi.
ben senin beklentilerini gorduklerini sana veremem dedi.
ne bekliyordum hiç ne gördum hic ama ona gore cok sey gormus gibi duruyordum demek ki.
boyle sinifladi gecti direk.
sonra bende de oldu ayni sey birinden hoslaniyorum ya bu kiiim ben kim.
muhendis geliyor tanismak istiyor ben bunun yanina nasil yakisayim.
ne konusayim, avukag geliyor ayni mantik,
bi sekilde siniflaniyoruz ama bunu kim bize nasil empoze etti bilmiyorum

Off, yine muz yine bilinmiyor...

Hak mı bu şimdi, reva mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…