- 14 Haziran 2019
- 14.497
- 70.294
-
- Konu Sahibi chamallows
Hemmen dönüyorum. Ben artık çok şarap alamadığından kendim yapıyorum mesela fakir fakir. Ondan şarap ismi pek veremem.sevgili fakir arkadaşlarım konu nerelere gitmiş.acilen fakirlik meselemize geri dönelim
muallime şarabı olsun adıHemmen dönüyorum. Ben artık çok şarap alamadığından kendim yapıyorum mesela fakir fakir. Ondan şarap ismi pek veremem.
Ben şoktan 3.90a yüzde yüz elma suyundan 5 liraya şarap imal ediyorum artık
Kredi kartımda limit yok. Bedava birşey bulsam bile karttan alamıyorum.... biraz da hüzünsevgili fakir arkadaşlarım konu nerelere gitmiş.acilen fakirlik meselemize geri dönelim
ben de bu ay kredi kart borcumu ödeyeceğim yüklüce ama gelecek aya param yok.mecbur annemden borç alacağım kiracımdan hiççç umudum yokKredi kartımda limit yok. Bedava birşey bulsam bile karttan alamıyorum.... biraz da hüzün
donelim canim bugun markete gittim pil,oyun hamuru, kirmizi toz biber aldim 38 lira ödedim ne kaaa ucuz geldi anlatamamsevgili fakir arkadaşlarım konu nerelere gitmiş.acilen fakirlik meselemize geri dönelim
bende yillardir kullanmaktan vazgectigim halde kendime bir kredi karti cikarttirip 5 gun once teslim aldimben de bu ay kredi kart borcumu ödeyeceğim yüklüce ama gelecek aya param yok.mecbur annemden borç alacağım kiracımdan hiççç umudum yok
Masal okuyorum daha doğrusu sesli kaydedip dinletiyorum.yatagin basinda niye bekliyosun ki?
o tl harcadım çatlaadonelim canim bugun markete gittim pil,oyun hamuru, kirmizi toz biber aldim 38 lira ödedim ne kaaa ucuz geldi anlatamam
Ben taksit yapmıyorum, borçlarım dönemlik. Limitimi de bilerek yüksek almadım kendimi bildiğim için. 8binlik limit doldu, (içinde mutfak şefi var) 15inde ödeyip kocamdan da ekstra alıp kart borç devrini kapatıyorum bu aylık.ben de bu ay kredi kart borcumu ödeyeceğim yüklüce ama gelecek aya param yok.mecbur annemden borç alacağım kiracımdan hiççç umudum yok
Sokağa çıkma yasağından kaynaklı olabilir mi 0 tl durumuno tl harcadım çatlaa
amcan kizini vermezse gel al bir muallime de sılogan olsun mumuallime şarabı olsun adı
Ben de 0tl harcadımSokağa çıkma yasağından kaynaklı olabilir mi 0 tl durumun
yat ortalarinaMasal okuyorum daha doğrusu sesli kaydedip dinletiyorum.
Çıkınca uyumaz ki peşimden gelirler
Başı olsa gene iyi montessori yatak, belim de bacaklarım da kırılıyor oturacağım diye.
benim 15900 limiti kartımınlimiti. herşeyi taksitle alırım bedava alıyorum ya da ucuza alıyorum sanıyorum o zaman.hatta netten 6 takside aldıysam bankadan tekrardan 9 a 10 a böldürürüm faiz farkıyla.o kadar çanta ayakkabıyı nasıl aldım sanıyorsun.hep borçluyum bu yüzden hiçç bitmiyorr.amann canım sağolsun diyorummm gene alıyorum borç azalıncaBen taksit yapmıyorum, borçlarım dönemlik. Limitimi de bilerek yüksek almadım kendimi bildiğim için. 8binlik limit doldu, (içinde mutfak şefi var) 15inde ödeyip kocamdan da ekstra alıp kart borç devrini kapatıyorum bu aylık.
C ceycey0406 siz simdi sokaga cikma yasagi var diye internetten alisveris yapmadiniz mi yaniBen de 0tl harcadım
Ama yasaktan tabii
16 bin kart limiti nedir ya düşurttur limiti oxaman harcamazsinbenim 15900 limiti kartımınlimiti. herşeyi taksitle alırım bedava alıyorum ya da ucuza alıyorum sanıyorum o zaman.hatta netten 6 takside aldıysam bankadan tekrardan 9 a 10 a böldürürüm faiz farkıyla.o kadar çanta ayakkabıyı nasıl aldım sanıyorsun.hep borçluyum bu yüzden hiçç bitmiyorr.amann canım sağolsun diyorummm gene alıyorum borç azalınca
mümkün değil param çok azaldı bu haftalık limitim tam 65 tlpazartesi 15 e katlarsin sen onu
günlük 9 lira 28 kuruşunu bozdur bozdur harca canimmümkün değil param çok azaldı bu haftalık limitim tam 65 tl
yok harcamadım kart borcumu ödemem lazım ayın 20 sine kadar.eşim asla ödemez benim kredi kartımı .poşetleri ve kargoları eve gizli gizli sokarken bana mı sordun der ha ha ha