Geçinemeyenler kulübü

Bir insan a101 den alışveriş yapıp nasıl zararlı çıkabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bugün alışveriş yaptım iş çıkışı temassız çekecektim 2 kere çekmedi sistemden kaynaklı,3.ye şifre ile ödeme yaptım.provizyonda bekleyen miktarın dışında 2 kere daha aynı ücret kesilmiş bunun geri ödemesi var mı nasıl oluyor bilen,yaşamamış olan varsa paylaşırsa sevinirim :/

karadutlu,vişneli elmali şaraplar vardi bir ara bulamiyorum artik.
bizimki 8 e gelince uykusuzluktan ortada her halta ağlaya ağlaya dolaniyo.
ikna olurda öglen uykusuna yatarsa anca 10

bankayi arayin soyleyin,
muhtemelen is yerinin de gun sonunda fazla çıkmistir sizin islem kadar yarin oraylada gorusun onlar arayip bildirsinler slibinizi ve faturanizi atmayin

karadutlu,vişneli elmali şaraplar vardi bir ara bulamiyorum artik.
bizimki 8 e gelince uykusuzluktan ortada her halta ağlaya ağlaya dolaniyo.
ikna olurda öglen uykusuna yatarsa anca 10
Benimkilerde öğle uykusu da yok artık, nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.
Gece de deliksiz uyumazlar zaten sürekli uyanmaca

Şarap insanı değilim, ondandır bilmemem belki bilen varsa yazar şimdi.

yatagin basinda niye bekliyosun ki?

Benimkilerde öğle uykusu da yok artık, nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.
Gece de deliksiz uyumazlar zaten sürekli uyanmaca

Şarap insanı değilim, ondandır bilmemem belki bilen varsa yazar şimdi.
bizimki de 2 haftadir birakti 2 hafta da sadece 2 gun oglen uykusuna yatti oda benim zorumla,
5 ayliktan beri uyuyor cocuk gece gunduz oda bıktı galiba

Aynı gün olunca market iptal edebiliyor ama şimdi ya size fazla parayı nakit iade edecekler ya siz bankanızla halledeceksiniz. Tabi ki de geri alırsınız paranızı.

Aynı gün olunca market iptal edebiliyor ama şimdi ya size fazla parayı nakit iade edecekler ya siz bankanızla halledeceksiniz. Tabi ki de geri alırsınız paranızı.
Bankayı aradım hesap kesiminden sonra ekstreye düşer o şekilde markete başvurup geri alabilirsiniz dedi bakalım halledebilecek miyim.
Teşekkür ederim
bankayi arayin soyleyin,
muhtemelen is yerinin de gun sonunda fazla çıkmistir sizin islem kadar yarin oraylada gorusun onlar arayip bildirsinler slibinizi ve faturanizi atmayin

Ödemelere düşmüyor provizyondan kayboluyor tecrübeyle sabit. :)

Ay bana da Migros’ta satılan güzel değişik şaraplardan önersenize biliyorsanız. Hep standart bakıyo eşim değişiklik iyidir. Yaşadığım yere yakın sadece Migros var o yüzden Migros

Bankayı aradım hesap kesiminden sonra ekstreye düşer o şekilde markete başvurup geri alabilirsiniz dedi bakalım halledebilecek miyim.
Teşekkür ederim
o nasıl iş ya, bizde bazen boyke yanlis cekim yapardik ayni gun gelirse musteri kendimiz iptal ederdik gerekirse bankayla gorusup,
musteri gelmezse de aksama kendimiz farkeder bankayi arar durumu soylerdik halledilirdi hemen gerekirse nakit oderdik geri

Bu yıl hiç birşeyi kutlayasım yoktu ama sizi okudukça yılbaşında bı ufak açsam mı oldum masrafa sokuyosunuz insanı ,sonra vay efendim geçinemiyoruz ne zamandır canım da çekiyodu valla

Bu yıl hiç birşeyi kutlayasım yoktu ama sizi okudukça yılbaşında bı ufak açsam mı oldum masrafa sokuyosunuz insanı ,sonra vay efendim geçinemiyoruz ne zamandır canım da çekiyodu valla
artık içip içip gelip burda bir sise saraba sunu verdim diye yazariz
alisverisleri son haftaya birakmayalim efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…