- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
-
- Konu Sahibi chamallows
karadutlu,vişneli elmali şaraplar vardi bir ara bulamiyorum artik.O akşama özel 9 ya da 9 buçukta yatıracağım çocukları.
Gerçi şimdi uyudu mu, tam 50 dk oldu bacaklarım koptu yatağının başında hala uyumadı.
Koca kişisi içmediğinden çocuklar uyudu hop keyif olmaz benim belki bir rose şarap, meyveli dediklerin hangileri yahu?
bankayi arayin soyleyin,Bir insan a101 den alışveriş yapıp nasıl zararlı çıkabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bugün alışveriş yaptım iş çıkışı temassız çekecektim 2 kere çekmedi sistemden kaynaklı,3.ye şifre ile ödeme yaptım.provizyonda bekleyen miktarın dışında 2 kere daha aynı ücret kesilmiş bunun geri ödemesi var mı nasıl oluyor bilen,yaşamamış olan varsa paylaşırsa sevinirim :/
Benimkilerde öğle uykusu da yok artık, nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.karadutlu,vişneli elmali şaraplar vardi bir ara bulamiyorum artik.
bizimki 8 e gelince uykusuzluktan ortada her halta ağlaya ağlaya dolaniyo.
ikna olurda öglen uykusuna yatarsa anca 10
yatagin basinda niye bekliyosun ki?O akşama özel 9 ya da 9 buçukta yatıracağım çocukları.
Gerçi şimdi uyudu mu, tam 50 dk oldu bacaklarım koptu yatağının başında hala uyumadı.
Koca kişisi içmediğinden çocuklar uyudu hop keyif olmaz benim belki bir rose şarap, meyveli dediklerin hangileri yahu?
bizimki de 2 haftadir birakti 2 hafta da sadece 2 gun oglen uykusuna yatti oda benim zorumla,Benimkilerde öğle uykusu da yok artık, nasıl dayanıyorlar bilmiyorum.
Gece de deliksiz uyumazlar zaten sürekli uyanmaca
Şarap insanı değilim, ondandır bilmemem belki bilen varsa yazar şimdi.
Aynı gün olunca market iptal edebiliyor ama şimdi ya size fazla parayı nakit iade edecekler ya siz bankanızla halledeceksiniz. Tabi ki de geri alırsınız paranızı.Bir insan a101 den alışveriş yapıp nasıl zararlı çıkabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bugün alışveriş yaptım iş çıkışı temassız çekecektim 2 kere çekmedi sistemden kaynaklı,3.ye şifre ile ödeme yaptım.provizyonda bekleyen miktarın dışında 2 kere daha aynı ücret kesilmiş bunun geri ödemesi var mı nasıl oluyor bilen,yaşamamış olan varsa paylaşırsa sevinirim :/
Bankayı aradım hesap kesiminden sonra ekstreye düşer o şekilde markete başvurup geri alabilirsiniz dedi bakalım halledebilecek miyim.Aynı gün olunca market iptal edebiliyor ama şimdi ya size fazla parayı nakit iade edecekler ya siz bankanızla halledeceksiniz. Tabi ki de geri alırsınız paranızı.
bankayi arayin soyleyin,
muhtemelen is yerinin de gun sonunda fazla çıkmistir sizin islem kadar yarin oraylada gorusun onlar arayip bildirsinler slibinizi ve faturanizi atmayin
Ödemelere düşmüyor provizyondan kayboluyor tecrübeyle sabit. :)Bir insan a101 den alışveriş yapıp nasıl zararlı çıkabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
aa yakinimizda metro market varchamallows metro markette küp ün vişne likörü şarabı var. Onu iç. Böyle bir şey yok yok azıcık alkolü de yüksek
o nasıl iş ya, bizde bazen boyke yanlis cekim yapardik ayni gun gelirse musteri kendimiz iptal ederdik gerekirse bankayla gorusup,Bankayı aradım hesap kesiminden sonra ekstreye düşer o şekilde markete başvurup geri alabilirsiniz dedi bakalım halledebilecek miyim.
Teşekkür ederim
Ay inşallah öyle olur bir tanesi provizyonda bekliyor 2 si de sadece limitime yansımışÖdemelere düşmüyor provizyondan kayboluyor tecrübeyle sabit. :)
Ben gidip elden almıştım. Sonra ödemeye düşmemiş kaybolmuştu tekrar gidip elden vermiştim.Ay inşallah öyle olur bir tanesi provizyonda bekliyor 2 si de sadece limitime yansımış
Ay bana da Migros’ta satılan güzel değişik şaraplardan önersenize biliyorsanız. Hep standart bakıyo eşim değişiklik iyidir. Yaşadığım yere yakın sadece Migros var o yüzden Migros
artık içip içip gelip burda bir sise saraba sunu verdim diye yazarizBu yıl hiç birşeyi kutlayasım yoktu ama sizi okudukça yılbaşında bı ufak açsam mı oldummasrafa sokuyosunuz insanı ,sonra vay efendim geçinemiyoruz ne zamandır canım da çekiyodu valla
sevgili fakir arkadaşlarım konu nerelere gitmiş.acilen fakirlik meselemize geri dönelimTeşekkür ederim