Geçinemeyenler kulübü

benim allahtan onlar dağınık yıl içine
ev martta, deprem bölgesindeyiz o nedenle zaten sağlam tutuyor sigorta tutarı
araba da ağustosta.
geçen sene kasko kullanmıştım, bu sene o kullandığım kasko nedeniyle 10bin tl geldi kasko.
dedim her riski alıyorum vermem bu parayı.
sonra başka bir sigorta firması ile anlaştım.
tabi euronun artışı da tutarı arttırdı.

bizim şubatta hepsi tepemize biniyor.
aileler şubatta bindigini bildiginden destek cikiyor du ama bu sene annem vermez bazı sebeplerden kızgin esime,
kayin babamda kyk yi yollar heralde diye dusunuyorum, gerisi bizde

bizim şubatta hepsi tepemize biniyor.
aileler şubatta bindigini bildiginden destek cikiyor du ama bu sene annem vermez bazı sebeplerden kızgin esime,
kayin babamda kyk yi yollar heralde diye dusunuyorum, gerisi bizde
nerede yasadiginiza bagli ama bu sene gecen seneye gire neredeyse 1.5 kat fazla geliyor faturalar
hiç kapatmayip hep aynı seviyede çalıştırmak mı daha tasarruflu olur. sabah düşürüp akşam artırıp evde yokken kapatmak mı

Ay diğer geçim sıkıntısı ile ilgili konulardan sizleri okuya okuya buraya geldim, okudukça okumak istiyorum ama bir taraftan da kafayı yiyorum.
Eşimden farklı bir ilde çalışıyorum 1 yıldır ve aldığım 5k maaş ile sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum buna rağmen yetmiyor, hiç birikim yapamadım.
Evet benimle birlikte atanan ceyrekler,gramlar biriktiren arkadaşlarım da oldu ama yedikleri yemek çeşitleri salçalı makarna, yoğurtlu makarna, kızartma, hazır işlenmiş tavuklar vs
Ya ben işten geldiğimde sıcak bir eve giremeyeceksem, doğru düzgün beslenemeyeceksem, ayağıma rahat bir terlik giyemeyeceksem(crocs fiyatlarına tepkim sjhshs)niye çalışıyorum.
Kuruyemiş olarak leblebi,meyve olarak mandalina, akşam yemeği makarna yiyebilirsiniz ama bu gayet iyi geçiniyoruz anlamına gelmiyor sadece kendini kandırmak olur.

Yaşanan şehre göre çok değişiyor. Ben iç anadoluda yaşıyorum. Merkezi sistem. Bu ay aidat hariç 500 küsür geldi. Daha kar fln da yok. Muhtemelen ocal şubat biz de 700 800 göreceğiz
bizim Merkezi sistem değil yaktigim halde isinamiyorum sürekli sıcak su torbası ile duruyorum.

bizim Merkezi sistem değil yaktigim halde isinamiyorum sürekli sıcak su torbası ile duruyorum.
Merkezi sistemin de tek artısı bu.
Herkes açsa da açmasa da faturayı ödemek zorunda olunca herkes yakıyor, ödüyoruz ama ısınıyoruz da. Alt üst yakmadıkça düzgün ısınılmıyor

Yaşanan şehre göre çok değişiyor. Ben iç anadoluda yaşıyorum. Merkezi sistem. Bu ay aidat hariç 500 küsür geldi. Daha kar fln da yok. Muhtemelen ocal şubat biz de 700 800 göreceğiz
bir 700 de biz bekliyoruz bugün yarın gelir aidat 220 ettimi 920

Merkezi sistemin de tek artısı bu.
Herkes açsa da açmasa da faturayı ödemek zorunda olunca herkes yakıyor, ödüyoruz ama ısınıyoruz da. Alt üst yakmadıkça düzgün ısınılmıyor
kışı evde hiç hissetmiyoruz merkezi sistem de .atletsiz sadece tişört altına incecik tayt ya da pijama altı çorapsız geçiririm ben kışı .Ama faturalar da cayır cayır yakıyor geldiği zaman 180 metrekare evim temizliği ayrı dert ısınması ayrı dert

Kiram 1500,dogalgaz 200 falan gelir ayın yarısı nöbetteyim cünkü aktif yüksekte yanmıyor. Su elektrik-100₺
Yılbası var onun alısverisi 1000 tutsa (sarap vs). Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Kiram 1500,dogalgaz 200 falan gelir ayın yarısı nöbetteyim cünkü aktif yüksekte yanmıyor. Su elektrik-100₺
Yılbası var onun alısverisi 1000 tutsa (sarap vs). Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
sen çalışıyorsun elektrik su doğalgaz az gelir tabiki.pandemiden beri biz de işe giden okula giden yok.aynı anda 3 tv 2 pc bir de tablet çalışıyor tv lerden biri çok elektirik yakıyor .çaymatik devamlı fiştedir telefonlar da şarj da.mikrodalgayı da çok kullanıyorum pilli oyuncak da çok evde onalrın da pilleri devamlı şarj da.gece 3 e kadar da ışık yanıyor 2 oda da .yılbaşında ne yapacaksın bak merak ettim şimdi ?ilk ekz evde geçireceğiz yalnız biz de bakalım nasıl olacak

Eşim başka şehirde söylemişimdir belki tayin için erkenden nikah kıydık bakanlık tayin ve istifaları yasakladı. Kaldık öyle ayrı yerlerdeyiz. Yanıma gelecek ama yılbaşında nöbetim var. Sonraki günlerde şarap-film yaparız geç gircez yani yeni yıla

sağlıkçılar yılbaşında bari dinlensin yahuuu hakkınızdır .mutluluklar dilerim bu arada bir yastıkta kocayın emiiiii

sağlıkçılar yılbaşında bari dinlensin yahuuu hakkınızdır .mutluluklar dilerim bu arada bir yastıkta kocayın emiiiii
Govid diye berşey yoğ yeğenim herşey oyun maskeye gerek yohhh diyen amcalar oldukça ekstra mesaiye devam teşekkür ederizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…