- 11 Haziran 2010
- 7.647
- 13.803
- Konu Sahibi chamallows
Estağfirullah temiz kalpli olmak suç mu? Benim eşimde mesela çeken bir şey var, yardım isteyen herkes onu seçer. Marketten çıkarız biri gelir yanına çocuğuna bez ister, pazara gideriz bakarım birine bir şeyler alıyor, yolda gideriz ona yanaşırlar. Ben de dalga geçiyorum alnında yazıyor diye yapamıyor yanımda. Mesela burada bir uygulama var tamamen güven odaklı. Gidiyorsun yerel marketler var istediğin tutarda fiş alıyorsun, onlar o fişleri ihtiyaç sahiplerine veriyor onlar da alışveriş yapıyor orada. Ramazan’da yapılıyor. 400 TL’lik yapmış, son gün 400 TL daha yapıcam diye uğraştı geç kaldı. Ama o dönem de kredi kartını ödeyememiş benden istiyor.Ben bu konuda gerizekalıydım, hala öyleyim, hiç de değişmeyeceğim anlaşılan.
Bahsettiğiniz üye fake ise benle sağlam dalga geçmiştir, özel mesajla da konuştum çünkü
Burada öyle yardım hele çocukla alakalı konu açan kişilerle de mutlaka özelden konuşur, bir şeyler yapmaya çalışırım.
Zamanında sevgilimin evindeyken sokaktan geçen kamyonu ‘patates’ diye bağırdı sanıp durdurup, tam 20 kilo portakal almışlığım var benim.
Adam bile anladı ‘bu kadın kesin mal en iyisi kitleyeyim ona patatese niyet bana kısmet’ diye 4 kasa zorla koydu bıraktı