- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
bir derdim var da az önce okulların açılması için dua eden bir aklı evvvel e rastladım .cahillik parayla değil yaGovid diye berşey yoğ yeğenim herşey oyun maskeye gerek yohhh diyen amcalar oldukça ekstra mesaiye devamteşekkür ederizzzz
Çocuğundan kurtulmak istiyordur kesin. Ay açılmasın valla çocuklar-öğretmenler büyük riske giriyor. Online eğitimi destekliyorum bu dönemdebir derdim var da az önce okulların açılması için dua eden bir aklı evvvel e rastladım .cahillik parayla değil ya
yeni yıl kurabiyesi nasıl oluyor içinden not çıkan kurabiyelerden mi yoksa merak ettimAy bu yeniyılda ben de gözümü kararttım, biz de biz bize de olsak rakı alıp açacağız. Bir arkadaşımız esnaf geliş fiyatına veriyor. Aybaşında gidip bir büyük alacağız. E mezesiydi, oğlana yeniyıl kurabiyesiydi bizim de kaç yüz tl oraya gider
kurtulmak istiyorsa atsın sokağa tövbe tövbe.Bizim çocuklarımızdan ne istiyorr?Çocuğundan kurtulmak istiyordur kesin. Ay açılmasın valla çocuklar-öğretmenler büyük riske giriyor. Online eğitimi destekliyorum bu dönemde
Mezeler daha cep yakıyor ya. Ben üç beş iyi peynir baktım kartım alma alma diye dürttü ama alcaz mecburAy bu yeniyılda ben de gözümü kararttım, biz de biz bize de olsak rakı alıp açacağız. Bir arkadaşımız esnaf geliş fiyatına veriyor. Aybaşında gidip bir büyük alacağız. E mezesiydi, oğlana yeniyıl kurabiyesiydi bizim de kaç yüz tl oraya gider
Ya okullar açılsa bile öğrencilerin gitmesi aile inisiyatifinde göndermek istemeyen göndermiyor ama öğretmenler öyle değil, tek öğrenci bile olsa gitmek zorunda kalıyorlar. Çok gereksizkurtulmak istiyorsa atsın sokağa tövbe tövbe.Bizim çocuklarımızdan ne istiyorr?
ben termometre taktirdim ev istedigim isinin altina dusunce devreye giriyor kombi böyle daha tasarruflu geldi bize,hiç kapatmayip hep aynı seviyede çalıştırmak mı daha tasarruflu olur. sabah düşürüp akşam artırıp evde yokken kapatmak mı
Yok ya normal zencefilli pekmezli kurabiye sadece kalıpla kesiyoruz, oğlan da şeker hamuru açıp üstüne aynı kalıptan kesip kapıyor, bebeye eğlence işteyeni yıl kurabiyesi nasıl oluyor içinden not çıkan kurabiyelerden mi yoksa merak ettim
Mezeleri ben yaparım genelde.Mezeler daha cep yakıyor ya. Ben üç beş iyi peynir baktım kartım alma alma diye dürttü ama alcaz mecbur
ye iç keyfine bak arkadaşım eşinle bir araya gelince o keyfi bulamazsin heraldeAy diğer geçim sıkıntısı ile ilgili konulardan sizleri okuya okuya buraya geldim, okudukça okumak istiyorum ama bir taraftan da kafayı yiyorum.
Eşimden farklı bir ilde çalışıyorum 1 yıldır ve aldığım 5k maaş ile sadece kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum buna rağmen yetmiyor, hiç birikim yapamadım.
Evet benimle birlikte atanan ceyrekler,gramlar biriktiren arkadaşlarım da oldu ama yedikleri yemek çeşitleri salçalı makarna, yoğurtlu makarna, kızartma, hazır işlenmiş tavuklar vs
Ya ben işten geldiğimde sıcak bir eve giremeyeceksem, doğru düzgün beslenemeyeceksem, ayağıma rahat bir terlik giyemeyeceksem(crocs fiyatlarına tepkim sjhshs)niye çalışıyorum.
Kuruyemiş olarak leblebi,meyve olarak mandalina, akşam yemeği makarna yiyebilirsiniz ama bu gayet iyi geçiniyoruz anlamına gelmiyor sadece kendini kandırmak olur.
Normalde ben uzun uzun durur mutfakta uğraşırım ama nöbetten çıkmış olacağım, herşeyi hazır direkt paketten tabağa şekilde olmalıMezeleri ben yaparım genelde.
Favori mezelerim de girit ezme, müttebel, yoğutlu semizotu
Ortaya da peynir tabağı tamam işte
Peynir kısmı ama uçuyor gerçekten. Gerçi eskiden yörsanın isli peynirini çol severdik, iflas ettiler aynı tatta bulamadık. Masrafımız düştü ama üzüldük tabii
Mezeleri ben yaparım genelde.
Favori mezelerim de girit ezme, müttebel, yoğutlu semizotu
Ortaya da peynir tabağı tamam işte
Peynir kısmı ama uçuyor gerçekten. Gerçi eskiden yörsanın isli peynirini çol severdik, iflas ettiler aynı tatta bulamadık. Masrafımız düştü ama üzüldük tabii
evet sene başı sınıfça karar almıştık kimse gitmeyecekti öğretmen online ders verecekti ama müdür beyefendimiz gelmezseniz öğretmeninizi filyasyona veririm dedi öğretmene de bunları siz mi örgütlediniz demiş.5 kişi gidiyordu kapanmadan önce kalan 20 kişiye de online neredeyse yoktu .Ya okullar açılsa bile öğrencilerin gitmesi aile inisiyatifinde göndermek istemeyen göndermiyor ama öğretmenler öyle değil, tek öğrenci bile olsa gitmek zorunda kalıyorlar. Çok gereksiz
bizim sitenin çon akilli sakinleride kombiden cok memnunlar heralde ki,Merkezi sistemin de tek artısı bu.
Herkes açsa da açmasa da faturayı ödemek zorunda olunca herkes yakıyor, ödüyoruz ama ısınıyoruz da. Alt üst yakmadıkça düzgün ısınılmıyor
ahh her sene annem kiza bakardi ben de rahat rahat vodkami icerdim,Ay bu yeniyılda ben de gözümü kararttım, biz de biz bize de olsak rakı alıp açacağız. Bir arkadaşımız esnaf geliş fiyatına veriyor. Aybaşında gidip bir büyük alacağız. E mezesiydi, oğlana yeniyıl kurabiyesiydi bizim de kaç yüz tl oraya gider
bizim amcalar böyüh oyunu bozdular sen daha gülGovid diye berşey yoğ yeğenim herşey oyun maskeye gerek yohhh diyen amcalar oldukça ekstra mesaiye devamteşekkür ederizzzz
En son 2015 e girişi kutlamıştım, sonrası malumahh her sene annem kiza bakardi ben de rahat rahat vodkami icerdim,
bu sene maalesef sızarimda cocugu duymam diye
En son 2015 e girişi kutlamıştım, sonrası malum
Bu sene bir özendim, temaya uygun tabak çanak örtü kıyafet falan aldım, ağaç diktim eve, bir dünya süsledim püsledim.
Sebep, ilk defa herkes eğlenirken ben evde çocuk çocukla sıradan hatta vasat bir gün gibi geçirmeyeceğim. herkes benim gibi şimdi evinde totoyu kırdı, çekirdek aile takılmaca, şartlar eşit.
Hodri meydan acaba kim eğleniyor bu yıl
O akşama özel 9 ya da 9 buçukta yatıracağım çocukları.bende evde takilirim hep bekarken de oyleydi simdi de.
hadi bu sene kizim icin susleyik desem 8.30 da yatiyor aksam, gece 12 yi bile goremiyor.
belki bir şarap alirim,
mis gibi meyveli saraplar vardi kaldirmislar heralde onları