- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.023
-
- Konu Sahibi chamallows
Şimdi baktım fotoğraflara, benimkilerde var 1 er tane.hiç oyle bir iz yok bende tutmamasindan suphelendim ama aile hekimi hic buna dikkat etmedi.
yarin kendi dr una soracagim mesaj atip
yani hemen hemen her insan da var olup da kizimda olmayisi kafami karistirdiŞimdi baktım fotoğraflara, benimkilerde var 1 er tane.
Yarın sabah inceleyim çocukları, iyice bakayım.
Belki yeni aşılar o kadar iz yapmıyordur ya da büyüdükçe iz belirli hale geliyordur diye düşündüm ama fotoğrafta gördüm, benimkilerde var.yani hemen hemen her insan da var olup da kizimda olmayisi kafami karistirdi
adamı aşısız diye evden atmaya kalkma gece geceBelki yeni aşılar o kadar iz yapmıyordur ya da büyüdükçe iz belirli hale geliyordur diye düşündüm ama fotoğrafta gördüm, benimkilerde var.
Bende mesela 2 tane aşı izi var, kocamda tek.
O da enteresan.
Heee bendimgeçen keçileri satıp 40 gram bilezik alan sen değilmiydin?başka üyeyle mi karıştırdım yoksa.pandemi bitsin ilk iş keçi alacağım 10 taneee
Aynı yaştayız hatta 3 gün arayla doğmuşuz.adamı aşısız diye evden atmaya kalkma gece gece
dikişle altın zor alınır ama hayvancılık daha karlı acaba hayvanları ben alsam başkası baksa yakın köyler var ordan birilerini bulsam ortak inek keçi koyun beslesek kazançlı olur mu ki alacaatlı köyüne bir uğrayalım film hayvancılığa başlayalım beraberHeee bendim
yer sıkıntımız olmasa cogaltacagiz da ah nerde
koye gitsek kv kp ile anlasabilir miyim onu gectim ara sira s molasi hic veremem aklimda deli sorular
ama en guzeli dikis ya Allah a sukur cevrede ailede bana geliyor artikin
annemde de iz iki tane.Belki yeni aşılar o kadar iz yapmıyordur ya da büyüdükçe iz belirli hale geliyordur diye düşündüm ama fotoğrafta gördüm, benimkilerde var.
Bende mesela 2 tane aşı izi var, kocamda tek.
O da enteresan.
Ortak is olmuyor guzelim sen ben naktin ben baktim soyle oldu boyle oldu uzun isdikişle altın zor alınır ama hayvancılık daha karlı acaba hayvanları ben alsam başkası baksa yakın köyler var ordan birilerini bulsam ortak inek keçi koyun beslesek kazançlı olur mu ki alacaatlı köyüne bir uğrayalım film hayvancılığa başlayalım beraber
gece gece bir dert daha soktun aklıma yazıklarr olsunnnnannemde de iz iki tane.
simdi netten okudum ası izi olmasi iyi bir seymis ama olmayinada illaki tutmadi anlamina gelmiyormus.
yinede aile hekimine soylenmeliymis verem savasa ppa testi mi ne varmis onun icin gonderiyorlarmis her ihtimale karsi
o zaman e ticaret düşüneyim pandemi bitince o daha kolay.sana bol kazançlarOrtak is olmuyor guzelim sen ben naktin ben baktim soyle oldu boyle oldu uzun is
Evet dikisle yatirim zor elin ustunde para cok ama gelenle de kumas aliyorum bir anda toplansa esime olan borcumu oderdim
hayvanlari alirken birde yer gostermen gerekiyor diye biliyorum yani hayvancilik yapacaksan bunun icin ahirin falanda olmasi gerekiyormuş.dikişle altın zor alınır ama hayvancılık daha karlı acaba hayvanları ben alsam başkası baksa yakın köyler var ordan birilerini bulsam ortak inek keçi koyun beslesek kazançlı olur mu ki alacaatlı köyüne bir uğrayalım film hayvancılığa başlayalım beraber
Artık kimseye güven kalmadı. Benim de çocuktan sonra kırmızı çizgim bebekler. Hiçbirinin ihtiyaçlarının eksik olmasına dayanamam. Bir üye vardı, bebeğime bez alamıyorum kıyafetleri küçüldü zorla giydiriyorum diye konu açtı. Ki ben yıllardır saklıyorum oğlumun kıyafetlerini göndereyim dedim yanaşmadı, ne cevap verdi ne ilgilendi. Çocuk kıyafetlerine hiçbir şey olmuyor. Küçüğüne giydiriyorum.aynı gün üye olup hemen geçinemiyorum durumum çok kötü annem babam işsiz yazan üyelere şüpheyle bakıyorum ben .dolandırıcı bile olabilirler .eskiden öyle üyeler vardı bebeğimin hiç bir şeyi yok diye insanlardan bi sürü bebek eşyası toplamış sonra da onları sitelerde satmış
ay sorma valla benim de uykum kaçtigece gece bir dert daha soktun aklıma yazıklarr olsunnnn
Kesinlikle.. Hele güzel sanatlar hepten ayrı. GSF ye hazırlanan össye hazirlanamaz bir kere. Ben 1 tane soru cozmedim. Barajı aşmak yetiyor cunku. Ama yetenek sınavını kazanmak hiiiç kolay değil. İstediğin kadar yetenekli ol hazirlanmadan kazanamazsin. Kimler kimler giriyor. Üniversite 1 sınıftayken bizim sınıfta 7 senede kazanmış tipler vardi. Liseyi bitirir bitirmez kazanansa çok azdı. Yani istemeye istemeye girdim demez kimse. Yani grafik istemiştim geleneksel Türk el sanatlarını kazandım dese anlarım daBu yorumu benim de dikkatimi çekmişti grafik tasarımcılığını bilmiyorum ama sonuçta lisede alanın neyse oradan devam edersin, dil mezunu değilsen yada çok iyi dil bilmiyorsan İngilizce öğr. Bölümünü nasıl kazanacaksın ki. Yani hukuk yazacaktım, iktisat yazdım değil ki.
Artık kimseye güven kalmadı. Benim de çocuktan sonra kırmızı çizgim bebekler. Hiçbirinin ihtiyaçlarının eksik olmasına dayanamam. Bir üye vardı, bebeğime bez alamıyorum kıyafetleri küçüldü zorla giydiriyorum diye konu açtı. Ki ben yıllardır saklıyorum oğlumun kıyafetlerini göndereyim dedim yanaşmadı, ne cevap verdi ne ilgilendi. Çocuk kıyafetlerine hiçbir şey olmuyor. Küçüğüne giydiriyorum.
Ben bu konuda gerizekalıydım, hala öyleyim, hiç de değişmeyeceğim anlaşılan.Kesinlikle.. Hele güzel sanatlar hepten ayrı. GSF ye hazırlanan össye hazirlanamaz bir kere. Ben 1 tane soru cozmedim. Barajı aşmak yetiyor cunku. Ama yetenek sınavını kazanmak hiiiç kolay değil. İstediğin kadar yetenekli ol hazirlanmadan kazanamazsin. Kimler kimler giriyor. Üniversite 1 sınıftayken bizim sınıfta 7 senede kazanmış tipler vardi. Liseyi bitirir bitirmez kazanansa çok azdı. Yani istemeye istemeye girdim demez kimse. Yani grafik istemiştim geleneksel Türk el sanatlarını kazandım dese anlarım daingilizce ogretmenligi çok absürt. O zaman neden yetenek sınavına hazırlandın? Hele gelecek görmemesi daha da absürt. Yeni üye zaten. Kesin fake
Ablam yakın zamanda bir çiftlikle uğraşıyordu, kaç milyonluk hayvanı haczettiler.hayvanlari alirken birde yer gostermen gerekiyor diye biliyorum yani hayvancilik yapacaksan bunun icin ahirin falanda olmasi gerekiyormuş.
bakim icinde coban bakiyor zaten illa basinda durman gerekmiyor.
sağim falan yapman lazim onunda makinasi var zaten
Ay kıyamam yaBen bu konuda gerizekalıydım, hala öyleyim, hiç de değişmeyeceğim anlaşılan.
Bahsettiğiniz üye fake ise benle sağlam dalga geçmiştir, özel mesajla da konuştum çünkü
Burada öyle yardım hele çocukla alakalı konu açan kişilerle de mutlaka özelden konuşur, bir şeyler yapmaya çalışırım.
Zamanında sevgilimin evindeyken sokaktan geçen kamyonu ‘patates’ diye bağırdı sanıp durdurup, tam 20 kilo portakal almışlığım var benim.
Adam bile anladı ‘bu kadın kesin mal en iyisi kitleyeyim ona patatese niyet bana kısmet’ diye 4 kasa zorla koydu bıraktı