Geçinemeyenler kulübü

Belki yeni aşılar o kadar iz yapmıyordur ya da büyüdükçe iz belirli hale geliyordur diye düşündüm ama fotoğrafta gördüm, benimkilerde var.

Bende mesela 2 tane aşı izi var, kocamda tek.
O da enteresan.
adamı aşısız diye evden atmaya kalkma gece gece

geçen keçileri satıp 40 gram bilezik alan sen değilmiydin?başka üyeyle mi karıştırdım yoksa.pandemi bitsin ilk iş keçi alacağım 10 taneee
Heee bendim
yer sıkıntımız olmasa cogaltacagiz da ah nerde
koye gitsek kv kp ile anlasabilir miyim onu gectim ara sira s molasi hic veremem aklimda deli sorular
ama en guzeli dikis ya Allah a sukur cevrede ailede bana geliyor artikin

Heee bendim
yer sıkıntımız olmasa cogaltacagiz da ah nerde
koye gitsek kv kp ile anlasabilir miyim onu gectim ara sira s molasi hic veremem aklimda deli sorular
ama en guzeli dikis ya Allah a sukur cevrede ailede bana geliyor artikin
dikişle altın zor alınır ama hayvancılık daha karlı acaba hayvanları ben alsam başkası baksa yakın köyler var ordan birilerini bulsam ortak inek keçi koyun beslesek kazançlı olur mu ki alacaatlı köyüne bir uğrayalım film hayvancılığa başlayalım beraber

Belki yeni aşılar o kadar iz yapmıyordur ya da büyüdükçe iz belirli hale geliyordur diye düşündüm ama fotoğrafta gördüm, benimkilerde var.

Bende mesela 2 tane aşı izi var, kocamda tek.
O da enteresan.
annemde de iz iki tane.
simdi netten okudum ası izi olmasi iyi bir seymis ama olmayinada illaki tutmadi anlamina gelmiyormus.
yinede aile hekimine soylenmeliymis verem savasa ppa testi mi ne varmis onun icin gonderiyorlarmis her ihtimale karsi

Ortak is olmuyor guzelim sen ben naktin ben baktim soyle oldu boyle oldu uzun is
Evet dikisle yatirim zor elin ustunde para cok ama gelenle de kumas aliyorum bir anda toplansa esime olan borcumu oderdim

annemde de iz iki tane.
simdi netten okudum ası izi olmasi iyi bir seymis ama olmayinada illaki tutmadi anlamina gelmiyormus.
yinede aile hekimine soylenmeliymis verem savasa ppa testi mi ne varmis onun icin gonderiyorlarmis her ihtimale karsi
gece gece bir dert daha soktun aklıma yazıklarr olsunnnn

Ortak is olmuyor guzelim sen ben naktin ben baktim soyle oldu boyle oldu uzun is
Evet dikisle yatirim zor elin ustunde para cok ama gelenle de kumas aliyorum bir anda toplansa esime olan borcumu oderdim
o zaman e ticaret düşüneyim pandemi bitince o daha kolay.sana bol kazançlar

hayvanlari alirken birde yer gostermen gerekiyor diye biliyorum yani hayvancilik yapacaksan bunun icin ahirin falanda olmasi gerekiyormuş.
bakim icinde coban bakiyor zaten illa basinda durman gerekmiyor.
sağim falan yapman lazim onunda makinasi var zaten

Artık kimseye güven kalmadı. Benim de çocuktan sonra kırmızı çizgim bebekler. Hiçbirinin ihtiyaçlarının eksik olmasına dayanamam. Bir üye vardı, bebeğime bez alamıyorum kıyafetleri küçüldü zorla giydiriyorum diye konu açtı. Ki ben yıllardır saklıyorum oğlumun kıyafetlerini göndereyim dedim yanaşmadı, ne cevap verdi ne ilgilendi. Çocuk kıyafetlerine hiçbir şey olmuyor. Küçüğüne giydiriyorum.

[/QUOTE] Kesinlikle.. Hele güzel sanatlar hepten ayrı. GSF ye hazırlanan össye hazirlanamaz bir kere. Ben 1 tane soru cozmedim. Barajı aşmak yetiyor cunku. Ama yetenek sınavını kazanmak hiiiç kolay değil. İstediğin kadar yetenekli ol hazirlanmadan kazanamazsin. Kimler kimler giriyor. Üniversite 1 sınıftayken bizim sınıfta 7 senede kazanmış tipler vardi. Liseyi bitirir bitirmez kazanansa çok azdı. Yani istemeye istemeye girdim demez kimse. Yani grafik istemiştim geleneksel Türk el sanatlarını kazandım dese anlarım da ingilizce ogretmenligi çok absürt. O zaman neden yetenek sınavına hazırlandın? Hele gelecek görmemesi daha da absürt. Yeni üye zaten. Kesin fake

Son düzenleme:

Ben bu konuda gerizekalıydım, hala öyleyim, hiç de değişmeyeceğim anlaşılan.

Bahsettiğiniz üye fake ise benle sağlam dalga geçmiştir, özel mesajla da konuştum çünkü
Burada öyle yardım hele çocukla alakalı konu açan kişilerle de mutlaka özelden konuşur, bir şeyler yapmaya çalışırım.

Zamanında sevgilimin evindeyken sokaktan geçen kamyonu ‘patates’ diye bağırdı sanıp durdurup, tam 20 kilo portakal almışlığım var benim.
Adam bile anladı ‘bu kadın kesin mal en iyisi kitleyeyim ona patatese niyet bana kısmet’ diye 4 kasa zorla koydu bıraktı

Ablam yakın zamanda bir çiftlikle uğraşıyordu, kaç milyonluk hayvanı haczettiler.
O an tüm bu hayvancılıkla alakalı hayallerimiz suya düştü.

Ay kıyamam ya bende biraz oyleyimdir ama bu seferki soru çalıştığım yerden geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…