• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ben bu yaz geçtiğimiz yaz daha doğrusu bungalovda kaldım ama kalmadım, butik ufak bir yerdi , sadece yatıyorduk (sevisemiyorduk bile...... evler yakındı ve üzücü bir tatildi nys) , sabah uyanıp plaja gidip camış gibi yatıp gelip giyinip gece dönüp tekrar uyuyorduk. Aradığım kan tam olarak böyle. Villalarda da bunu yakalarım bence
Hah bahsettiğim yerler tam anlattığın gibi, kumsala 10 15 metrelik bungalovlar falandı😂

Yazlık evden nefret eden bir insanım, işi bitmez kadına eziyettir ama kiralama olunca, istenilen her detayı da mevcutsa güzel bir gün batımı manzarası, bahçesi, havuzu vs şeyler, gayet keyifli olabiliyor.

şimdi millet çok unlu bir emlakcidan cok ufak yerler aliyolar cok cuzi rakamlara, deniz kenarlarindan yada denizi goren daha farkli yerlerden falan bungalov yerlestiriyolar goturup ❤️
Nasıl ya?
E alt yapı falan ne oluyor, imar izni yoksa yıkıma açık olur.
Elektrik, su, kanalizasyon cart curt?

ben de 2+1 minik bir daire almak istiyorum denize yakınn ama tek çekincem anahtarını isteyecek akrabalar herkesin kullandığı evde ben kalamam tiksinirimm özel eşyalarımı orda bırakamam durmadan taşımam lazımm .o yüzden otele devammm

ben de 2+1 minik bir daire almak istiyorum denize yakınn ama tek çekincem anahtarını isteyecek akrabalar herkesin kullandığı evde ben kalamam tiksinirimm özel eşyalarımı orda bırakamam durmadan taşımam lazımm .o yüzden otele devammm
Aynen.
Öyle bir yerim olsa boş kalmaz ve denize ayağım giremez, eminim buna ben😂

Hah bahsettiğim yerler tam anlattığın gibi, kumsala 10 15 metrelik bungalovlar falandı😂

Yazlık evden nefret eden bir insanım, işi bitmez kadına eziyettir ama kiralama olunca, istenilen her detayı da mevcutsa güzel bir gün batımı manzarası, bahçesi, havuzu vs şeyler, gayet keyifli olabiliyor.
Dimi tatil mi yapiyosun iş peşinde mi kosturuosun belli degl

Aynen.
Öyle bir yerim olsa boş kalmaz ve denize ayağım giremez, eminim buna ben😂
evet bizim de sülale kalabalıkk geliri iyi olanlar bile bir hafta da şu şehirde kalalım diye anahtarı isterler eminimm.vermesen akrabadan olursun o da olmaz.ilerde yaşlı bir dul olursam alacağım ben de ne yapayımmm.gider yerleşirim 6 ayyy gelemezlerrr :KK53:

Haber etmeyeceksin var olduğunu bilmeyecekler

evet bizim de sülale kalabalıkk geliri iyi olanlar bile bir hafta da şu şehirde kalalım diye anahtarı isterler eminimm.vermesen akrabadan olursun o da olmaz.ilerde yaşlı bir dul olursam alacağım ben de ne yapayımmm.gider yerleşirim 6 ayyy gelemezlerrr :KK53:
Seninkiler gene anahtar istermiş, benimkiler gayet sen varken gelir ‘aman ne var idare ederiz’ derler.
Görümcem 3 çocuğuyla arkadaşının yazlığına gider senelerdir ve 1 ay 1 koca ay kalır, haftasonları kocası da gider diyeyim, sen anla😂

Back