Geçinemeyenler kulübü

benim kuzen bir görse burda adama evde kalmış deyip kısmet aradığımııı eyvahh eyvahhhhhhhh
Heee hem kuzen var kiz ariyoruz diyosun hem de yok o olmaz diyosun :)) bosuna dillendirme bence ahahaha
nick degisti bir kac konu daha acti sonra sesi kesildi,
acayip ekşınlı bi hayati vardi ya
Acep kim?
bizim konuda ekonomi mi kaldı ayolll haftalardır
Yaa diger konu bombos burasi geyik degil.ekonomi topigi iki tarafa yetişemiyorum ki kafa karisiyor bende

Heee hem kuzen var kiz ariyoruz diyosun hem de yok o olmaz diyosun :)) bosuna dillendirme bence ahahaha

Acep kim?

Yaa diger konu bombos burasi geyik degil.ekonomi topigi iki tarafa yetişemiyorum ki kafa karisiyor bende
buraninda ekonomiyle alakasi kalmadi zaten, arada su kadar harcadim diye mesaj atiyorum yinede toparlayamiyorum konuyu

Ben evi süpürdüm, toz aldım.
Şimdi mutfağı sileceğim.
A101 kapımda uygulamasında hafta sonu 100 TL ve üzeri ilk siparişe 10 TL, ikinci Siparişe 20 TL indirim vardı.
Akıllı bir kadın olarak önce okulun önümüzdeki haftaki erzaklarını sipariş ettim 10 TL oradan düştü.
Sonra kendime sipariş verip 20 TL indirimi kaptım.
Birazdan mutfağa girip hafta içine yemek pişiricem, marul-maydanoz yıkayıp kurutucam.

bende benim kiza evde bir parmak boyasi yapayim dedim pisman etti yaptigima
her yeri sivamis resmen

amam benimde bir suru isim var ama 20 dk bulasik makinasi bosaltiyorum
kizimda posetleyip kaldirdigim tum oyuncaklarini bulmus odanin ortasinda bir tepecik duruyor, camasirda asmam lazim 2 gundur makinanin icinde duruyor
Seni nevresim konusuna alalım at o nevresimleri kokmustur
Bulasık makınası bosaltmak ıcın de bı makına ıcat etseler ya resmen iskence
En sevdiğim sey... annem dahil.bir cok.kadin sevmez ben de aaa temiz seyi yerlestirmek en kolayı cekil.suradan deyip el atarim, komsu ablam da sevmezdi (eski evimde) tamam abla ben severim.deyip bosaltirdim. Kirlileri yerleştirmekten daha zevkli yaa
Oyyy guzelime.bak masallah subhanallah
Derli toplu olan kısmı orası zaten 2017 subat dıgumlu ama cok mınık mıyon tıpli kızcem
Bence yasina gore normal gorunuyor ben de resme bakinca 3 4 civarindadir diye düşünmüştüm
bir aklı başında kişi toplayamadın şu konuya herkes zırdeliiiii ben de dahillll
Ahahaha ceycey laylon polo bunlar geyikci zaten ben bile etiketlenince kafam karisti dur yaa burası geyik topigi değil demistim dun aksam :)))
muneye mesaj atayimda su konuyu taşısin ya
Bence de... iki taraf birbirine girdi bi de baslik gecinme olunca mesajlara bakan kacar valla
buraninda ekonomiyle alakasi kalmadi zaten, arada su kadar harcadim diye mesaj atiyorum yinede toparlayamiyorum konuyu
Yok yok sen konuyu bastan saptırmayacaktin cık cık cık

ele başi ben oldum sanirim, zaten ben kim ciddi konu konusmak kim fıtratimda yok cıvık beyim afedersin modunda bir insansin sen ekonomi kim sen kim

ele başi ben oldum sanirim, zaten ben kim ciddi konu konusmak kim fıtratimda yok cıvık beyim afedersin modunda bir insansin sen ekonomi kim sen kim
Ahaha aynen ben o moddayim cizgimi bozamiyorum hani geyik bile belli ölçüde siz burada sac sakaldan girmis coraptan çıkmışsiniz simdi ben ne diyim buna güldüm geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…