- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.666
- 748
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.161
Deniz artık benimsin oğa görenickinde laylon corap morap fetişistmisin nesin
aaa haberim yok bilseydim arasina coraplarimin pamuklarinin doldugu ayaklarimin resmini atardimAyak takıntım var söylemıstım zaten
Oooww o ayaklarr ayaklarrr ahhhjkklden güzel ayaklı benim tastamam 36 noooo
En sevdıgımaaa haberim yok bilseydim arasina coraplarimin pamuklarinin doldugu ayaklarimin resmini atardim
irrrrrkekiiimm bana gadin oldugumu hissettirDeniz artık benimsin oğa göre
film kaçalım buralardan kötü kokular alıyorummmmmmirrrrrkekiiimm bana gadin oldugumu hissettir
Olmaz hepiniz benim kedıcıklerımsınjzfilm kaçalım buralardan kötü kokular alıyorummmmmm
tamam apla senin kizi leylekler getirdifilm kaçalım buralardan kötü kokular alıyorummmmmm
Jsksllslwl hersey bi anda geliştiOlay çok başka yönlere gidiyor, herkes birbirine anlık atıyor arkadaş
Geçinemeyince ruhumuz mu doysun dediniz, noluyor yav?
insallah hocam maasallah hocamOlmaz hepiniz benim kedıcıklerımsınjz
2 kadından doğmadı benim çocuğum en azındannnntamam apla senin kizi leylekler getirdi
filmide kendine yamak seçmis belki kadin +18 seviyorne beğenmedim yapıyorsunnn hem ahlakınızı bozun testerbiyeli filmle benim hem de beğenmeyinnn olduuuu hıhhhhhh
Bana terbiyeli diyen ilk insansın, al sana madalyane beğenmedim yapıyorsunnn hem ahlakınızı bozun testerbiyeli filmle benim hem de beğenmeyinnn olduuuu hıhhhhhh
Nsksksllslsne beğenmedim yapıyorsunnn hem ahlakınızı bozun testerbiyeli filmle benim hem de beğenmeyinnn olduuuu hıhhhhhh
yoksa 2 erkek2 kadından doğmadı benim çocuğum en azındannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?