- 8 Mart 2015
- 25.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.254
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.181
Ben de anlamadım, bir şeyler dönüyor derin.Arkadaşlar iyi misiniz?
iyi ki geldin derinsularda bunlar iyice yoldan çıktı bir kendilerine getiriver rica ederimmmmArkadaşlar iyi misiniz?
yok bizim burda iyice psikolojimiz bozulduArkadaşlar iyi misiniz?
senin yüzünden hani ekonomi konusu açmıştınnnn hani geçinemiyorduk fakirdikkkk .ne zaman ayaklara geçtikkkkk?yok bizim burda iyice psikolojimiz bozuldu
Yok yok estf, imam coştuKızlar kolay gelsın ben gıdeyım de konu normale dönsün bari
zengin parasiyla fakir karisiyla oynarmıs napalimsenin yüzünden hani ekonomi konusu açmıştınnnn hani geçinemiyorduk fakirdikkkk .ne zaman ayaklara geçtikkkkk?
takipçilerrrrrrr kendi işinize bakınnnn.siz de açın konu orada takılınnnn sessizce izleyince ne oluyor yahuuuuuu izlemeyinnnn abiciğimmmmYine içeriği takip eden arttı ben reyting arttırıyırum yeminlehalk beni istiyor
İmam burda ceycey olmalıYok yok estf, imam coştu
bir aklı başında kişi toplayamadın şu konuya herkes zırdeliiiii ben de dahillllimam ben oluyorum sanirim
buranın patronu deniz .müridler başkaldırmayınnnnİmam burda ceycey olmalısizler de normal cemaat ben de annesının zoruyla yollanmış abdesti yandakilerden kopya cekerek yarım yamalak almış geride duran
yooo varda banlilarbir aklı başında kişi toplayamadın şu konuya herkes zırdeliiiii ben de dahillll
banlıların neresi aklıbaşında?sence hemşire hanım normal miiii?benden beter ayolllyooo varda banlilarderin sularda var kadincagiz bize daha fazla dayanamadi o ayri konu
simdi mubabbetin gidisatina bakarsa imam sen oluyorsunburanın patronu deniz .müridler başkaldırmayınnnn
khomyukun hakkini yememek lazim simdibanlıların neresi aklıbaşında?sence hemşire hanım normal miiii?benden beter ayolll
ayarlarıyla acil oynamamız lazım o zamankhomyukun hakkini yememek lazim simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?