- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.061
züleyha brokoli mi yiyor ?Züleyha ya bugün sadece brokoli aldım ben oda 5 TLCocuk ne masraf mış ya..
Rabbim nasip ederse tecrübe ederimbende senin gibiydim annelik hakkinda hic bir fikrim yoktu acikcasi
çok aminnnnRabbim nasip ederse tecrübe ederim
bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadarYoo, hiç öyle bir sorun yaşamadım ben.
Birkaç ay önce eşim almış bayağı parçalı kutuda, tekerlekleri falan da var.
Düşün benim çocuklar kıramadı
Yani illa gemi, ev vs olmadı gerekmiyor bence ki onlar da var ama bu daha büyük parçalı olan legoları fazlaca kullanıyoruz, aynı şekilde çubukları da.
insallah istiyorsan en kisa surede nasip etsinRabbim nasip ederse tecrübe ederim
aklima gecen sene benim kizin komsuya gidince cocugunun yaptigi ultra parcali legoyu agzina almak icin parcaladigi geldiyılbaşı için aldığım tüm legoları yaptı kız iyi mi.790 parçalık evi tek başına 2 günde yaptı .yılbaşı hediyesi kalmadıı napacaksak artık
Kız çocuklarının ilgi alanlarını bilmiyorum tabii ben ama biz fazlaca şey yapıyoruz.bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadar
Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacakKızımın el emeği
biximkide koltuk yapiyor bebelerini yatiriyor el bezinden yorgan yapipKız çocuklarının ilgi alanlarını bilmiyorum tabii ben ama biz fazlaca şey yapıyoruz.
Legoları diğer oyunlara alet ediyoruz en basiti, kapı girişlerine barikat kuruyorlar, oradan arabalar sıraya giriyor geçmek için, heyelan oluyor polis geliyor, çekiciler devreye girip tek tek legoları kaldırıyor falan
Ya da evde yol yapıyorlar onlardan, sek sek türevi veyahut renklere göre şekiller yapıp o renkte topları atmaca.
Yapı olarak zaten ev, otopark, okul, garaj, oyun alanı vs şeyler dışında, her türlü oyun içine dahil ediyorlar.
sökelim mi ?Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
E oynadı yaptı bitti mi, bu kadar mı, anlamadım bensökelim mi ?
Ahahahahbiximkide koltuk yapiyor bebelerini yatiriyor el bezinden yorgan yapip
toyzsopmuydi neydi oyle bir yerde taa 1980 lerde falan tamamlanmis legolari sergilemislerdi 3 5 tane, guzeldi ama bildigin 10.bin parca falan heralde baya ufak ufak paecalarÇok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
ne biliyim daha 1 taksidini ödemeden bitti .900 parçalık klasik set ısmarladım onu söker söker yeniden yapar .çok pahalılar ya maalesef alamam durmadanE oynadı yaptı bitti mi, bu kadar mı, anlamadım ben
evet bu kadarE oynadı yaptı bitti mi, bu kadar mı, anlamadım ben
Viral olması mümkün değil evden çıkmıyor çocuka amaŞöyle, yeni su koymak yetmiyor, içerisinde illa bir miktar kir, tozlanma vs barındırıyor.
Ben sirkeyle temizlemeyi denedim, çok kötü oldu
Bu arada soğuk hava cihazlarını kullanmamamı öneren takibinde olduğumuz çocuk doktoru değildi, çocuk yoğunbakım uzmanıydı.
Tabii biz bronşiolit için gittik, hassas çocuklarda da önermemiş olabilir, yanlış bilgi aktarmayayım.
Soğuk hava doğru bir şey, periyodik olarak odasının camını geceleri 1,2 dk hafif açmak aynı şey aslında.
Krubun tekrarladığını arkadaşımdan da biliyorum ama inan benim aklım almıyor, ona da söylüyorum illa ki maruz kalıp alıyordur diye.
Virüs sebepli bir hastalık çünkü, üşütmeden, başkasıyla temas etmeden sadece kendi kendine olacak bir şey değil.
Tabii doktor muyum, hayır ama uzman hastayım, sayılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?