Geçinemeyenler kulübü

bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadar

yılbaşı için aldığım tüm legoları yaptı kız iyi mi.790 parçalık evi tek başına 2 günde yaptı .yılbaşı hediyesi kalmadıı napacaksak artık
aklima gecen sene benim kizin komsuya gidince cocugunun yaptigi ultra parcali legoyu agzina almak icin parcaladigi geldi
sinir krizi gecirmisti kiz yazik

bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadar
Kız çocuklarının ilgi alanlarını bilmiyorum tabii ben ama biz fazlaca şey yapıyoruz.
Legoları diğer oyunlara alet ediyoruz en basiti, kapı girişlerine barikat kuruyorlar, oradan arabalar sıraya giriyor geçmek için, heyelan oluyor polis geliyor, çekiciler devreye girip tek tek legoları kaldırıyor falan

Ya da evde yol yapıyorlar onlardan, sek sek türevi veyahut renklere göre şekiller yapıp o renkte topları atmaca.
Yapı olarak zaten ev, otopark, okul, garaj, oyun alanı vs şeyler dışında, her türlü oyun içine dahil ediyorlar.

biximkide koltuk yapiyor bebelerini yatiriyor el bezinden yorgan yapip

Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
toyzsopmuydi neydi oyle bir yerde taa 1980 lerde falan tamamlanmis legolari sergilemislerdi 3 5 tane, guzeldi ama bildigin 10.bin parca falan heralde baya ufak ufak paecalar

Viral olması mümkün değil evden çıkmıyor çocuka ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…