• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

oda cocugun hayal dunyasina kalmış işte
var olandan baska bir sey daha cikartabilirler tabi ama ugrasmak isterlerse
Sen kıza biraz değişik oyuncaklar al bence, tamir seti ile başla bu duruma.
Ablam geçenlerde bir etkinlik almış ponponlarla resim türevi, ona da bakayım neymiş diye.
Şu çubuklardan yoksa mutlaka edin, büyük araba, itfaiye falan da yine almalısın bence.
Pandemi geçmez bacım legoyla etkinlikle bebekle, çocuk daha önce deneyimlemediği şeyler yaşasın😂

Kullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?
Bende bir şey sağlam kalmıyor, keşke kalsa.
Bursa’daydı sanırım oyuncak tamircisi var, ona göndermeyi çok istedim bir ara, tamir edip başka çocuklara dağıtıyorlar ama bendekiler tamir olacak gibi olmuyor.
Kitap desen hep yırtık pırtık, yenmiş vs.

Ablam geçenlerde bir etkinlik almış ponponlarla resim türevi, ona da bakayım neymiş diye.
Şu çubuklardan yoksa mutlaka edin, büyük araba, itfaiye falan da yine almalısın bence.
Pandemi geçmez bacım legoyla etkinlikle bebekle, çocuk daha önce deneyimlemediği şeyler yaşasın😂
benim kız halı dokuyor .çok eğlenceli ve faydalı bir etkinlik şiddetle tavsiye ederim

satılıkkkk harry potter legomm varrrr size 2bin tl ye olur yabancı değilsennnnn :KK70: :olamaz: :KK57:
O paraya ben gerçeğini yaparım ayol😂
Küçük oğlan bugün göz kapağını halletti zaten, çizik kocaman kanadı şişti, bir dahakine alnına hedef alırsa tamamdır, eline bir sopa gözlük, bitti gitti😂

Bursa’daydı sanırım oyuncak tamircisi var, ona göndermeyi çok istedim bir ara, tamir edip başka çocuklara dağıtıyorlar ama bendekiler tamir olacak gibi olmuyor.
Çocuk kitaplarımı yiyor 🤭 kitapları atmayın züloşa lazım olacak ben sizden alırım 🤣🤣🤣

Öksürüğe zencefil de çok iyi geliyor. Bir cezveye bir kupa bardağı kadar su yani kaynar olmayacak çeşmeden yada damacanadan hangisini kullanıyorsanız, içine yarım çay kaşığı toz zencefil, çeyrek limon dilimleyip ocakta 2 dk kaynatıyoruz, kaynamaya yakın karıştırın taşmasın. Sonra süzüp içine bal koyup için. Ne zaman hasta olacak olsam içiyorum olmuyorum. Hasta olup içersem 2/3 günde iyileşiyorum. Benim kv normalde hastalandığı zaman haftalarca sürer, bu sene bundan içti 3 günde iyileşti kadın 80 küsur yaşında. Bu verdiğim tarif çocuk için, yetişkin için toz zencefili 1 çay kaşığı koyun. Coronaya karşı da çok iyi.

arabalaro cok fazla itfaiye ambulans polis kamyon ucak tren onlarda var 😂😂
mesela tren yolunu kurup trene kaza yaptirip polisi ambulansi hemsireleri kosturuyoruz hastaneye yaralilari goturuyorz dr setiyle muayene ediyoruz vs.
her turlu oyuncak mevcut 😂😂😂
kendisi tek basina oynarken bunlarla oynuyor, beninle gecirdigi zamanlar etkinlik saklambac cuval yarisi kasikla yumurta yarisi
toplara ufleyip kutuya dusurme vs.
yoksa aksama kadar etkinlikle mumkun degil zaman gecmez zaten

Öksürüğe zencefil de çok iyi geliyor. Bir cezveye bir kupa bardağı kadar su yani kaynar olmayacak çeşmeden yada damacanadan hangisini kullanıyorsanız, içine yarım çay kaşığı toz zencefil, çeyrek limon dilimleyip ocakta 2 dk kaynatıyoruz, kaynamaya yakın karıştırın taşmasın. Sonra süzüp içine bal koyup için. Ne zaman hasta olacak olsam içiyorum olmuyorum. Hasta olup içersem 2/3 günde iyileşiyorum. Benim kv normalde hastalandığı zaman haftalarca sürer, bu sene bundan içti 3 günde iyileşti kadın 80 küsur yaşında. Bu verdiğim tarif çocuk için, yetişkin için toz zencefili 1 çay kaşığı koyun. Coronaya karşı da çok iyi.
Benim de bal içine karabiber ve toz zencefili karıştırıp çok yemişliğim var öksürük adına.
Her kış mutlaka öksürmekten uyumadığın ve uyutmadığım geceler olur, fayda veriyor mu bilmiyorum ama yiyoruz işte.

arabalaro cok fazla itfaiye ambulans polis kamyon ucak tren onlarda var 😂😂
mesela tren yolunu kurup trene kaza yaptirip polisi ambulansi hemsireleri kosturuyoruz hastaneye yaralilari goturuyorz dr setiyle muayene ediyoruz vs.
her turlu oyuncak mevcut 😂😂😂
kendisi tek basina oynarken bunlarla oynuyor, beninle gecirdigi zamanlar etkinlik saklambac cuval yarisi kasikla yumurta yarisi
toplara ufleyip kutuya dusurme vs.
yoksa aksama kadar etkinlikle mumkun degil zaman gecmez zaten
Hah iyi iyi😍
Sürekli etkinliktesiniz sandım ben, o şekilde çok güzel oynuyorlar, hayal dünyaları gelişiyor.
Bir de şey önerebilirim ebru yapımı seti, benim sıpalar bile çok eğleniyor onunla, sulu olduğu için😂

kitap mi yiyor ?
d vitamini eksikliginin belirtisi cocuklarda baktirdin mi hic

Hah iyi iyi😍
Sürekli etkinliktesiniz sandım ben, o şekilde çok güzel oynuyorlar, hayal dünyaları gelişiyor.
Bir de şey önerebilirim ebru yapımı seti, benim sıpalar bile çok eğleniyor onunla, sulu olduğu için😂
ya bizim ki suyla oynayinca cılkini cikariyor o kova mutlaka halinin ustune bir tur dokuluyor 😐
ama acayip desarj oluyo suyla oynarken

kitap mi yiyor ?
d vitamini eksikliginin belirtisi cocuklarda baktirdin mi hic
Sadece kağıt mı😂
Her yıl yaptırırım kan tahlili, yine geldi süresi ama pandemiden gitmiyorum.
Küçüğün d vitamini eksik zaten de bunu yapan büyük.
Benimkilerin kemirmediği bir şey yok ki yahu, her şey ağızlarında, amaç pislik olsun.
Geçen kuru boya kalemi yedi, sulu boyayı zaten yalıyor.
Arabaların tekerlerini çıkarıp çiğniyorlar, hiçbir şey bulamazlarsa duvar kağıdı yırtıp çiğniyorlar ya da üstlerindeki kıyafetleri falan.

Back