- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #3.101
bazılarını ihtiyaç sahibine bazılarını da çatır çatır ucuza satıyorum dolap modacruz gibi sitelerdeKullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazılarını ihtiyaç sahibine bazılarını da çatır çatır ucuza satıyorum dolap modacruz gibi sitelerdeKullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?
Sen kıza biraz değişik oyuncaklar al bence, tamir seti ile başla bu duruma.oda cocugun hayal dunyasina kalmış işte
var olandan baska bir sey daha cikartabilirler tabi ama ugrasmak isterlerse
satılıkkkk harry potter legomm varrrr size 2bin tl ye olur yabancı değilsennnnnÇok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
Bende bir şey sağlam kalmıyor, keşke kalsa.Kullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?
benim kız halı dokuyor .çok eğlenceli ve faydalı bir etkinlik şiddetle tavsiye ederimSen kıza biraz değişik oyuncaklar al bence, tamir seti ile başla bu duruma.
Ablam geçenlerde bir etkinlik almış ponponlarla resim türevi, ona da bakayım neymiş diye.
Şu çubuklardan yoksa mutlaka edin, büyük araba, itfaiye falan da yine almalısın bence.
Pandemi geçmez bacım legoyla etkinlikle bebekle, çocuk daha önce deneyimlemediği şeyler yaşasın
O paraya ben gerçeğini yaparım ayolsatılıkkkk harry potter legomm varrrr size 2bin tl ye olur yabancı değilsennnnn
Aman benimkiler uzak kalsın halıdanbenim kız halı dokuyor .çok eğlenceli ve faydalı bir etkinlik şiddetle tavsiye ederim
Çocuk kitaplarımı yiyor kitapları atmayın züloşa lazım olacak ben sizden alırımBende bir şey sağlam kalmıyor, keşke kalsa.
Bursa’daydı sanırım oyuncak tamircisi var, ona göndermeyi çok istedim bir ara, tamir edip başka çocuklara dağıtıyorlar ama bendekiler tamir olacak gibi olmuyor.
Kitap desen hep yırtık pırtık, yenmiş vs.
arabalaro cok fazla itfaiye ambulans polis kamyon ucak tren onlarda varSen kıza biraz değişik oyuncaklar al bence, tamir seti ile başla bu duruma.
Ablam geçenlerde bir etkinlik almış ponponlarla resim türevi, ona da bakayım neymiş diye.
Şu çubuklardan yoksa mutlaka edin, büyük araba, itfaiye falan da yine almalısın bence.
Pandemi geçmez bacım legoyla etkinlikle bebekle, çocuk daha önce deneyimlemediği şeyler yaşasın
puhahaaaa şimdi farkettim evet halıda neymiş dokumasınlarrrAman benimkiler uzak kalsın halıdan
Başka meslekleri olsun...
Benim de bal içine karabiber ve toz zencefili karıştırıp çok yemişliğim var öksürük adına.Öksürüğe zencefil de çok iyi geliyor. Bir cezveye bir kupa bardağı kadar su yani kaynar olmayacak çeşmeden yada damacanadan hangisini kullanıyorsanız, içine yarım çay kaşığı toz zencefil, çeyrek limon dilimleyip ocakta 2 dk kaynatıyoruz, kaynamaya yakın karıştırın taşmasın. Sonra süzüp içine bal koyup için. Ne zaman hasta olacak olsam içiyorum olmuyorum. Hasta olup içersem 2/3 günde iyileşiyorum. Benim kv normalde hastalandığı zaman haftalarca sürer, bu sene bundan içti 3 günde iyileşti kadın 80 küsur yaşında. Bu verdiğim tarif çocuk için, yetişkin için toz zencefili 1 çay kaşığı koyun. Coronaya karşı da çok iyi.
bu züloş neden erken kalkar anlamadım. yarın pazar yahuu vursun kafayı uyusunnnCanlarım ben yatıyorum iyi geceler hepinize. Malum züloş var erken kalkmam lazım
Hah iyi iyiarabalaro cok fazla itfaiye ambulans polis kamyon ucak tren onlarda var
mesela tren yolunu kurup trene kaza yaptirip polisi ambulansi hemsireleri kosturuyoruz hastaneye yaralilari goturuyorz dr setiyle muayene ediyoruz vs.
her turlu oyuncak mevcut
kendisi tek basina oynarken bunlarla oynuyor, beninle gecirdigi zamanlar etkinlik saklambac cuval yarisi kasikla yumurta yarisi
toplara ufleyip kutuya dusurme vs.
yoksa aksama kadar etkinlikle mumkun degil zaman gecmez zaten
Ahahah.. Halı dokuma ustaları yok denecek kadar az. El ile dokuyanlara maaşları yüksek ve halı başına bilezik veriyorlar küçümsemeyin bencepuhahaaaa şimdi farkettim evet halıda neymiş dokumasınlarrr
kitap mi yiyor ?Bende bir şey sağlam kalmıyor, keşke kalsa.
Bursa’daydı sanırım oyuncak tamircisi var, ona göndermeyi çok istedim bir ara, tamir edip başka çocuklara dağıtıyorlar ama bendekiler tamir olacak gibi olmuyor.
Kitap desen hep yırtık pırtık, yenmiş vs.
Yok ne haddimize, kocamda büyük dedesinden gelen mesleği halıcılık, ondan uzak dursunlar dedim biz zor bela kurtuldukAhahah.. Halı dokuma ustaları yok denecek kadar az. El ile dokuyanlara maaşları yüksek ve halı başına bilezik veriyorlar küçümsemeyin bence
ya bizim ki suyla oynayinca cılkini cikariyor o kova mutlaka halinin ustune bir tur dokuluyorHah iyi iyi
Sürekli etkinliktesiniz sandım ben, o şekilde çok güzel oynuyorlar, hayal dünyaları gelişiyor.
Bir de şey önerebilirim ebru yapımı seti, benim sıpalar bile çok eğleniyor onunla, sulu olduğu için
Sadece kağıt mıkitap mi yiyor ?
d vitamini eksikliginin belirtisi cocuklarda baktirdin mi hic