- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.041
İnşallah da bu Hükümet ile çok zorMemleket insanımında alım gücünün yükselmesini istiyorum , allahtan isteğim bu, hak ediyor çünkü
Müslüman ülkeler birliği sağlamadıkça çok zorİnşallah da bu Hükümet ile çok zor
Müslüman Olan toplumları Müslüman görünümlü şeytanlar yönetiyor. Uyuyoruz gaflet uykusundaMüslüman ülkeler birliği sağlamadıkça çok zor
fiziksel ve zihinsel gelisimlerini destekleyecek oyuncaklar genelde,Sürekli oyuncak mı alıyorsunuz
Cocuk yapasımı kaçırdınızfiziksel ve zihinsel gelisimlerini destekleyecek oyuncaklar genelde,
onun disinda mesela bu ay mutfaklae var cocuklar icin onu istedi kendisi onu aldim,
gecen ay cadir aldim ama bunlar yeni yeni aldigim seyler,
kitap boya hamur etkinlik malzemeleri cok sık alıyorum,
önceligim gelisimini destekleyecek turde oyuncaklar ama arada eglenmesi icinde ekstra oyuncaklar oluyor tabi, scooter bisiklet akulu araba bebekler vs,
Benim öyle özel serilerim yok, ne denk gelirse alıyorum.@Khomyukfilmdelisi @derin sularda ya kizimin okuma kitaplari bitti ne alacagimi sasirdim
varmi önerileriniz
En iyi oyuncak lego dur çocuğun mühendis olmasını isteyen lego alır ama tabi çok pahalıfiziksel ve zihinsel gelisimlerini destekleyecek oyuncaklar genelde,
onun disinda mesela bu ay mutfaklae var cocuklar icin onu istedi kendisi onu aldim,
gecen ay cadir aldim ama bunlar yeni yeni aldigim seyler,
kitap boya hamur etkinlik malzemeleri cok sık alıyorum,
önceligim gelisimini destekleyecek turde oyuncaklar ama arada eglenmesi icinde ekstra oyuncaklar oluyor tabi, scooter bisiklet akulu araba bebekler vs,
çocuk masrafli iş ama verdigin emegin karsiligini aldigini hissettiginde o ödedigin paralar gozune gorunmuyor.Cocuk yapasımı kaçırdınız
Şöyle, yeni su koymak yetmiyor, içerisinde illa bir miktar kir, tozlanma vs barındırıyor.Allah allah, bizimkinin doktoru kışları mutlaka olur bir kere yakalanan tekrarlar demitşi. Gerçekten her kış arada geliyor. Buhar cihazıyla uyutun dedi. Bir tek o çalılıyorken rahat uyuyor. Ama sabaha kadar çalışmıyor. Biz yatarken kapıyoruz. Suyu her fün taze koyuyoruz yine de klima mantığı mı olur ki ya. Gdip doktora da danışamıyoruz ki şu vaziyette
muhendis olsun diye bir cabam yok acikcasi cabalarimi ilerdeki meslegini belirlemek amacli uygulamiyorum.En iyi oyuncak lego dur çocuğun mühendis olmasını isteyen lego alır ama tabi çok pahalı
o ben değilimAvm ye gidip birşey almadan çıkan varmı ya?
Annelik nedir bilmiyorum belkide o yüzden bu Şekil düşünüyorumçocuk masrafli iş ama verdigin emegin karsiligini aldigini hissettiginde o ödedigin paralar gozune gorunmuyor.
yeterki ögrensin yeter ki yapsin diyorsun,
açikcasi her gun makarna yiyecek duruma gelsem yinede alirim o kitaplari malzemeleri, 35 yasimdayim hayatim boyunca aldigim ve pisman olmadigim ne gerek vardi ki demedigim nadir seyler bunlar.
son kurusuna kadar helali hoş olsun egitimine ogrenimine harcadigim paralar, oyuzde hic hevesin kacmasin
seninki brokoli yiyo vitamin aliyo 5 liraya bizimki 5 lirayi sakiza veriyo hanim cilekli vivident alip cigneyip tadi gidince atiyo bidahaZüleyha ya bugün sadece brokoli aldım ben oda 5 TLCocuk ne masraf mış ya..
Lego diye bahsettiğimiz markası mı, yoksa oyuncağın adı mı?muhendis olsun diye bir cabam yok acikcasi cabalarimi ilerdeki meslegini belirlemek amacli uygulamiyorum.
hayata hazirlamak motor gelisimlerini tam desteklemek icin cabaliyorum.
hayatini idame ettirecegi buyuk kararlari kendisi versin isterim, ama evet legolar çok faydali oyuncaklar
Aynı benseninki brokoli yiyo vitamin aliyo 5 liraya bizimki 5 lirayi sakiza veriyo hanim cilekli vivident alip cigneyip tadi gidince atiyo bidaha
markası kuzum,Lego diye bahsettiğimiz markası mı, yoksa oyuncağın adı mı?
Eğer markası ise pahalı, oyuncak ise uygunları da var.
yılbaşı için aldığım tüm legoları yaptı kız iyi mi.790 parçalık evi tek başına 2 günde yaptı .yılbaşı hediyesi kalmadıı napacaksak artıkmuhendis olsun diye bir cabam yok acikcasi cabalarimi ilerdeki meslegini belirlemek amacli uygulamiyorum.
hayata hazirlamak motor gelisimlerini tam desteklemek icin cabaliyorum.
hayatini idame ettirecegi buyuk kararlari kendisi versin isterim, ama evet legolar çok faydali oyuncaklar
bende senin gibiydim annelik hakkinda hic bir fikrim yoktu acikcasiAnnelik nedir bilmiyorum belkide o yüzden bu Şekil düşünüyorum
Yoo, hiç öyle bir sorun yaşamadım ben.markası kuzum,
digerlerini gecende konustuk 3 kez oyna 4.ye yamuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?