Geçinemeyenler kulübü

Sürekli oyuncak mı alıyorsunuz
fiziksel ve zihinsel gelisimlerini destekleyecek oyuncaklar genelde,
onun disinda mesela bu ay mutfaklae var cocuklar icin onu istedi kendisi onu aldim,
gecen ay cadir aldim ama bunlar yeni yeni aldigim seyler,
kitap boya hamur etkinlik malzemeleri cok sık alıyorum,
önceligim gelisimini destekleyecek turde oyuncaklar ama arada eglenmesi icinde ekstra oyuncaklar oluyor tabi, scooter bisiklet akulu araba bebekler vs,

Cocuk yapasımı kaçırdınız

@Khomyuk filmdelisi @derin sularda ya kizimin okuma kitaplari bitti ne alacagimi sasirdim
varmi önerileriniz
Benim öyle özel serilerim yok, ne denk gelirse alıyorum.
Bir ara ada mıydı d&r mıydı küçük cep kitapları vardı seri, onları buldukça 3lü 5 li aldım.
Annem arkadaşlarından alıyor kitapları, yeni çocuk öyküleri olanları hemen sipariş veriyor.

En iyi oyuncak lego dur çocuğun mühendis olmasını isteyen lego alır ama tabi çok pahalı

Cocuk yapasımı kaçırdınız
çocuk masrafli iş ama verdigin emegin karsiligini aldigini hissettiginde o ödedigin paralar gozune gorunmuyor.
yeterki ögrensin yeter ki yapsin diyorsun,
açikcasi her gun makarna yiyecek duruma gelsem yinede alirim o kitaplari malzemeleri, 35 yasimdayim hayatim boyunca aldigim ve pisman olmadigim ne gerek vardi ki demedigim nadir seyler bunlar.
son kurusuna kadar helali hoş olsun egitimine ogrenimine harcadigim paralar, oyuzde hic hevesin kacmasin

Şöyle, yeni su koymak yetmiyor, içerisinde illa bir miktar kir, tozlanma vs barındırıyor.
Ben sirkeyle temizlemeyi denedim, çok kötü oldu
Bu arada soğuk hava cihazlarını kullanmamamı öneren takibinde olduğumuz çocuk doktoru değildi, çocuk yoğunbakım uzmanıydı.
Tabii biz bronşiolit için gittik, hassas çocuklarda da önermemiş olabilir, yanlış bilgi aktarmayayım.
Soğuk hava doğru bir şey, periyodik olarak odasının camını geceleri 1,2 dk hafif açmak aynı şey aslında.

Krubun tekrarladığını arkadaşımdan da biliyorum ama inan benim aklım almıyor, ona da söylüyorum illa ki maruz kalıp alıyordur diye.
Virüs sebepli bir hastalık çünkü, üşütmeden, başkasıyla temas etmeden sadece kendi kendine olacak bir şey değil.
Tabii doktor muyum, hayır ama uzman hastayım, sayılır mı

En iyi oyuncak lego dur çocuğun mühendis olmasını isteyen lego alır ama tabi çok pahalı
muhendis olsun diye bir cabam yok acikcasi cabalarimi ilerdeki meslegini belirlemek amacli uygulamiyorum.
hayata hazirlamak motor gelisimlerini tam desteklemek icin cabaliyorum.
hayatini idame ettirecegi buyuk kararlari kendisi versin isterim, ama evet legolar çok faydali oyuncaklar

Annelik nedir bilmiyorum belkide o yüzden bu Şekil düşünüyorum

Lego diye bahsettiğimiz markası mı, yoksa oyuncağın adı mı?
Eğer markası ise pahalı, oyuncak ise uygunları da var.

yılbaşı için aldığım tüm legoları yaptı kız iyi mi.790 parçalık evi tek başına 2 günde yaptı .yılbaşı hediyesi kalmadıı napacaksak artık

markası kuzum,
digerlerini gecende konustuk 3 kez oyna 4.ye yamuluyo
Yoo, hiç öyle bir sorun yaşamadım ben.
Birkaç ay önce eşim almış bayağı parçalı kutuda, tekerlekleri falan da var.
Düşün benim çocuklar kıramadı
Yani illa gemi, ev vs olması gerekmiyor bence ki onlar da var ama bu daha büyük parçalı olan legoları fazlaca kullanıyoruz, aynı şekilde çubukları da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…