• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

var ben 😂😂😂
bazen gittigimde magazalarin vitrinlerine bile bakmam çok sikılırim boyle yerlerde.
kizimi oradaki oyun salonlarina goturmek icin gidiyorum genelde
Ben ihtiyaç halinde gidiyordum,birde sinema için oda kalmadı malesef. Teknosa ya girip ordaki orgları kurcalıyordum çok hoşuma gidiyor 🤭

Ben ihtiyaç halinde gidiyordum,birde sinema için oda kalmadı malesef. Teknosa ya girip ordaki orgları kurcalıyordum çok hoşuma gidiyor 🤭
bende zuccaciyeye bayilirim.
bazi avmlerde porlandin buyuk depolari vardi girince cikamazdim 😁

Khomyuk Khomyuk @filmdelisi ya kizimin okuma kitaplari bitti ne alacagimi sasirdim 😳
varmi önerileriniz
Bizim oğlan en çok kaçak bezelye, tombik ayı serisi, tübitak ın kelebek, ayda, çiftlikte, dinozor fln kitaplarını sever. Bir de beyaz balina organik serilerini sever. Bir de her çocukta bence sör yeşil benek olmalı, süper bir feminist kitap ❤️

A ek olaral tavşancan faresu yoksa bak mutlaka, sevmeyen çocuk yok. Bir de eyvah kalbim kırıldı kitabı da şahane

Bizim oğlan en çok kaçak bezelye, tombik ayı serisi, tübitak ın kelebek, ayda, çiftlikte, dinozor fln kitaplarını sever. Bir de beyaz balina organik serilerini sever. Bir de her çocukta bence sör yeşil benek olmalı, süper bir feminist kitap ❤️
bakayim bunlara
dun 3 tane daha aldim allahim rezillik ya resmen hic bir sey yazmiyor kitapta hic birsey hemde.

Açık, açık yazmam gerekiyorsa kızımı büyüttüm uzun aradan sonra ergenlik dönemi geçtikten sonra daha ev hanımlığım oldu şimdi tekrar kariyerime geri dönüş yaptım bu korona ailecek bize yaradı şikayet edemeyeceğim!! Kayıp ettiklerimi tekrar topluyorum çok şükür yarabbime, herkese sağlık bereket dilerim
Kızım da önümüzdeki yaz evleniyor!!!

bakayim bunlara
dun 3 tane daha aldim allahim rezillik ya resmen hic bir sey yazmiyor kitapta hic birsey hemde.
Pearson yayınevine bal. Pahalı ama çocuklara kitap sevdiriyor. Çok eğlenceli.
Mesela zeytinle ışılın hikayesi diye bi kitap var, mö la la var. Onlar da şahane. Özellikle mö la la

Açık, açık yazmam gerekiyorsa kızımı büyüttüm uzun aradan sonra ergenlik dönemi geçtikten sonra daha ev hanımlığım oldu şimdi tekrar kariyerime geri dönüş yaptım bu korona ailecek bize yaradı şikayet edemeyeceğim!! Kayıp ettiklerimi tekrar topluyorum çok şükür yarabbime, herkese sağlık bereket dilerim
Kızım da önümüzdeki yaz evleniyor!!!
Allah daha iyi etsin.

Back