• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yoo, hiç öyle bir sorun yaşamadım ben.
Birkaç ay önce eşim almış bayağı parçalı kutuda, tekerlekleri falan da var.
Düşün benim çocuklar kıramadı😂
Yani illa gemi, ev vs olmadı gerekmiyor bence ki onlar da var ama bu daha büyük parçalı olan legoları fazlaca kullanıyoruz, aynı şekilde çubukları da.
bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadar

yılbaşı için aldığım tüm legoları yaptı kız iyi mi.790 parçalık evi tek başına 2 günde yaptı .yılbaşı hediyesi kalmadıı napacaksak artık
aklima gecen sene benim kizin komsuya gidince cocugunun yaptigi ultra parcali legoyu agzina almak icin parcaladigi geldi 😂😂😂
sinir krizi gecirmisti kiz yazik 😂

bende de var onlardan ama iste nasil anlatayim khomyukun da dedigi gibi orjinallerinden mesela cok guzel seyler insa edilebiliyor, beyin yoruyor vs ama bu bendekileri al ust uste tak geri cikar bidaha baska sekil ust uste tak o kadar
Kız çocuklarının ilgi alanlarını bilmiyorum tabii ben ama biz fazlaca şey yapıyoruz.
Legoları diğer oyunlara alet ediyoruz en basiti, kapı girişlerine barikat kuruyorlar, oradan arabalar sıraya giriyor geçmek için, heyelan oluyor polis geliyor, çekiciler devreye girip tek tek legoları kaldırıyor falan😂

Ya da evde yol yapıyorlar onlardan, sek sek türevi veyahut renklere göre şekiller yapıp o renkte topları atmaca.
Yapı olarak zaten ev, otopark, okul, garaj, oyun alanı vs şeyler dışında, her türlü oyun içine dahil ediyorlar.

Kızımın el emeği

Eklentiler

• 6D6EE9CD-6327-466A-8478-7119D0F48956.jpeg
    6D6EE9CD-6327-466A-8478-7119D0F48956.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 53
Kız çocuklarının ilgi alanlarını bilmiyorum tabii ben ama biz fazlaca şey yapıyoruz.
Legoları diğer oyunlara alet ediyoruz en basiti, kapı girişlerine barikat kuruyorlar, oradan arabalar sıraya giriyor geçmek için, heyelan oluyor polis geliyor, çekiciler devreye girip tek tek legoları kaldırıyor falan😂

Ya da evde yol yapıyorlar onlardan, sek sek türevi veyahut renklere göre şekiller yapıp o renkte topları atmaca.
Yapı olarak zaten ev, otopark, okul, garaj, oyun alanı vs şeyler dışında, her türlü oyun içine dahil ediyorlar.
biximkide koltuk yapiyor bebelerini yatiriyor el bezinden yorgan yapip 😂😂

Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak😂
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
toyzsopmuydi neydi oyle bir yerde taa 1980 lerde falan tamamlanmis legolari sergilemislerdi 3 5 tane, guzeldi ama bildigin 10.bin parca falan heralde baya ufak ufak paecalar

Şöyle, yeni su koymak yetmiyor, içerisinde illa bir miktar kir, tozlanma vs barındırıyor.
Ben sirkeyle temizlemeyi denedim, çok kötü oldu😂
Bu arada soğuk hava cihazlarını kullanmamamı öneren takibinde olduğumuz çocuk doktoru değildi, çocuk yoğunbakım uzmanıydı.
Tabii biz bronşiolit için gittik, hassas çocuklarda da önermemiş olabilir, yanlış bilgi aktarmayayım.
Soğuk hava doğru bir şey, periyodik olarak odasının camını geceleri 1,2 dk hafif açmak aynı şey aslında.

Krubun tekrarladığını arkadaşımdan da biliyorum ama inan benim aklım almıyor, ona da söylüyorum illa ki maruz kalıp alıyordur diye.
Virüs sebepli bir hastalık çünkü, üşütmeden, başkasıyla temas etmeden sadece kendi kendine olacak bir şey değil.
Tabii doktor muyum, hayır ama uzman hastayım, sayılır mı😂
Viral olması mümkün değil evden çıkmıyor çocuka ama

Back