• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

toyzsopmuydi neydi oyle bir yerde taa 1980 lerde falan tamamlanmis legolari sergilemislerdi 3 5 tane, guzeldi ama bildigin 10.bin parca falan heralde baya ufak ufak paecalar
Loco poconun vitrininde olur öyle hep devasa legolar.

Ay bilmiyorum var olanı yapmak bence çok sıkıcı, e tamam işte ev oldu gemi oldu, bir şey oldu, amaç hayal dünyasına dahil edip ondan başka şeyler çıkarmak değil mi?

Viral olması mümkün değil evden çıkmıyor çocuka ama
Krup nadiren bakteriyel bir hastalık olur, çoğunluğu bulaşıcı hastalık.
O sebeple kaloriferden olması aklımı kurcaladı, faranjit olmasın?
O da köh kööh kuru öksürük yapar.

Gerçi benim bebeler de çıkmıyor ama 10 gün önce ikisi de ateşli hastalık geçirdi, biz taşıyıcı olabiliyoruz, bizi hasta etmeyen şey onları ediyor.

Loco poconun vitrininde olur öyle hep devasa legolar.

Ay bilmiyorum var olanı yapmak bence çok sıkıcı, e tamam işte ev oldu gemi oldu, bir şey oldu, amaç hayal dünyasına dahil edip ondan başka şeyler çıkarmak değil mi?
oda cocugun hayal dunyasina kalmış işte
var olandan baska bir sey daha cikartabilirler tabi ama ugrasmak isterlerse

züleyha brokoli mi yiyor ? :KK57: bir keçiye brokoli aldığını asgari ücretle rahatça geçiniyorumcular duymasın seni de en müsrif üye ilan ederler valla
Hergün eti karam ı var 🤣 kek de seviyor benim kide Cocuk.. Elimden alırlar brokoliyi bu sana fazla derler 🤭

film delisi senden de yılbaşı ağacının resmini bekliyoruz. malum biz fakirlerde yokkkkkk :KK70:

Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak😂
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
Çocuklar bunları yapıp oynuyor, sonra bozup başka şey yapıyor. Tabi kızları bilmiyorum benim oğlum, tank, füze, uzay aracı, uydu falan yapıyor. Biz legoland’den biraz almıştık, sonra ara ara kutu olanlardan, setlerden aldık, hepsi karışık büyük bir kutunun içinde. Hayal güçlerini, el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştiriyor.

Çocuklar bunları yapıp oynuyor, sonra bozup başka şey yapıyor. Tabi kızları bilmiyorum benim oğlum, tank, füze, uzay aracı, uydu falan yapıyor. Biz legoland’den biraz almıştık, sonra ara ara kutu olanlardan, setlerden aldık, hepsi karışık büyük bir kutunun içinde. Hayal güçlerini, el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştiriyor.
İşte yapıp bozulması lazım bence de, ona şaşırdım ya zaten, maket oyuncak gibi durmasını anlamadım.
Gerçi yaşı daha büyük, ondan sergiliyor olabilir ceyceyin kızı.

yıllardır üyeyyim ilk defa görsel paylaştım.ama aklıma parlak bir fikir geldi .burdan satayım en iyisi kullanmadığımız oyuncak kitap kıyafet eşya ne varsa.ne diye 2. el sitelerinde uğraşacağımm miss gibi müşteriler hazır binlerce kadın var k.k daa :KK70: :KK53::olamaz:

yıllardır üyeyyim ilk defa görsel paylaştım.ama aklıma parlak bir fikir geldi .burdan satayım en iyisi kullanmadığımız oyuncak kitap kıyafet eşya ne varsa.ne diye 2. el sitelerinde uğraşacağımm miss gibi müşteriler hazır binlerce kadın var k.k daa :KK70: :KK53::olamaz:
Kullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?

Back