- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.633
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #3.081
kac yillik evlisinAmin insallah rabbim Hayırlı Salih evlad nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kac yillik evlisinAmin insallah rabbim Hayırlı Salih evlad nasip etsin
Loco poconun vitrininde olur öyle hep devasa legolar.toyzsopmuydi neydi oyle bir yerde taa 1980 lerde falan tamamlanmis legolari sergilemislerdi 3 5 tane, guzeldi ama bildigin 10.bin parca falan heralde baya ufak ufak paecalar
Krup nadiren bakteriyel bir hastalık olur, çoğunluğu bulaşıcı hastalık.Viral olması mümkün değil evden çıkmıyor çocuka ama
oda cocugun hayal dunyasina kalmış işteLoco poconun vitrininde olur öyle hep devasa legolar.
Ay bilmiyorum var olanı yapmak bence çok sıkıcı, e tamam işte ev oldu gemi oldu, bir şey oldu, amaç hayal dünyasına dahil edip ondan başka şeyler çıkarmak değil mi?
Hergün eti karam ı var kek de seviyor benim kide Cocuk.. Elimden alırlar brokoliyi bu sana fazla derlerzüleyha brokoli mi yiyor ? bir keçiye brokoli aldığını asgari ücretle rahatça geçiniyorumcular duymasın seni de en müsrif üye ilan ederler valla
9 yıllık canımkac yillik evlisin
Zeka küpü maşallah Allah nazardan saklasınKızımın el emeği
teşekkürler darısı başınaaa.ama sen de zaten var bir tane dünya tatlısı kız .oğlun olur inşallahhhhhZeka küpü maşallah Allah nazardan saklasın
Çocuklar bunları yapıp oynuyor, sonra bozup başka şey yapıyor. Tabi kızları bilmiyorum benim oğlum, tank, füze, uzay aracı, uydu falan yapıyor. Biz legoland’den biraz almıştık, sonra ara ara kutu olanlardan, setlerden aldık, hepsi karışık büyük bir kutunun içinde. Hayal güçlerini, el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştiriyor.Çok sinir bozucu, bu böyle duracak mı şimdi, ne olacak
Bunları yapınca hep kalıyor mu yani?
Oldu, ifşalayamam kendimi geçerken görürsünfilm delisi senden de yılbaşı ağacının resmini bekliyoruz. malum biz fakirlerde yokkkkkk
Allah rahmet etsin insAllah cocuğum olsunda kız erkek fark etmez eşimin gönlü hep kızdan yana.teşekkürler darısı başınaaa.ama sen de zaten var bir tane dünya tatlısı kız .oğlun olur inşallahhhhh
İşte yapıp bozulması lazım bence de, ona şaşırdım ya zaten, maket oyuncak gibi durmasını anlamadım.Çocuklar bunları yapıp oynuyor, sonra bozup başka şey yapıyor. Tabi kızları bilmiyorum benim oğlum, tank, füze, uzay aracı, uydu falan yapıyor. Biz legoland’den biraz almıştık, sonra ara ara kutu olanlardan, setlerden aldık, hepsi karışık büyük bir kutunun içinde. Hayal güçlerini, el becerilerini, yaratıcılıklarını geliştiriyor.
Eti karam nedir, kek vb bir şey mi?Hergün eti karam ı var kek de seviyor benim kide Cocuk.. Elimden alırlar brokoliyi bu sana fazla derler
ağacın üstünde adın mı yazıyor yılbaşı çamı yahuuuu nasıl ifşa olacaksın?Oldu, ifşalayamam kendimi geçerken görürsün
Kullanmadığı oyuncakları kitapları ne yapıyorsunuz?yıllardır üyeyyim ilk defa görsel paylaştım.ama aklıma parlak bir fikir geldi .burdan satayım en iyisi kullanmadığımız oyuncak kitap kıyafet eşya ne varsa.ne diye 2. el sitelerinde uğraşacağımm miss gibi müşteriler hazır binlerce kadın var k.k daa
Yoldan geçerken görürsünağacın üstünde adın mı yazıyor yılbaşı çamı yahuuuu nasıl ifşa olacaksın?
geçemiyorum arabamın muayenesi yok polis yakalarsa alır elimden alimallahYoldan geçerken görürsün
Çikolatalı birşey işte ben yemiyorum ona yediriyorumEti karam nedir, kek vb bir şey mi?
Çocuk işte ya nerede sakıncalı var onu seviyorlar