• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmimi değiştireceğim, nefret ediyorum

Benim oğlumun adı da dede ismi. Aynı zamanda atamızın silah arkadaşlarından biri. Umarım kendi sever. İnsanlar böyle dedikçe üzülüyorum 🥲
Kemal ile koyduğumuz isim arasında kalmıştık. Bir oğlum daha olursa kemali ona sakladım.
Umuyorum ki ismini aldığı kahramanlarımızla aynı vizyona sahip olur bebiş <3 Çok mutlu başarılı bir hayatı olsun.

Tekrar selam millet :D Çok mutluyum! Konuyu tekrar hortlatayım, bugün asliye hukuk mahkemesinde duruşmam vardı ve isim değişikliğim onaylandı. O kadar kısa sürdü ki, hakim gerekçemi haklı buldu :) İki dakika bile sürmedi mahkeme. Zaten dilekçeyi verip davayı açtığınız anda sizi araştırıyorlar, adli sicil kaydınız var mı yok mu, isim değiştirme nedeniniz art niyet mi barındırıyor diye. Bir sorun yoksa davada direkt onaylanıyor. Çok basit ve anlayış gösterdikleri bir konu bu.

Bugün mahkeme çıkışında çok mutluydum, resmen yeniden doğmuş gibi oldum. Daha eve gelmeden e-devlete baktım, hemen de sisteme düşmüş karar çok sevindim. İki hafta sonra e-devlette falan da adım değişecek, sonra kimlik yenileyeceğim işte. Artık Buket'im. <3 haha!
Hayırlı olsun Buket hanım.

Back