- 8 Mart 2015
- 25.106
- 1
- 81.234
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.981
Case 39hangi film söyle öyle git FİLMDELİSİ
Yeşil kozalak taze iken toplayıp kaynatıp içine bal koy çocuğa içir aşırı derecede rahatlar.
benim evde de ebeveynle diger banyo yetiyor aslinda ama kaynanamlar hep alaturka wc kullaniyorlar, orayi kapattirayim diyordum kaldi oyuzdenbende de yoktu ebeveyn ve diğer büyük banyo yeterli 3.yü kiler yaptım çok da büyük herşeyi alıyor
Çok yazık olmuş.gama holding in eski sahibinin bir çiftliği var görsen bayılırsın havuzlu müştemilatlı.senin de olurdu gelirdik ziyareteya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesiah simdi gama is merkezinin tepesinde cayimi yudumlarken hepinize pis fakirler diyecektim ama olmadi
Kızılay damı o iş merkezi? Benim dedemin deri ve kürk dükkanı varmış orda millete yedirmiş durmuşya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesiah simdi gama is merkezinin tepesinde cayimi yudumlarken hepinize pis fakirler diyecektim ama olmadi
kizilayin gobegi anacimKızılay damı o iş merkezi? Benim dedemin deri ve kürk dükkanı varmış orda millete yedirmiş durmuşdükkanları ortağı sarhoşken elinden almış
feridun soyadını hatırlayamadım adlı doktor bu hafta tv de anlattı bu kozalakları.kunak mış soyadıKhomyuk bunun bir seyini yapiyorlar recel gibi halamda varsa isteyip sana gondereyim kanser hastasi dayima onermisti dr solunum yollarina falan cok faydali
yazik ki ne yazikÇok yazık olmuş.gama holding in eski sahibinin bir çiftliği var görsen bayılırsın havuzlu müştemilatlı.senin de olurdu gelirdik ziyarete
ben de arsa alayım uzak olsa da ucuza .20 yıl sonra kızıma faydası olur diye ama hiç para denkleştirip alamadım bu zamanaaayazik ki ne yazik
En son empirme dükkanı gitti elimizden dedemden kalan onuda amcam hiç etti. Allah tan annemde var birşeyler. Annemin babası da İstanbul da topraklarını satıp kardeşi ile iş kurup abim diyip abisinin üzerine açmış. Abisi ceketi ile kapıya koymuş. Şimdi annemin amcasının cocukları italyada lüks hayat yaşıyorlarkizilayin gobegi anacim
Krup yani larenjit bildiğim kadarıyla kaloriferden olmaz. Enfeksiyon hastalığı, ses teli iltihabı.Teşekkürler kızlar
Benim elimde var istersen yollarım. Kendime yapıyorumAy chamcığım göndermiş kadar oldun çook teşekkürler
Aybush not aldım, bulursam onu da denerim. Bizim oğlan her şeyi içmez de denerim
pandemi bitince sendeyizzzzBenim elimde var istersen yollarım. Kendime yapıyorumreçel severse buluruz kozalak reçeli?
Bende nefes alamıyordum öksürmekten hiç uyku uyumazdım. Bursa'daki doktor ilaç verdi bir içtim kullandım rahatladım sonra kozalak içtim eser kalmadı gibi.Krup yani larenjit bildiğim kadarıyla kaloriferden olmaz. Enfeksiyon hastalığı, ses teli iltihabı.
Boğazda kuruluk oluyorsa farenjit olma ihtimali daha yüksek.
Soğuk buhar cihazı bende de var ama oğlan bronşiolit olunca doktor yasakladı, ciğerleri kötü etkiliyor, klima usulü temizlik sıkıntılı olduğunu söylemişti.
Larenjite en iyi gelen şeylerden biri kimyon çayıdır, tabii çocuğa balla ancak verilebiliyor.
Oğlum yeni 1 yaşındaydı larenjit olup boğulma atakları geçirmişti, adrenalin iğneleri ile nefes almasını sağladılar acilde, ondan tüylerimi diken diken eder bu ad...
Allah allah, bizimkinin doktoru kışları mutlaka olur bir kere yakalanan tekrarlar demitşi. Gerçekten her kış arada geliyor. Buhar cihazıyla uyutun dedi. Bir tek o çalılıyorken rahat uyuyor. Ama sabaha kadar çalışmıyor. Biz yatarken kapıyoruz. Suyu her fün taze koyuyoruz yine de klima mantığı mı olur ki ya. Gdip doktora da danışamıyoruz ki şu vaziyetteKrup yani larenjit bildiğim kadarıyla kaloriferden olmaz. Enfeksiyon hastalığı, ses teli iltihabı.
Boğazda kuruluk oluyorsa farenjit olma ihtimali daha yüksek.
Soğuk buhar cihazı bende de var ama oğlan bronşiolit olunca doktor yasakladı, ciğerleri kötü etkiliyor, klima usulü temizlik sıkıntılı olduğunu söylemişti.
Larenjite en iyi gelen şeylerden biri kimyon çayıdır, tabii çocuğa balla ancak verilebiliyor.
Oğlum yeni 1 yaşındaydı larenjit olup boğulma atakları geçirmişti, adrenalin iğneleri ile nefes almasını sağladılar acilde, ondan tüylerimi diken diken eder bu ad...
Kapım açık sizi doğa ile iç içe sokup sonra oksijen den sarhoş ederimpandemi bitince sendeyizzzz
allahim yapandemi bitince sendeyizzzz
20 senede olursa yine iyi,ben de arsa alayım uzak olsa da ucuza .20 yıl sonra kızıma faydası olur diye ama hiç para denkleştirip alamadım bu zamanaaa
köyümüz yoksa suç bizde mi ?heryere giderim valla ama bana da beklerim misafirperverimdir evde tıka basa karnınızı doyururum sonra da hoppp avm de pasta kahve ısmarlarımmm .avm leri özledimm bu aradaaaa gene hatırladımm üzüldümmmallahim yanasi bunalmışsa kime gidecegini şaşırdı kız
gel seni kayseri baglarina sonrada bizim koye gotureyim hava alalim azicik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?