• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

2 si eşimin tam 40 yıl önce vafat eden babasından kaldı.diğer ikisinden birini annem emekli ikramiyesiyle almış ama değerlendi biride dedemden kaldı yahuuu.ben 9 sene çalıştım hepsini yedim 1 kuruşum yokkkkk :KK70: arabaları bile arsa satıp aldık oda rahmetliden nurlarda yatsın.biz ne aldıkkk bi düşüneyimmmmm :sıfırrrrrrrrrrr:KK70:
🤣 Rahmetli olmasaydı ben evladlık gelebilirdim

Bir ara babamla yemeğe çıkmıştık beni bekle diyip kayboldu 2 dk, sonra geldi “baba az daha yere çöküp kiracım beni evden cıkarıyor ev kiram icin para verin diye dilenecektim” gibi bir espri yaptım. Kızım zengin tabi dilenirken bile kiracısı var demişti :KK70: o geldi aklıma :KK70:
amann boşverrr en uzun yaşayan 80 90 .bu halimizden kötüye düşmesek bir de çocuklarımız düzgün yaşasa iş sahibi olsa yeter.zengin olmamızın nasılsa mümkünatıı yokk.ama piyangodan umutluyum du bakalımmmm :KK70:

amann boşverrr en uzun yaşayan 80 90 .bu halimizden kötüye düşmesek bir de çocuklarımız düzgün yaşasa iş sahibi olsa yeter.zengin olmamızın nasılsa mümkünatıı yokk.ama piyangodan umutluyum du bakalımmmm :KK70:
Ay aldın mı.
Allah seni piyango artık fakirin zengine bağışı.
Ben geçen sene de almadım bu senede almam.
Artık ayan beyan Hile hurda katıyorlar.

Memur vaaar memur var🤣🤣
Sen mirasyedi memur bulmuşsun tek maaş diyemezsin ondan😂😂
o da mirasyedi ev hanımı buldu.5 kuruş harçlık vermiyor daha ne istesin arabama benzini bile kendim alıyorum tektaşımı bile kendim aldımmm yeminle. :KK70:

Almayın bende protesto edin. Cidden kazanacak numaralar sürülmüyormuş. Sırf onu teşvik etmek için tek vergisiz ürün oldu. Malum insanlara bağış atmak olur.
üniversiteler bilmemne evi yuvası gibi oldu diyen hocalar çalışıyor .taş devrine geri döndük :KK70:

sen insan analizi konusunda başarısızsın kuzum.neden dersen zenginler hep fakirim der yetmiyor der hiçbirşeyim yok der.benim ve film khyomyuk gibi kendi yağında kavrulan orta hallilerde neyi var neyi yok saklamaz anlatır .nasıl aldığımı defalarca anlattım yahuu.annem benle kalıyor dedim çocuğu anaokulu kreş dahil hiç paralı okutmadım dedim.sigara alkol masrafım yok dedim.ee az biraz pırlanta elmasım da olmasın mı bu koşullarda.1 senelik sigara masrafına neler alınır git kuyumcuya gör

harcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun. :kızgın:
o konuyu bende okudum kadinda paranin kokusunu alinca kocama donsemmi diyordu 😂😂 rusvetmi almis adam, o neyin rusveti ayol 500.000

Back