• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

ya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesi😭😭 ah simdi gama is merkezinin tepesinde cayimi yudumlarken hepinize pis fakirler diyecektim ama olmadi 😂😂😂
Çok yazık olmuş.gama holding in eski sahibinin bir çiftliği var görsen bayılırsın havuzlu müştemilatlı.senin de olurdu gelirdik ziyarete :KK70:

ya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesi😭😭 ah simdi gama is merkezinin tepesinde cayimi yudumlarken hepinize pis fakirler diyecektim ama olmadi 😂😂😂
Kızılay damı o iş merkezi? Benim dedemin deri ve kürk dükkanı varmış orda millete yedirmiş durmuş 🤣 dükkanları ortağı sarhoşken elinden almış

Khomyuk Khomyuk bunun bir seyini yapiyorlar recel gibi halamda varsa isteyip sana gondereyim kanser hastasi dayima onermisti dr solunum yollarina falan cok faydali
feridun soyadını hatırlayamadım adlı doktor bu hafta tv de anlattı bu kozalakları.kunak mış soyadı

Khomyuk Khomyuk bunun bir seyini yapiyorlar recel gibi halamda varsa isteyip sana gondereyim kanser hastasi dayima onermisti dr solunum yollarina falan cok faydali
Ay chamcığım göndermiş kadar oldun çook teşekkürler
Aybush Aybush not aldım, bulursam onu da denerim. Bizim oğlan her şeyi içmez de denerim

kizilayin gobegi anacim 😂😂😂
En son empirme dükkanı gitti elimizden dedemden kalan onuda amcam hiç etti. Allah tan annemde var birşeyler. Annemin babası da İstanbul da topraklarını satıp kardeşi ile iş kurup abim diyip abisinin üzerine açmış. Abisi ceketi ile kapıya koymuş. Şimdi annemin amcasının cocukları italyada lüks hayat yaşıyorlar 🤦‍♀️

Teşekkürler kızlar☺️
Krup yani larenjit bildiğim kadarıyla kaloriferden olmaz. Enfeksiyon hastalığı, ses teli iltihabı.
Boğazda kuruluk oluyorsa farenjit olma ihtimali daha yüksek.
Soğuk buhar cihazı bende de var ama oğlan bronşiolit olunca doktor yasakladı, ciğerleri kötü etkiliyor, klima usulü temizlik sıkıntılı olduğunu söylemişti.

Larenjite en iyi gelen şeylerden biri kimyon çayıdır, tabii çocuğa balla ancak verilebiliyor.
Oğlum yeni 1 yaşındaydı larenjit olup boğulma atakları geçirmişti, adrenalin iğneleri ile nefes almasını sağladılar acilde, ondan tüylerimi diken diken eder bu ad...

Krup yani larenjit bildiğim kadarıyla kaloriferden olmaz. Enfeksiyon hastalığı, ses teli iltihabı.
Soğuk buhar cihazı bende de var ama oğlan bronşiolit olunca doktor yasakladı, ciğerleri kötü etkiliyor, klima usulü temizlik sıkıntılı olduğunu söylemişti.

Larenjite en iyi gelen şeylerden biri kimyon çayıdır, tabii çocuğa balla ancak verilebiliyor.
Oğlum yeni 1 yaşındaydı larenjit olup boğulma atakları geçirmişti, adrenalin iğneleri ile nefes almasını sağladılar acilde, ondan tüylerimi diken diken eder bu ad...
Bende nefes alamıyordum öksürmekten hiç uyku uyumazdım. Bursa'daki doktor ilaç verdi bir içtim kullandım rahatladım sonra kozalak içtim eser kalmadı gibi.

Allah allah, bizimkinin doktoru kışları mutlaka olur bir kere yakalanan tekrarlar demitşi. Gerçekten her kış arada geliyor. Buhar cihazıyla uyutun dedi. Bir tek o çalılıyorken rahat uyuyor. Ama sabaha kadar çalışmıyor. Biz yatarken kapıyoruz. Suyu her fün taze koyuyoruz yine de klima mantığı mı olur ki ya. Gdip doktora da danışamıyoruz ki şu vaziyette

ben de arsa alayım uzak olsa da ucuza .20 yıl sonra kızıma faydası olur diye ama hiç para denkleştirip alamadım bu zamanaaa
20 senede olursa yine iyi,
annemle teyzemin orandaki sinpasin tam karsisinda yerleri var yillardir bekliyorlar hala tık yok.
arsan degerlensin diye beklemek icin bile godoman olman lazim
eskidenmiş o piyango hangi arsaya cikarsa isleri

allahim ya 😂😂😂 nasi bunalmışsa kime gidecegini şaşırdı kız 😂😂😂
gel seni kayseri baglarina sonrada bizim koye gotureyim hava alalim azicik 😁
köyümüz yoksa suç bizde mi ?heryere giderim valla ama bana da beklerim misafirperverimdir evde tıka basa karnınızı doyururum sonra da hoppp avm de pasta kahve ısmarlarımmm .avm leri özledimm bu aradaaaa gene hatırladımm üzüldümmm :cry:

Back