Geçinemeyenler kulübü

Alındın mı? Cidden şaka mayetinde paylaştım sürekli bir gerilim sıkıntı stres içinde olduğumuz için. Seni kırdıysam özür dilerim. Ben makara muhabbet için takıldım sana kırmak asla istemem.

bend e harcamadım ama chama yüzünden maalesef koton indirimlerini araştırır buldum nette kendimi.ama almayacağımm sepete koyup koyup bırakacağımmmm
ihtiyacin yoksa alma cidden, ben artik kiyafet konusunda sefilleri oynuyorum oyuzden aldim,
annem son 6 aydir nerdeyse hep ayni pantolonla gordu her gordugunde uzuluyodu, yilbasinda karantina yapip yanina gidecegim diye aldim yoksa yine almazdim

yyok yav ne kırılacağım ben d espriyle yazdımmm

tereyag pekmez denedinjz mi ?
krup ne bilmiyorum ama bende astimdan kaynakli bu aylar boyle oksururum baya yumusatiyor
Doktor soğuk hava buharıyla uyumasını öneriyor. Çıkardık şimdi cihazı, taktık odasına. İnşallah sıkıntı olmaz ya. Ya anlatmıştı da doktoru, şimdi tam anlatamayacağım. Kronik bir durum. Kaloriferler yanınca özellikle başlıyor bizimkinde bu öksürük işte geceleri. Şiddetlenmez umarım

O bende de vardı yıllarca sürekli doktora gittim durdum. En son bursada bir doktora gittim çok rahatladım birde yeşilkozolak suyu içtim çok iyiyim.

bogazini kurutuyor demek ki kalorifer havasi allah sifasini versin

çok geçmiş olsun.ben bütün peteklere suluk astım .o cihazı küçükken kullanırdık çok faydasını gördük

Tek çocuk olaydım bende çok zengin olacaktım annem ha bire doğurdu durdu ya
ya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesi ah simdi gama is merkezinin tepesinde cayimi yudumlarken hepinize pis fakirler diyecektim ama olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…