- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.961
Alındın mı? Cidden şaka mayetinde paylaştım sürekli bir gerilim sıkıntı stres içinde olduğumuz için. Seni kırdıysam özür dilerim. Ben makara muhabbet için takıldım sana kırmak asla istemem.sen insan analizi konusunda başarısızsın kuzum.neden dersen zenginler hep fakirim der yetmiyor der hiçbirşeyim yok der.benim ve film khyomyuk gibi kendi yağında kavrulan orta hallilerde neyi var neyi yok saklamaz anlatır .nasıl aldığımı defalarca anlattım yahuu.annem benle kalıyor dedim çocuğu anaokulu kreş dahil hiç paralı okutmadım dedim.sigara alkol masrafım yok dedim.ee az biraz pırlanta elmasım da olmasın mı bu koşullarda.1 senelik sigara masrafına neler alınır git kuyumcuya gör
ihtiyacin yoksa alma cidden, ben artik kiyafet konusunda sefilleri oynuyorum oyuzden aldim,bend e harcamadım ama chama yüzünden maalesef koton indirimlerini araştırır buldum nette kendimi.ama almayacağımm sepete koyup koyup bırakacağımmmm
aybush piyango sakın alma bir de yukarı da yazdığımı oku zenginnn değilimmmmmZengine sadaka resmen
tereyag pekmez denedinjz mi ?Öff oğlumun krup u yine azdı. Başladı havlar gibi öksürmeyeİnşallah uyanmadan rahat rahat uyur yaaa
yyok yav ne kırılacağım ben d espriyle yazdımmmAlındın mı? Cidden şaka mayetinde paylaştım sürekli bir gerilim sıkıntı stres içinde olduğumuz için. Seni kırdıysam özür dilerim. Ben makara muhabbet için takıldım sana kırmak asla istemem.
Tek çocuk olaydım bende çok zengin olacaktımaybush piyango sakın alma bir de yukarı da yazdığımı oku zenginnn değilimmmmmannem alıyor yahuuuu tek çocuğummmm .çok çocuk yapanlara saygılarrrr
Doktor soğuk hava buharıyla uyumasını öneriyor. Çıkardık şimdi cihazı, taktık odasına. İnşallah sıkıntı olmaz ya. Ya anlatmıştı da doktoru, şimdi tam anlatamayacağım. Kronik bir durum. Kaloriferler yanınca özellikle başlıyor bizimkinde bu öksürük işte geceleri. Şiddetlenmez umarımtereyag pekmez denedinjz mi ?
krup ne bilmiyorum ama bende astimdan kaynakli bu aylar boyle oksururum baya yumusatiyor
bizim evde benim stokculugum yuzunden gida fiskiyo mubarekben de bir kiler dolusu fazla eşya var maalesef.eşimde atamama hastalığı var galiba.
O bende de vardı yıllarca sürekli doktora gittim durdum. En son bursada bir doktora gittim çok rahatladım birde yeşilkozolak suyu içtim çok iyiyim.Doktor soğuk hava buharıyla uyumasını öneriyor. Çıkardık şimdi cihazı, taktık odasına. İnşallah sıkıntı olmaz ya. Ya anlatmıştı da doktoru, şimdi tam anlatamayacağım. Kronik bir durum. Kaloriferler yanınca özellikle başlıyor bizimkinde bu öksürük işte geceleri. Şiddetlenmez umarım
Çok geçmiş olsun, en korktuğum hastalıktır krup ya...Öff oğlumun krup u yine azdı. Başladı havlar gibi öksürmeyeİnşallah uyanmadan rahat rahat uyur yaaa
bogazini kurutuyor demek ki kalorifer havasiDoktor soğuk hava buharıyla uyumasını öneriyor. Çıkardık şimdi cihazı, taktık odasına. İnşallah sıkıntı olmaz ya. Ya anlatmıştı da doktoru, şimdi tam anlatamayacağım. Kronik bir durum. Kaloriferler yanınca özellikle başlıyor bizimkinde bu öksürük işte geceleri. Şiddetlenmez umarım
çok geçmiş olsun.ben bütün peteklere suluk astım .o cihazı küçükken kullanırdık çok faydasını gördükDoktor soğuk hava buharıyla uyumasını öneriyor. Çıkardık şimdi cihazı, taktık odasına. İnşallah sıkıntı olmaz ya. Ya anlatmıştı da doktoru, şimdi tam anlatamayacağım. Kronik bir durum. Kaloriferler yanınca özellikle başlıyor bizimkinde bu öksürük işte geceleri. Şiddetlenmez umarım
neredesinnnn kurtar benii gene zengin sanıldımmmm.fakirimmmm yahuuuu fasfakirrrrr hemi deeeeeeÇok geçmiş olsun, en korktuğum hastalıktır krup ya...
Film izliyorum 1 saate gelirim, dayanneredesinnnn kurtar benii gene zengin sanıldımmmm.fakirimmmm yahuuuu fasfakirrrrr hemi deeeeee
bende de yoktu ebeveyn ve diğer büyük banyo yeterli 3.yü kiler yaptım çok da büyük herşeyi alıyorbizim evde benim stokculugum yuzunden gida fiskiyo mubarek
kiler de yok buyuk bi saklama kutusu aldim ona koyuyorum
Yeşil kozalak taze iken toplayıp kaynatıp içine bal koy çocuğa içir aşırı derecede rahatlar.Teşekkürler kızlar
hangi film söyle öyle git FİLMDELİSİFilm izliyorum 1 saate gelirim, dayan
ya benim dedemin zamaninda almanyadan geldiginde gama iş merkezi insaatken cebinde 2 tane is merkezi alabilecek parayla inat edip gidip koye bakkal acip paralari hiç etmesiTek çocuk olaydım bende çok zengin olacaktımannem ha bire doğurdu durdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?