- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.001
fakir avm sine giderim amaköyümüz yoksa suç bizde mi ?heryere giderim valla ama bana da beklerim misafirperverimdir evde tıka basa karnınızı doyururum sonra da hoppp avm de pasta kahve ısmarlarımmm .avm leri özledimm bu aradaaaa gene hatırladımm üzüldümmm
Avm olur bak ben alırım ondanköyümüz yoksa suç bizde mi ?heryere giderim valla ama bana da beklerim misafirperverimdir evde tıka basa karnınızı doyururum sonra da hoppp avm de pasta kahve ısmarlarımmm .avm leri özledimm bu aradaaaa gene hatırladımm üzüldümmm
sen sivaslıydın gayseri nerden çıktı şimdiallahim yanasi bunalmışsa kime gidecegini şaşırdı kız
gel seni kayseri baglarina sonrada bizim koye gotureyim hava alalim azicik
zengün avm sine ben de gitmiyorum merak etmeeefakir avm sine giderim amaöteki taraflarda kahkaha atarken sandalyeden dusemiyorum asaletim bozulmasin diye
Altıma işiyecem he az kaldı gülmektenfakir avm sine giderim amaöteki taraflarda kahkaha atarken sandalyeden dusemiyorum asaletim bozulmasin diye
esim kayserili yasen sivaslıydın gayseri nerden çıktı şimdi
ben kaç yıldır hayatımı kısıtladım tam gezecektim bu virüs çıktı 3 yılım hebaa olduuuPandemi bitsin çoşacak belki, ne yapsın kadıncağız sürekli stres sıkıntı
kiloda aldim zaten iyice sivasliya döndüm oralarda iyice psikolojimi bozamamzengün avm sine ben de gitmiyorum merak etmeee
Kız dur sarhoş olacak yavaş yavaş alıştıra alıştıraesim kayserili ya
35 donum ustune kurulu bağ evi var dedesinin her turlu organik meyveyi tattiririm sana
ben deyaprak getiririm sarma sararsın taze tazeeeeesim kayserili ya
35 donum ustune kurulu bağ evi var dedesinin her turlu organik meyveyi tattiririm sana
aaaa tokat yapragimi bizede gelir koyeben deyaprak getiririm sarma sararsın taze tazeeee
aman hayaller bizimkiler yaKız dur sarhoş olacak yavaş yavaş alıştıra alıştıra
aynı şehirdeyiz ne hayaliii virüs bitsin buluşuruzzzaman hayaller bizimkiler ya
cidden bitsede kaynatsak ankaralilar olarakaynı şehirdeyiz ne hayaliii virüs bitsin buluşuruzzz
avm de niye koşalım kız magaza gezip herseyi elleyip deneyip geri cikarip hic bisey almamak varkenOh valla ne güzelbitince gezin be benim yerimede avm de koşun.
avm de niye koşalım kız magaza gezip herseyi elleyip deneyip geri cikarip hic bisey almamak varken
var benAvm ye gidip birşey almadan çıkan varmı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?