Geçinemeyenler kulübü

Köpek dişleri çok zor çıktı öyle demek. Denizin o köpek dişi beni mahvetmişti
bizim denizin bi ilk diste 37.5 atesi oldu sonra valla ben nasi ciktiklarini anlamadim.
sadece geceleri cok ciglik atardi sanciyordu sanirim ama pek sorun yasamadim.
tabi iki disle isirilan kollarimi saymazsam

Huhuuu kızlar biz gazı bitirmeden bide sünnet olduk iyi mi oldu erken mi bilmiyorum ama bi kaç gün zor geçecek gibi sizlerde durumlar nasıl

Huhuuu kızlar biz gazı bitirmeden bide sünnet olduk iyi mi oldu erken mi bilmiyorum ama bi kaç gün zor geçecek gibi sizlerde durumlar nasıl
İyi yapmışsın erkenden yaptırmakla. Bir yaştan sonra genel anesteziyle yapıyorlar. Boşuna anestezi almamış. Kolay da iyileşir. Geçmiş olsun.
Ben de her şey yolunda. Bir sorun yok. Oğlanın seneye gideceği okulu seçtik. Biraz içim rahatladı ondan

Kızlar size bir sorum var annem için 10 gün izin almıştım biliyorsunuz annemin raporu bnden iki gün sonra bitiyor ise başlayacak patoloji sonucu çıktıktan sonra doktorla görüsecek karar verecekler belki rapor geri devam eder bilemiyorum diyorum ki iki gün daha rapor alıp pazartesi mi annemle ise baslasam yoksa persembe mi daha fazla izin almak istemiyorum çünkü sonraya lazım olur diye düşünüyorum fikir verir misiniz kizlar

Teşekkürler khomyuk inşallah kolay iyileşir biraz şişlik falan var ama geçer umarım havalarda iyi gidiyo şu sıralar deli gibi yürüyesim var saatlerce kulaklığı takıp

Deniz ne zaman olmuştu oda erken mi

Birsey anlamadım

2,5 aylıktı. Ama açıkçası ben sonradan kendime kızdım. Yani sünnet yaptırmasak olurdu. Toplumsal baskıya boyun eğdim diyr üzülüyorum hala. Bugün olsa kararı ona bırakırdım onun vücudu çünkü

Bi yönden öyle ama khomyuk şimdi böyle şişiyo durmuyosa ileride daha büyük travma olmasından korktum

annenizin durumu iyiyse izinleri boşa harcamayin derim

nasilsin khomyuk

kulakligi takip yürümek mi lükse bak hey gidi günler heey

Aynen izin almicam daha gerekmedikçe sadece iki gün daha uzatcam annemle ise başlamak için
anneniz çalışabilecek duruma gelmiş, bana kalirsa o iki gunüde almaniza gerek yok ama siz bilirsiniz içinize sinmeyecekse alın raporunuzu tekrar.

nasilsin khomyuk
İyiyim chamcığım, standart. Faturalar market şokları. Sen ilk açtığında bu konuyu şımarıklık yapıyormuşuz meğer. Bugün metroya gittik. Birer paket kaşar beyaz peynir ve burgu peynir. İki kilo armut, iki kilo mandalina, iki küçük boy kefir, bir kilo muz, bir tane de avokadoya 390 tş bayıldık. Et yok, sebze yok, mevsim dışı yiyecek yok. Allahın armudu fln. En lüks sayılacak şey peynir ya. Sinirim bozuldu artık. Doğalgaz desen 1000 tl. Ne biçim bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…