- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.881
Sağol khomyuk hiçbi takviye kullanamıyorum iyileşmemi o zorluyo bebeğim çok gazlı c vitamini olan meyveleri vs yiyemiyorum sadece parolla da ne kadar iyileşebilirim kiAy çok geçmiş olsun burcu
Aaa geçmis olsun burcu, atlatsakta kurtulamiyoruz ya bu meretten.Koronalı Koronalı inlemeler gece gece
çok ağır geçiyorum bu sefer deniz öyle böyle değil çocuğu kaldıramıyorum sanki 100 kilo Sıpa. Bu sefer eşim bulaştırdı beyefendi iyi şuan bana bakıyo bebekle ilgileniyo yiğite geçmeden atlatırım inşallah
Sen napıyosun
Kuşburnu çayi falan iç, kirmizi biber yesillik vs ye bol bol eger turuncgiller tuketemiyosan.Sağol khomyuk hiçbi takviye kullanamıyorum iyileşmemi o zorluyo bebeğim çok gazlı c vitamini olan meyveleri vs yiyemiyorum sadece parolla da ne kadar iyileşebilirim ki
Sen neler yapıyorsun tatile girdi mi deniz
Çok ağır geçiyo deniz ya sorma ikinci bu maşallah aşı olmadım ama olmuş kadar antikor ürettiğimi düşünüyorumKuşburnu çayi falan iç, kirmizi biber yesillik vs ye bol bol eger turuncgiller tuketemiyosan.
D vitamini al yine de bence takviye hap al yada canına yazık.Sağol khomyuk hiçbi takviye kullanamıyorum iyileşmemi o zorluyo bebeğim çok gazlı c vitamini olan meyveleri vs yiyemiyorum sadece parolla da ne kadar iyileşebilirim ki
Sen neler yapıyorsun tatile girdi mi deniz
Karı sizlere ayazı bize kaldı diyeyim sen anla havanin nasil oldugunuÇok ağır geçiyo deniz ya sorma ikinci bu maşallah aşı olmadım ama olmuş kadar antikor ürettiğimi düşünüyorumilk sefer daha kolay geçmişti bağışıklığın yüksekti yiğit yoktu acı ekşi meyve yemiştim şimdi aman aman sırt ağrısı yaşıyorum inşallah kalıcı değildir sürekli emzir diyorlar bebekler kolay atlatıyormuş inşallah öyle olur.
İzmir nasıl buralar çok soğuk karlı tıkıldık eve karantina da cabası oldu
Ankara ya yerinizde olsam gitmemD vitamini al yine de bence takviye hap al yada canına yazık.
Kapandı okullarımız kar altında her yer ankaraya kv gideceğiz yarın nasıl gideceğiz bakalım stresi var bizde de
Yaa bu sefer de ama haftasonumuz ziyan olcak. Eşim hatasonuna özel ders verecek sadece önümüzdeki haftaya öğrenci almadı. Haftasonumu da kayınlarla yemek istemiyorum yaaaAnkara ya yerinizde olsam gitmem
4 gun kar yagacak diyolla.
Antikoru geçer sütten emzirsinKarı sizlere ayazı bize kaldı diyeyim sen anla havanin nasil oldugunu
Ama ben tabiki kar kıs kiyamet gormedigim icin mutluyum
Bebekli anneler bu surecte emziriyor mu bilmiyorum
Dedigim gibi kusburnu cayi ic
Yok emzirme demedim zaten emzirdiklerini bilmiyordum.Antikoru geçer sütten emzirsin
İptal ettikYok emzirme demedim zaten emzirdiklerini bilmiyordum.
Bugun cok fazla pozitif haberi aldim pike doğru kosuyoruz sanirim
Hellooo deniznirelerdesiniz yihuu, iyice öldü bu topikte he.
sıkılıyorum ben
gıybet yapalım
bence herkes geçinemiyor kimsenin yazacak dermani kalmadiHellooo denizgelen giden yok herkes geçiniyo herhalde
Yıkılmadım ayaktayım bunu da atlattık bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruzbence herkes geçinemiyor kimsenin yazacak dermani kalmadi
nasilsin kovitlerin efendisi
oturur tabi oturmazmi, cocuk asilarinin hepsi ve cocuk sagligiyla ilgili hersey ucretsiz yada minimum ucretli olmali bence.Yıkılmadım ayaktayım bunu da atlattık bakalım önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Bi Ankara yapıcam önümüzdeki hafta Bi taraflarım donmaz umarım
Geçinecek hal bizde de kalmadı vallahi oğlana Bi rotavürüs ve menenjit aşısı bide nemlendiriciye bin TL para bayıldım bi yandan mecbur tabi yapılacak kafaya takma diyorum Bi yandan da içime oturdu
Bide tabi bunların arasında civcivim gazıyla uğraşıyoruz ne zaman bitecek yabence herkes geçinemiyor kimsenin yazacak dermani kalmadi
nasilsin kovitlerin efendisi
kac aylik oldu yaBide tabi bunların arasında civcivim gazıyla uğraşıyoruz ne zaman bitecek ya
Üç bitiyo daha Bi üç ay çekersek Ohookac aylik oldu ya
yok yok 4.ay sonuna dogru bacaklar falan harkeketlenie tepismeye baslar o zaman kendi gazini kendi cikarir merak etmeÜç bitiyo daha Bi üç ay çekersek Ohoo