- 17 Aralık 2015
- 26.445
- 48.142
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.921
ben geçen pazara gittim, kabak 20 lira patlican 25 lira domatesi salataligi hic soylemeyeyim, allahin 10 dal yesillik bagi 5.40 valla yazdikca sinirim bozuluyo ya.İyiyim chamcığım, standart. Faturalar market şokları. Sen ilk açtığında bu konuyu şımarıklık yapıyormuşuz meğer. Bugün metroya gittik. Birer paket kaşar beyaz peynir ve burgu peynir. İki kilo armut, iki kilo mandalina, iki küçük boy kefir, bir kilo muz, bir tane de avokadoya 390 tş bayıldık. Et yok, sebze yok, mevsim dışı yiyecek yok. Allahın armudu fln. En lüks sayılacak şey peynir ya. Sinirim bozuldu artık. Doğalgaz desen 1000 tl. Ne biçim bi durum
Şuan çalışacak durumda değil pazartesinden sonra patoloji sonucu çıkacak ona göre hareket edilecek bakalım belki rapor suresi uzatabilirler şimdilik aldığı raporlar bitti baya uzun bir süreç bekliyor bizi bakalımanneniz çalışabilecek duruma gelmiş, bana kalirsa o iki gunüde almaniza gerek yok ama siz bilirsiniz içinize sinmeyecekse alın raporunuzu tekrar.
Çok geçmiş olsun. Umarım çabuk iyileşir annenizŞuan çalışacak durumda değil pazartesinden sonra patoloji sonucu çıkacak ona göre hareket edilecek bakalım belki rapor suresi uzatabilirler şimdilik aldığı raporlar bitti baya uzun bir süreç bekliyor bizi bakalım
Demi
herkes ne kaddan sessiz artık
Demi
Hadi benim mazeretim varda size noluyo geçiniyo musunuz artık
Ben saldım artıkhic gecinemedigimizden yazmiyoruz
Bdv deyim ben valla orda vakit öldürüyorum sen napıyorsun? Küçük jimnastikçi nasıl?nerelerdesiniz kizlar, gelinde iki sohbet edelim ya
kovitli ve sporcuBdv deyim ben valla orda vakit öldürüyorum sen napıyorsun? Küçük jimnastikçi nasıl?
Aaa geçmiş olsun. Nasıl atlatıyorsunuz.kovitli ve sporcuiyiyiz bizde khomyuk deniz nasıl yeni okuluna başladımı
denizin 1.5 gun atesi vede bacak agrilari oldu, benimde biraz geniz akintim vs oldu oyle geciyo.Aaa geçmiş olsun. Nasıl atlatıyorsunuz.
Yok eylülde geçecek bı saçma okulda tamamlayacak senesini.
Ya aynı belirtileri geçen hafta Deniz de yaşadı. Arkadaşım hatta kanla yapılan bir test getirdi. Negatif çıktı. Yapmayı beceremedik herhalde yaaa atlattı belli de Deniz dedenizin 1.5 gun atesi vede bacak agrilari oldu, benimde biraz geniz akintim vs oldu oyle geciyo.
bu okuldaki sıkintılari devam ediyomu
belkide akranları dışlıyordur olamaz mi?Ya aynı belirtileri geçen hafta Deniz de yaşadı. Arkadaşım hatta kanla yapılan bir test getirdi. Negatif çıktı. Yapmayı beceremedik herhalde yaaa atlattı belli de Deniz de
Ediyor chamcığım etmez mi? Alışamadı. Geçenlerde öğretmen çağırdı yine bizi, akranlarıyla oyun oynamıyor oyun geliştirmiyor diyor. Yine çocuk psikiyatrisine götürün dedi. Kendisi bence ama bir adım bir ekstra ilgi de göstermiyor. Amaaan zor işler kaldı 3 ay. Yeni okulda umarım her şey iyi geçer
Bizde de oldu. Ağır bir grip geçirdik ailecek. Ama testler negatif işte
Öğretmen ilk aşamada çocuklar geliyordu, kendini çektiği için artık akranları da ona adım atmıyor diyor.belkide akranları dışlıyordur olamaz mi?
allah allah degisik.Öğretmen ilk aşamada çocuklar geliyordu, kendini çektiği için artık akranları da ona adım atmıyor diyor.