- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.941
daha kac aylik ya diş sıkıntisi icin erken mi cikariyor.chamallows
geçmiş olsun deniz nasıl geçiyo iki kere geçirdim ama sanırım bu mutasyonlular daha hafif
Gazı bitmeden egzemamız başladı o devam ederken sünnet o tam iyi olmadan şimdi de diş sıkıntımız var yorgun hissediyorum kendimi ya iki üç çocuk yapanlara saygım artmaya başladı tam anlamıyla büyütenlere tabi
Deniz nasıl geçirdi çocuk ve bebekler daha kolay atlatıyor sanırımdaha kac aylik ya diş sıkıntisi icin erken mi cikariyor.
niye 2.cocugu yapmiyoruz saniyosun
kolay atlattik canim şukur.
Normalde 6 aylık çıkarırlar, dört epey erkekmiş be burcu. Deniz ilk dişini 9 aylık çıkarmıştıDeniz nasıl geçirdi çocuk ve bebekler daha kolay atlatıyor sanırım
4 bitti canım zamanı artık diye düşünüyorum ama hak verdim size ben şuan düşünmüyorum açıkcası 2.çocuğueş desteği de çok önemli bizde olmadığı için sanırsın tek başıma yaptım
Sağlık ocağını aradım ebeyi normal mi böyle dedim korkma biraz erken ama dişli doğan bebekler bile var dedi düşününce dişli doğmasından iyi dedimNormalde 6 aylık çıkarırlar, dört epey erkekmiş be burcu. Deniz ilk dişini 9 aylık çıkarmıştı
Çok istisnai onlar BurcuSağlık ocağını aradım ebeyi normal mi böyle dedim korkma biraz erken ama dişli doğan bebekler bile var dedi düşününce dişli doğmasından iyi dedim
4 5 ay erken ama kasintilari baslamistir muhtemelen şörükleri akiyodurDeniz nasıl geçirdi çocuk ve bebekler daha kolay atlatıyor sanırım
4 bitti canım zamanı artık diye düşünüyorum ama hak verdim size ben şuan düşünmüyorum açıkcası 2.çocuğueş desteği de çok önemli bizde olmadığı için sanırsın tek başıma yaptım
Hamilelikteki o minnoşluk nasıl da değişiyor dimi ya4 5 ay erken ama kasintilari baslamistir muhtemelen şörükleri akiyodur
deniz bizden agir atlatti desem yeri ateş eklem agrisi vs yaşadı, biz burun tikanikligi geniz akintisi o kadar.
biz maalesef cocuklari babamizin evinden getiriyoruz canim aydinlanma geliyor sanada yavas yavaş
ahahaha aynen sorma hamileyken premses premses karnimizi gere dere dolasiriz ya bide ponçik hayaller kura kura.Hamilelikteki o minnoşluk nasıl da değişiyor dimi ya
Ben okula gidince daha olgun olacak oh diyeceğim diyordumahahaha aynen sorma hamileyken premses premses karnimizi gere dere dolasiriz ya bide ponçik hayaller kura kura.
alirim bebemi atarim arabasina gezeriz ana kiz ana ogul vs
25 yaş diyelim bence duz hesap, ergenligiydi universitesiydi aşk acilariydi derkenBen okula gidince daha olgun olacak oh diyeceğim diyordumAy o da olmadı be
Seneye tam günden umutluyum o da olmazsa pes ediyorum üniversiteye başka ile sepetlesene kadar derdim büyük
O da benim ve Burcu için bence25 yaş diyelim bence duz hesap, ergenligiydi universitesiydi aşk acilariydi derken
görürsek o günleriO da benim ve Burcu için bence
Senin 25ten sonrada ortalama üç yıl torun bakman olcak
Biz Allahtan babaanne olcaz bakım işi bize düşmez şükürler olsun
burcu koşarak ilerliyorduAy tenli anne bu arada Burcu başka yere yazmışsın ya ek gıda için başlasam mı diye acele etme. Bizim oğlanın doktoru çok güvenilir bir doktordu. Hatta ne yazık ki İngiltere’ye gitti. Onun desteğiyle ek gıda sürecini başardık bence. O altı aydan önce asla başlama demişti. Mide asidi hazır değil, sindirim sistemi hazır değil. Bu nedenle erken başlamanın zararını yetişkinlikte görürsünüz. Mide rahatsızlıkları ve reflü yetişkinlikte bu nedenle yaygın derdi.
Zaten İnan heveslendiğin gibi de değil. Öyle oturup çok yemeyecek. En az Altı ay daha yani bir yaşına kadar zaten tuzsuz ayrı yemekler yapacağın için sana ek yük olacak.
Altıncı ayında da üç gün kuralıyla ilerleyeceksin. Yani önce havuç, brokoli, patates gibi alerji risksiz gıdaları buharda haşlayacaksın. O tadım yapacak. Yani doymayacak zaten. Öğün halinde yemesi 8 ayı buluyor.
Ki ek gıda sonrasında pişik riski de artar. Çok da keyifli değil İnan. Hepimiz heveslendik anlıyorum seni ama sabırlı olman faydanıza olur.
Otuz iyidir otuzgörürsek o günleri25 de nereye evleniyo gezsin tozsun hayatini yaşasın acelesi ne 40 dan önce evlenmesin
aman toruna kadar yasayacagimi sanmiyorum ben zatenOtuz iyidir otuz
Kırkta evlenseler toruna 70imizde mi bakcaz
Ay o ilk hevesler. Ben de zor beklemiştim ekgıdayı. Sonra ne oldu her tadım sonrası hayal kırıklığı ve bol bol temizlik. Sürekli ayrı öğün hazırlama zulmüburcu koşarak ilerliyordu
Bizimkiler büyüdüğünde çok ilginç olcak her yeraman toruna kadar yasayacagimi sanmiyorum ben zatenmevzu cocuksa evlenmeden yapsin.
niye evlensin de bi bebe yapacam diye elin herifinin kirli donlarini yikasin