Geçinemeyenler kulübü

Ben artık gerçekten fakirim. Bu konu açıldığında fakir sanıyordum ama fakir kaldım bugün.
Konuyu ilk actigim zamanlar 250 300 liraya aylik kuruyemisin alasini aliyordum ayri ayri bademi findigi cevizi kajusu vs.
Dun 250 lira odedim, 120 liradan bir kilo karisik iki cesit cekirdek yarimsar kilo, yarim kiloda ceviz

Sellammmm kızlar hala geçinemiyoruz demi Yanlız olmadığımı biliyim 😀 allahtan bu ay büyükler yardım ettide oğlanın ilacıydı doktoruydu derken baya zorlanacaktık

Bide ya bizim kırk çıktı bir kaç gün oluyo
biraz yaramazlık sonrası bugün kanamam olmuş normal mi acaba sizde nasıl olmuştu

Sellammmm kızlar hala geçinemiyoruz demi Yanlız olmadığımı biliyim 😀 allahtan bu ay büyükler yardım ettide oğlanın ilacıydı doktoruydu derken baya zorlanacaktık

biraz yaramazlık sonrası bugün kanamam olmuş normal mi acaba sizde nasıl olmuştu
Normal canim olabilir kanama, dikişlerin icin falan kontrole gitmen gerekiyor bu arada gittin mi hic?
Yiğit kuzu nasıl?
Bizde ikramiyeyle mesailerle kurttardik bu ay, bir kez daha ne kadar dogru karar aldigimizi anladik kurum degistirerek 😂
Diger tarafta coktan agzimizi acmistik

Normal canim olabilir kanama, dikişlerin icin falan kontrole gitmen gerekiyor bu arada gittin mi hic?
Yiğit kuzu nasıl?
Bizde ikramiyeyle mesailerle kurttardik bu ay, bir kez daha ne kadar dogru karar aldigimizi anladik kurum degistirerek 😂
Diger tarafta coktan agzimizi acmistik
Ay bu kim diyorum ya 😃
Yapıştırma canım dikiş yok korkuyorum kontrole gitmeye de bakalım
Yiğit sıkıntılı çok gazlı sabahlara kadar ağlıyo yavrum ya ne zaman alttan gaz çıkarır tuvaletini yapar o zaman uyuyo ama cidden masrafları çok ya bebek bakım kremleri damlası şampuanı of of diyorum 😀
Euro 2020 mi gördüm az önce aman Allah 🙈

İlk ikisinde bende de biraz ağrı ve lekeleme olmuştu normaldir belki ama yine de bir doktora kontrole git bence.

chamallows chamallows nasıl bir kullancı adı kız bu🤣🤣🤣 güldürdün valla hiç keyfim olmadığı halde.

Ya kızlar ben artık cidden endişeden öleceğim. Bu gidişle nasıl yaşayacağız biz yaa. Yağma hırsızlık korkusu da yaşamaya başladım. Napcaz bilmiyorum

İlk ikisinde bende de biraz ağrı ve lekeleme olmuştu normaldir belki ama yine de bir doktora kontrole git bence.

chamallows chamallows nasıl bir kullancı adı kız bu🤣🤣🤣 güldürdün valla hiç keyfim olmadığı halde.

Ya kızlar ben artık cidden endişeden öleceğim. Bu gidişle nasıl yaşayacağız biz yaa. Yağma hırsızlık korkusu da yaşamaya başladım. Napcaz bilmiyorum
E nolacak khomyuk asgari ücret açıklandı herkes küçülmeye gidecek kara kara düşünüyor millet bunun sonu tabiki hırsızlık yağmalama

Bilmiyorum nasil yasayacagiz, yagma benimde aklima geliyo acikcasi.
Deniz ahtapota ahtabok diyoda ordan geldi aklima 😂😂😂

Beyaz gürültü yiğit ve ben burdayız 🙋

Acayip yıprandım kızlar bu gaz sancı ne zor şeylermiş o kadar dikkat ediyorum ki kendime bu çocuk bu kadar gazı nerden buluyo anlamış değilim
Ben hep soyluyorum o gazin senin yediklerinle alakasi yok, oyle olsa idi ben kuru ekmek yiyecek firsati zor buluyordum sallamaktan denizde sıfır gaz olurdu.
Surekli sivi ve sadece sut urunu ile beslendiklerinden gazli oluyorlar bence

Ben hep soyluyorum o gazin senin yediklerinle alakasi yok, oyle olsa idi ben kuru ekmek yiyecek firsati zor buluyordum sallamaktan denizde sıfır gaz olurdu.
Surekli sivi ve sadece sut urunu ile beslendiklerinden gazli oluyorlar bence
Ve hareketsizlikten. Çocuk karın üstü dönmeyi öğrenince azalıyor o gaz.

X