Geçinemeyenler kulübü

Valla üç veli kaldık. Üçü de benim eskiden arkadaşım. Millet resmen üç maymunu oynuyor ki. O cazgırın da üç dört yalakası var. Kalan veliler sus pus ağızlarını açamıyorlar.

Valla üç veli kaldık. Üçü de benim eskiden arkadaşım. Millet resmen üç maymunu oynuyor ki. O cazgırın da üç dört yalakası var. Kalan veliler sus pus ağızlarını açamıyorlar.
Orta okul zamanlarında sevmediğim Bi Türkçe öğretmenim vardı sınıfta öğretmen çocuğu varsa onunla daha fazla ilgilenir veya dediğin gibi yalaka velisi olan yada arkadaşının çocuğu özel günlerde şiirleri o okur Bi etkinlik oldu mu onlar falan sinir olurdum o zamanlardan kalma Bi gıcıklığım var böyle kendini bilmez eğitimcilere. O yüzden sordum denizi etkilenmemesi çok iyi olmuş

Ben de kötü ilköğretim öğretmeninden muzdaribim zaten kesinlikle okulu değişecek ondan

Ben de kötü ilköğretim öğretmeninden muzdaribim zaten kesinlikle okulu değişecek ondan
Çocuklar sandığımızdan daha kolay adapte oluyorlar inan bana
Profesyonel biri değilse bu gerginlik her türlü yansıyacaktır çocuğunuza
Aynısını yaşamış biri olarak söyleyeyim oğlum içine kapanık sordugunda adını bile söyleyemeyen biri olmuştu
Arkadaşlarından ayrılmasın hatasına düşmüştüm
Lütfen iyi gözlemleyin çocuklar yapılan psikolojik şiddetin farkında olmuyorlar
İki üç güne yeni arkadası olacaktır emin olun
Belli ki özel hayatıyla iş hayatını ayırt edemeyen biri
Sizin çocugunuza böyle bir öğretmenin katkısı olacağını düşünmüyorum

Ama diğer sınıfa geçerse sınıfın küçüğü olacak, onlar sene başı çocuğu. Gerçi orda da iki önceden tanıdığı arkadaşı var ama. Herkes onlar etkinliği hemen anlayıp yaparken seninki yapamazsa küçük kalmasın diyorlar çok kafam karışık ya

Benım oğlumda sınıfın en kücüğü idi
Yapamasın nolacak bir iki yapamıyor sonra alışıyolar
Oğlumu övmüş gibi oluyorum ama şuan okul birincisi herseyi hemen anlar çok güzel kitap okur
Siz oraya güzel zaman gecirsib diye gönderiyorsunuz
Elbette yapınca kendı de mutlu olur ama şuan onun önceliği güzel zaman gecırmek
Resmi kötü yaptım dıye endişe duymuyorlar
Zaten öğretmen güzel olunca hep destekle onu motive edıyor
O açık kapanıyor
Tabi ortamı öğretmeni siz daha iyi bilirsiniz ama gercekten iyi gözlemleyin
Bakın size bişey daha anlatayım
Dediğim okulla evımın arası yürüme mesafesi 5 dakıka
Eşimle oğlumu aldık okuldan arabada tıka basa esya dolu
Ön tarafa kucağıma aldım oğlumu
Görmüş bunu öğretmen
Okulda oğluma ertesi gün bütün sınıfın önünde niye öne oturdun demedim mi kurallara aykırı dıye
Oğlum da araba çok doluydu ben istemedim annem oturttu demiş
Oğlumu ağlatmış sınıfta Kızmış bidaha görmeyecem yaptıgın yanlış fılan dıye
Çok zor olmamalıydı yanına gelip kimse duymadan tavsıye vermek kuralları hatırlatmak
Bunun gibi o kadar çok sey anlatabılırım ki
Bu bir psikolojik şiddettir ve oğlum bunu maruz kaldı
Kendımi çok şuçlu hissettiğim olaylardan biridir bu anaokulu mevzusu

Yaş kaç seneye 1. Sınıf olmayacaksa değiştirmek sorun olmaz gıbı geliyor

Kesinlikle.
Dün bu olayları yaşıt çocukları olan kuzenime anlattım. O da şok oldu.
Onun büyük oğlunda biraz şiddet problemleri var. Sınıfta anneler şikayetçiymiş sınıf annesi de demiş birleşip mesaj atalım annesine öğretmen duymuş. Veliler birbirine asla yazamaz böyle konularda ben usulünce söylerim demiş. Aramış ben biliyorum çocuğunuz arkadaşlık kurmak için yapıyır iyi niyetli ama çocuklar rahatsız lütfen siz konuşun oğlunuzla demiş. Yani şu kibarlığa bakın bir.

Vay be ne şanslısınız ya. Benim çevrende kırk haftayı doldurmadan doğuran yok. 41inci haftanın içinde doğurmuştum ben perişanlıktı 38den sonra. Tam 38 d doğuranlara o kadar imrenirim ki o zamandan beri.

Vay be ne şanslısınız ya. Benim çevrende kırk haftayı doldurmadan doğuran yok. 41inci haftanın içinde doğurmuştum ben perişanlıktı 38den sonra. Tam 38 d doğuranlara o kadar imrenirim ki o zamandan beri.
Valla Kasım anneleri grubunda sanırım 5 doğum falan oldu kimisi hastanede akşam sabah doğuracak kimisi sezeryan günü aldı haftaya
Senin de geç olmuş khomyuk valla bian önce eski hayatıma dönmek istiyorum hatta yüz üstü yatmak istiyorum popişimi kaldıra kaldıra yaaa

Son düzenleme:
Valla artık eski hayat yok. Bunu kabul edersen lohusalıkta rahat edersin. Bak ben hala eski hayatıma dönmedim. Artık eskiye dönüş yok. Hayatının başka bir dönemine geçeceksin. Daha güzel yanı da var daha zor yanı da var ama annelikten sonra bazı şeyler asla eskisi gibi olmayacak.

Eski hayatına dönmedin mi

Yani tamam kabul ediyorum bana bağlı yaşayacak Bi insan olacak artık hayatımda yatmam kalkmam ona göre ayarlancak ama khomyuk hamilelikte çok hoş birsey değilmiş ya son zamanları hele gece Bi taraftan Bi tarafa dönmek bile zulüm bari bu eskisi gibi olacak demi yada ne biliyim kocaman Bi göbeğim olmayacak giydiğim yakışacak

Bana gerçekçi yorumlar gelmediği içşn çok zor bir lohusalık geçirdim. Ben barbie oynamak gibi sanıyordum. Yıka giydir sev yatır uyu. Ama o iş öyle değil. Dönemsel zorluklar hep var. Yani o eski gamsız özgür zamanlar geride kaldı bunu kabul ettim rahatladım. Artık ufak özgür anlarda molalarda mutluyum. Kabullenmek rahatlık.
İlk altı ay memelerin çok şişecek ağrıyacak tam emzirmeye alışana kadar yine yüz üstü yatamazsın göbekten değil memeden dolayı. Meme ucu yarası br yandan çok çektim ben. Bir de şansıma deniz çok oburdu. Sarılık fln olmadı mama hiç gerek olmadı bu nedenle. Ama benim kucağımdan mememden inmedi. Bu beni yordu. O zaman dört kiloydu ama alışık değilmişim hernalde daimi bir sırt ağrım vardı. Çok halsizdim mesela. Uykusuzluk bekliyorsun ama yaşamadan da tam anlamıyorsun. Ruh gibiydim. Kucağımda deniz karşıdaki kafeye bakıp ağlamıştım hiç unutmam hayatım bitti napıcam derdim. Saçma bir şekilde hiç büyümeyecek gibi gelirdi.
O fasıl emeklemeyle yürümeyle kapanır sandım, bu sefer eğilip yürütmekten bel ağrısı başladı. Fiziksel yorgunlarım 3 yaşta anca geçti.
Çünkü çocuk emzirme birene kadar uzun uyumuyor. Ha şu da var annelikten sonra gelen lanet güncellemeler var. Mesela ben artık deniz uyanmasa da kesintisiz uyuyamıyorum uykum tavşan uykusu olduz öksürse uyanıp gidiyorum. Uyanmasa da gece illa kalkıp bir üstünü kontrol ediyorum. Yani zihin anlamında kafan hep çocukta o da zihni de yoruyor seni de.
Bak okula başladı rahat ederim dedim sürekli hastalık dertleri, veliler öğretmenler okul içi dertleri. Kuzenşn oğlu ilkokulda her gün tonla ödevle uğraşıyor. Yani özetle bir daha asla aynı dinç beden, aynı özgür akıl yok. O kısım kapanıyor. Bak annem mesela hepsini evlendirdi rahatlar mı? Hayır.

Az kalmis artik iyice baslar kasilmalarin, yolda yururken falan kitlemeye baslar

Eski hayatini unutsanmi artik burcucum
Artık çok uzaklarda çünku

Yavrum zaten giyinemeyecen ne kasiyosum, merhaba anne topuzu merhaba esofman

8 de yatti 4.ustu acikmi seansini az once gerceklestirdim, cay iciyorum ustunu actimi ki, terledimi ki aman hapsirdi hastami oluyo ki, yedi yemedi cocugun kakasi bile mesele ya, cıvik yapsa eyvah kati yapsa eyvah .
Hic degilse biraz kendilerini kurtaracak yasa gelseler tamam kafa hep cocukta ama belki bedenen ruhen rahatlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…