Geçinemeyenler kulübü

Benim bilgim yok kiyafetten gelip gelmeyecegi konusunda, evde var olduklarini anlaman biraz surer sanirim.
Halamin evinde parkelerden cikmisti sessiz ortamda baya citir citir ses geliyordu ne alakaysa.
Belki bu sekilde anlayabilirsin
O tahta kurdu, yazlıkta var ondan. Bu tahta kurusu. Daha da beteri, tahta değil insan kanıyla besleniyor meret

O tahta kurdu, yazlıkta var ondan. Bu tahta kurusu. Daha da beteri, tahta değil insan kanıyla besleniyor meret
Bi yakınımda oldu canım
Yataklarında başlamış ilk önce
kıyafetle taşınıyormuş evet
yatağı attılar bütün evi ilaçladı 2 gün girmedi tüm kıyafetlerini yıkadı
zormuş ondan kurtulması
Bide uyuz hastalığı da yaygın diyorlar
benzemiyor dimi belirtileri

Yok ufak kırmızı sivri ısırığı gibi ısırık izleri var tam bel kısmında.

Evet ilaclatmak da lazım cok sinir bozucu
İlaçlama şirketi giderken kullanmak için bir ilaç daha veriyormuş şu süreler de kullanın diye
Düzgün işini yapan bir şirketle kurtulabilir
hatırladığım ilk gelen ilaçlama firması fıs fıs göstermelik sıkıp gitmiş geçmeyince başka şirket bulmuşlar

insallah kolayca kurtulur

Öf ya bıktım ben yatılı okulun çilesinden her tür salgın pislik çıkıyor. Temizlik elemanı da vermiyorlar doğru düzgün
İş kurdan veriyorlar onu da sürekli erteliyorlar bi ay kardır mantıgıyla.Tahta kurusu bi yıne ıyı ya bı sekılde gecer gıder uyuzdan sakınsın su aralar yaygın.

İnsallah oyle olur canim, tesekkur ederim nasilsin
Yorgunum oğlum benı cok yoruyor disipline edemıyorum. Lojmana tasınalı eve gırmıyorlar hepp parktayız hadı gıdelım deyınce başlıyor ağlamalar bagırmalar. Cıldırıcam coktan da laf ederler deli diye sakin kalmaya calısıyorum

Açıkçası şu an nitelikli lisede olduğu için sabrediyor. Hem öğrenciler biraz daha istekli hem ek dersi daha iyi diye. Bana kalsa dön gel merkeze diyorum da işte
Kiri pisliği olmasa rahat geciyordur dıye düşünüyorum.Ek derslerde 1 lira bile cok önemli haklı olarak bırakmak istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…