- 14 Haziran 2019
- 14.497
- 70.294
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.201
O tahta kurdu, yazlıkta var ondan. Bu tahta kurusu. Daha da beteri, tahta değil insan kanıyla besleniyor meretBenim bilgim yok kiyafetten gelip gelmeyecegi konusunda, evde var olduklarini anlaman biraz surer sanirim.
Halamin evinde parkelerden cikmisti sessiz ortamda baya citir citir ses geliyordu ne alakaysa.
Belki bu sekilde anlayabilirsin
Bi yakınımda oldu canımO tahta kurdu, yazlıkta var ondan. Bu tahta kurusu. Daha da beteri, tahta değil insan kanıyla besleniyor meret
Bi yakınımda oldu canım
Yataklarında başlamış ilk önce
kıyafetle taşınıyormuş evet
yatağı attılar bütün evi ilaçladı 2 gün girmedi tüm kıyafetlerini yıkadı
zormuş ondan kurtulması
Bide uyuz hastalığı da yaygın diyorlar
benzemiyor dimi belirtileri
Gecmıs olsun khomyuk. Tahta kurusu kıyafetle taşınır heryere. Yatagını ve koltuklarını yıkatmanı tavsıye ederım.Yok ufak kırmızı sivri ısırığı gibi ısırık izleri var tam bel kısmında.
En iyisi yıkatıp ilaçlamakYok ufak kırmızı sivri ısırığı gibi ısırık izleri var tam bel kısmında.
Evet ilaclatmak da lazım cok sinir bozucuEn iyisi yıkatıp ilaçlamak
huylanınca hep acaba der rahat huzur bulamazsın
İlaçlama şirketi giderken kullanmak için bir ilaç daha veriyormuş şu süreler de kullanın diyeEvet ilaclatmak da lazım cok sinir bozucu
İnsallah oyle olur canim, tesekkur ederim
İş kurdan veriyorlar onu da sürekli erteliyorlar bi ay kardır mantıgıyla.Tahta kurusu bi yıne ıyı ya bı sekılde gecer gıder uyuzdan sakınsın su aralar yaygın.Öf ya bıktım ben yatılı okulun çilesindenher tür salgın pislik çıkıyor. Temizlik elemanı da vermiyorlar doğru düzgün
Bıh tım laylonum ya bıh tımmİş kurdan veriyorlar onu da sürekli erteliyorlar bi ay kardır mantıgıyla.Tahta kurusu bi yıne ıyı ya bı sekılde gecer gıder uyuzdan sakınsın su aralar yaygın.
Yatılı calısmak tercihi mi yoksq zorunlu mu? Degılse eger hele ki şu zmanda cekılecek dert degıl.Bıh tım laylonum ya bıh tımm
Açıkçası şu an nitelikli lisede olduğu için sabrediyor. Hem öğrenciler biraz daha istekli hem ek dersi daha iyi diye. Bana kalsa dön gel merkeze diyorum da işteYatılı calısmak tercihi mi yoksq zorunlu mu? Degılse eger hele ki şu zmanda cekılecek dert degıl.
Yorgunum oğlum benı cok yoruyor disipline edemıyorum. Lojmana tasınalı eve gırmıyorlar hepp parktayız hadı gıdelım deyınce başlıyor ağlamalar bagırmalar. Cıldırıcam coktan da laf ederler deli diye sakin kalmaya calısıyorumİnsallah oyle olur canim, tesekkur ederimnasilsin
Kiri pisliği olmasa rahat geciyordur dıye düşünüyorum.Ek derslerde 1 lira bile cok önemli haklı olarak bırakmak istemez.Açıkçası şu an nitelikli lisede olduğu için sabrediyor. Hem öğrenciler biraz daha istekli hem ek dersi daha iyi diye. Bana kalsa dön gel merkeze diyorum da işte
Ben ban yedim yeni daha anca geldimÖhü öhü ses kontrol ses 1 2 3 aaaaa
Ne ara yedin ne ara geldin kizBen ban yedim yeni daha anca geldim
Napıyonuz
Aynı valla be chamcığım sende ne var ne ykkNe ara yedin ne ara geldin kiz
Valla iyidir khomyukcum, sen napiyosun