- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
- Konu Sahibi chamallows
- #29.181
Kasim dedigine surda ne kaldi khomyuk 2 aycikSenin daha kasımda değil mi zaten doğurmaman lazım senin İlk çocuk artı oğlan sen kasım sonunu zorlarsın acele etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kasim dedigine surda ne kaldi khomyuk 2 aycikSenin daha kasımda değil mi zaten doğurmaman lazım senin İlk çocuk artı oğlan sen kasım sonunu zorlarsın acele etme
Hadi canım, ay çok sevindim gözünüz aydınEvet evet belli oldu izmire gidiyorum
Neyi var oglusunun?
Aralik gibi gorunuyor ama daha erkende olabilirHadi canım, ay çok sevindim gözünüz aydın
Ne zaman gideceksiniz?
9lar çok bilinçsiz cham ben böyle 9 görmedim. Çocuklar 2 sene okula gitmeyince okul disiplinini unutup gelmişler, lise kafası yok. 12ler biraz laftan anlıyor çoğu yine aşılı fln da 9lar ve daha alt sımıflar tabii çok fena yayıyor belli ki. Çocuk maskeyi indirip teneffüste ağız ağıza kakara kikiri yapıyor. Laf dinlemiyor.Ekime kapatirlar sinyalleri verdiler, okullar feci durumda.
Ogretmen vs ne kadar tedbir alsada cocuk okuldan cikinca aile neler yapiyo bilemiyoruz ki.
Biraz yönetimde bitiyor bu iş.9lar çok bilinçsiz cham ben böyle 9 görmedim. Çocuklar 2 sene okula gitmeyince okul disiplinini unutup gelmişler, lise kafası yok. 12ler biraz laftan anlıyor çoğu yine aşılı fln da 9lar ve daha alt sımıflar tabii çok fena yayıyor belli ki. Çocuk maskeyi indirip teneffüste ağız ağıza kakara kikiri yapıyor. Laf dinlemiyor.
AA deniz İzmir belli oldu demek hakkınızda hayırlısı olsun canım sevindim diğer seçeneklere göre İzmir süper
Kız napıyım belki merak edersiniz beni gelirsiniz diye yazdıydımSenin daha kasımda değil mi zaten doğurmaman lazım senin İlk çocuk artı oğlan sen kasım sonunu zorlarsın acele etme
Hayret ya, evindeki analarina babalarina bir sey olurda diyede korkmuyorlar.9lar çok bilinçsiz cham ben böyle 9 görmedim. Çocuklar 2 sene okula gitmeyince okul disiplinini unutup gelmişler, lise kafası yok. 12ler biraz laftan anlıyor çoğu yine aşılı fln da 9lar ve daha alt sımıflar tabii çok fena yayıyor belli ki. Çocuk maskeyi indirip teneffüste ağız ağıza kakara kikiri yapıyor. Laf dinlemiyor.
İnsallah oyle olur sarah, bir haber okudum az once ogretmenin biri kucuk siniflara tekrar okuma yazma ogretiyorum resmen demis.
Sağol canım merak ettiğin için
İyiyiz sen nasılsın
Demek izmir oldu ne güzel sanslısın
İnsallah güzel günlerin hatıraların olur orda
Malum okul bir koşturmaca
Şimdilik iyi gidiyor temaslı karantina fılan yok
Kapatmasınlar istiyorum ya oğlum çok mutlu
İnsallah kimse zarar görmeden devam eder bu durum
İzmir her secenege gore süperAA deniz İzmir belli oldu demek hakkınızda hayırlısı olsun canım sevindim diğer seçeneklere göre İzmir süper
Kız napıyım belki merak edersiniz beni gelirsiniz diye yazdıydım
Khomyuk ya çok üzüldüm benim kardeşim de sınıfında çıkmış sınıf karantinadaymış hayır madem test yapın neden yapmıyorlar
Yönetim de artık ne yapacağını şaşırdı ki.Biraz yönetimde bitiyor bu iş.
İndirdi mi maskeyi, yallah eve yarım gün yok yazılacak.
Nasıl kıyafet yönetmeliklerine uymayan alınmıyordu, bunu da aynı şekilde dehleyecek.
Kontrolsüz okula alım yapılmayacak vs vs.
Biz yetişkinlere bile durumu bırakınca ortalık vahim, bu çocukların kendi insiyatiflerini almalarını beklemek saçma olur.
Kaynaşmayı verseler ne oluyor acaba?Yönetim de artık ne yapacağını şaşırdı ki.
İşyerinden bir arkadaş devlet anaokuluna yolluyor kızını. Bak bugün dedi, kızının okulundaki iki sınıf kapanmış, öğretmenler pozitifmiş. Ve dün bu öğretmenlerden biri eskişehirin en meşhur kapalı oyun parkında veli “kaynaşması” yapmış. Şimdi o cafeye nerdne baksan on başka çocuklu masa da katıldı. Tüm şehre yayıldı. Velileri de anlamıyorum da ne kaynaşması şu ortamda, ne cesaret
Evet bende okudum o haberiİnsallah oyle olur sarah, bir haber okudum az once ogretmenin biri kucuk siniflara tekrar okuma yazma ogretiyorum resmen demis.
Kızı okuldan almıstik zaten, gidecegimiz belli olunca alisirsa almak ve sonrasinda evde tutmak daha zor olur diye.Evet bende okudum o haberi
İnan okuma yazmayı geçtim artık arkadassıx kendu kendine konuşmaya başladı
İlk insana dönüşecekler az daha devam ederse
Kızın okulu nasıl olacak üzülür mü qyrılıyorum diye şimdiki okulundan
İyi olmuş o zaman kızın içinKızı okuldan almıstik zaten, gidecegimiz belli olunca alisirsa almak ve sonrasinda evde tutmak daha zor olur diye.
Hosuma gitmeyen seylerde oldu okulda.
Tahminim ögretmenide sevemedi deniz, okuldan aldiktan bir hafta sonra bana,İyi olmuş o zaman kızın için
Zor içe sinen okul bulmak İnsallah size iyiler denk gelir
Öğretmen çok çok önemli onu sevdimi gerisi kolay geliyor
Bizim ilk anaokulu öğretmeni de aynıydıTahminim ögretmenide sevemedi deniz, okuldan aldiktan bir hafta sonra bana,
Anne dediklerini yapmazsam sende ogrrtmenim gibi kusup konusmazmisin benimle dedi bana.
Huylanmakta sonuna kadar hakliymisim gibi hissediyorum
Yok artık yaa ne biçim öğretmenler varTahminim ögretmenide sevemedi deniz, okuldan aldiktan bir hafta sonra bana,
Anne dediklerini yapmazsam sende ogrrtmenim gibi kusup konusmazmisin benimle dedi bana.
Huylanmakta sonuna kadar hakliymisim gibi hissediyorum
Benim bilgim yok kiyafetten gelip gelmeyecegi konusunda, evde var olduklarini anlaman biraz surer sanirim.Ya kızlar size bir soru, eşimin okulu yatılı malum. Yatakhanedeki bir koltuktan huylanmış. Tahta kurusuydu o diyor. Ufak sivrisinek ısırığı gibi ısırıklar var bel bölgesinde. Bunu söyledi söyleyeli bende de olmaya başladı. Umuyorum psikolojiktir ama değilse de ben nerden anlarım evde varlar mı??
Bir de bu meret giysiyle fln eve taşınıyor mu ya? Mesela o gün giydiği giysileri balkonda bi ik gece bekletsem yeterli olur mu? Öf çok huylandım