- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.023
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.161
Ayol ne tatili, keşkeeSelam geçinemeyenlernasılsınız? @zorunlunick nasılsın nasılsın uzun zamandır konusmadık. Khomyuk sen nasılsın hersey yolundadır umarım. filmdelisi yok sanırım tatılden donmedı mj hala?
Deniz sanki tatildeler gibi birsey demisti ya da ben yanlıs anlamısım. Yazlıga gıdıp aylarca kalanlardan sandım sızıAyol ne tatili, keşkee
Bir 10 gün kadar gittk geldik, ben de isterdim öyle bohem bir hayatım olsun.
Çocuklar evde olunca curcuna oluyordu, dün başladılar velicilik oynuyorum.
Onun dışında yolunda her şey, sen nasılsın nelet yapıyorsun??
Bana yine nobet var bugunO arayı hiç hatırlamak istemiyorum kabus gibi çöktü üstüme sinkaflı konuşcam şimditoparlanmam zaman aldı
İnsanlik icin kucuk bizim icin buyuk bir ekşın ev taşimak layloncum.Deniz sanki tatildeler gibi birsey demisti ya da ben yanlıs anlamısım. Yazlıga gıdıp aylarca kalanlardan sandım sızı
Hadi gözün aydın etkinliklerden etkinliklere güzel bir sene olsun
Ev tasıdım bi süre önce lojmana gectık cocuklar için.Su sıradan hayatımda tek farklılık bu sanırım.
Banada buyuk bir yikim oldu kolanin fiyati ne yalsn soyleyeyimGünümüz şartlarında babadan kalma bir varlık miras VS vs yoksa calisarak geçiniyorum diyen insan yalan soyluyordur valla herşey ateş pahası gece gece zaten 2.5 lt kola bile 10 lira olmuş şimdi gördüm:))))) çok içiyorum artık azaltcaz
Aaj tez alişır umarım seni anlıyorum.Yarın da git sınıfa girmeden konuş "senin için yemekler yapıcam evde seni beklicem" diye bi süre sonra da ayrıl ordan başka türlü olmaz yoksa canım.Bana yine nobet var bugunbasimda agriyor bugun
Tabi hem de nasıl. Şimdi lojmanın bajcesı var mesela cocukları günlük cıkarıyorum.Her ne kadar eşyalarım sıgmayıp üstüste cıkmıssalar da daha huzur veren bi degısım oldu.İnsanlik icin kucuk bizim icin buyuk bir ekşın ev taşimak layloncum.
Surekli ayni duvarlara degilde farkli duvarlara bakiyor oluyoruz en azindan
Deniz yemekle olmazda işe baslayacagim falan dersem belki.Aaj tez alişır umarım seni anlıyorum.Yarın da git sınıfa girmeden konuş "senin için yemekler yapıcam evde seni beklicem" diye bi süre sonra da ayrıl ordan başka türlü olmaz yoksa canım.
Fazla esyalari koyabileceginiz bir depo falan yokmuTabi hem de nasıl. Şimdi lojmanın bajcesı var mesela cocukları günlük cıkarıyorum.Her ne kadar eşyalarım sıgmayıp üstüste cıkmıssalar da daha huzur veren bi degısım oldu.
Var baya birsey de kaldırdım ama ne koltuk takımı ne cocukların yatakları tam anlamıyla sıgmadı. Tıkış tepiş bi görüntü. Bır de ev yerlestırme konusunda rekorlar kitabına gırcem sanırım hala yerlesemedım. Hergun yeni bişi cıkıyorFazla esyalari koyabileceginiz bir depo falan yokmu
Çalısmayı dününüyor musun peki? Bır dr tam gün mü okul?Deniz yemekle olmazda işe baslayacagim falan dersem belki.
Az once kameradan izlettiler pek umrunda degil sanirim burda olmam.
Yarin siz isinizi halledip gelin derler heralde
Lojman iyidir ya, çocuklar için çok güzel bir ortam.Deniz sanki tatildeler gibi birsey demisti ya da ben yanlıs anlamısım. Yazlıga gıdıp aylarca kalanlardan sandım sızı
Hadi gözün aydın etkinliklerden etkinliklere güzel bir sene olsun
Ev tasıdım bi süre önce lojmana gectık cocuklar için.Su sıradan hayatımda tek farklılık bu sanırım.
Okul tam gün evet.Çalısmayı dününüyor musun peki? Bır dr tam gün mü okul?
Film ne yapar, hasta çocuk bakar yine yeniden canım
Ay bizde vaziyetler karışık, benim girdiğim iki sınıf karantinada. Eşimin de en az üç olacak gibi. Oğlumun da okulumda bir iki veli temaslıymış. Çocuklarda çıkarsa bizim çocuğun da kapanacak. Çok fena okullar. Ne yapacağız bilmiyorum
Senin daha kasımda değil mi zaten doğurmaman lazım seninHuhuuu kızlar ben daha doğurmadımnerde millet özledim sizleri
Evet evet belli oldu izmire gidiyorumFilm ne yapar, hasta çocuk bakar yine yeniden canım
Sen nasılsın, her şey yolunda mı?
Belli oldu mu şehir değişikliği durumu?
Ekime kapatirlar sinyalleri verdiler, okullar feci durumda.Ay bizde vaziyetler karışık, benim girdiğim iki sınıf karantinada. Eşimin de en az üç olacak gibi. Oğlumun da okulumda bir iki veli temaslıymış. Çocuklarda çıkarsa bizim çocuğun da kapanacak. Çok fena okullar. Ne yapacağız bilmiyorum