- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
- Konu Sahibi chamallows
- #29.221
Bende ayni khomyuk, degisik hic bir sey yokAynı valla be chamcığım sende ne var ne ykk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni khomyuk, degisik hic bir sey yokAynı valla be chamcığım sende ne var ne ykk
Neden banlandınAynı valla be chamcığım sende ne var ne ykk
Yok bu sefer bir kaç haftalık polemikten yedim birileri yeni okumuş ispiklemiş biziNeden banlandın
Hemen kim şikayet ediyor
Bişey yazmayada gelmiyor forum da
Herkes gergin kızgın kavgalı sanki
Bekliyor yani şikayet içinYok bu sefer bir kaç haftalık polemikten yedim birileri yeni okumuş ispiklemiş bizi
Olmaz mı benim üç sınıf, eşimin iki sınıf oğlumun da bir sınıfı kapandıBekliyor yani şikayet için
Ne değişikler
Aman boşver baktın gerıyor cevap verme olsun bitsin
Gidişin gibi dönüşünde hızlı olmuş ama
Okul nasıl gidiyor var mı kapanan sınıf
NE zaman gidiyordun denizBende ayni khomyuk, degisik hic bir sey yok
Selam deniz napıyosun orasıda soğuk muÖhü öhü ses kontrol ses 1 2 3 aaaaa
Aynı fikirdeyim çocuklar için okul şartOlmaz mı benim üç sınıf, eşimin iki sınıf oğlumun da bir sınıfı kapandı
Aman okullar kapanmasın böyle sınıf sınıf kapansın da yeter artık aksamasın daha fazla.
Sen de ne var ne yok sarah
Sen naptın ay, bebiş nasıl? İsmi deniz mi olcak kesin? Her şeyi aldın mıSelam deniz napıyosun orasıda soğuk mu
Birden soğudu sanki dimiSelam deniz napıyosun orasıda soğuk mu
Canim esim ekimde gidecek, bizde tahminim em gec aralik da gitmis oluruz diye dusunuyorumNE zaman gidiyordun deniz
Ben de balık hafızası var yazdıysan kusura bakma gecen kapı numaramı unuttum
Ben annemdeyken güvenlik değişmiş kartımı almamışım
Kaça gelmiştiniz diyor hatırlayamıyorum ismimi söyledim Allahtan onu hatırlıyorumSonra daire noyu güvenlik söyledı evet evet o dedim adam bi değişik baktı hasta herhalde demiştir
Toplanma filan ne zaman
Bu arada b 12 lere falan baktirdin mi hic ?NE zaman gidiyordun deniz
Ben de balık hafızası var yazdıysan kusura bakma gecen kapı numaramı unuttum
Ben annemdeyken güvenlik değişmiş kartımı almamışım
Kaça gelmiştiniz diyor hatırlayamıyorum ismimi söyledim Allahtan onu hatırlıyorumSonra daire noyu güvenlik söyledı evet evet o dedim adam bi değişik baktı hasta herhalde demiştir
Toplanma filan ne zaman
İdare eder burcucum, sen nasilsin?Selam deniz napıyosun orasıda soğuk mu
Bende mesajlara bakiyorum, bu kizi neyden banladilar ya diyorumYok bu sefer bir kaç haftalık polemikten yedim birileri yeni okumuş ispiklemiş bizi
Boylesi daha riskli degil mi khomyuk?Olmaz mı benim üç sınıf, eşimin iki sınıf oğlumun da bir sınıfı kapandı
Aman okullar kapanmasın böyle sınıf sınıf kapansın da yeter artık aksamasın daha fazla.
Sen de ne var ne yok sarah
Geciktirme agri sizi yoksa sarah, bem yaptim o hatayi on dis birlestirmeye gittim alt disimde agriyordu, adam direk ondialere mudahale etti birlestirme de hayal oldu.Aynı fikirdeyim çocuklar için okul şart
Baya kapanan olmuş
Bizim okuldan gelmedı öyle haber şimdilik
Sınıftada yok
Bende bi değişiklik yok aynen devam
Doktor bulup diş teli taktırmak istiyorum geç kaldım bıraz ama
Alt dişlerimden memnun değilim
Bende iyiyim şükür Bu gidişle konserde doğuracağım deniz baya aktifim bu sıralar gidiyorum geri koronadan pişman oluyorum ama kafa dağıtmam lazımİdare eder burcucum, sen nasilsin?
Dogumada az kaldi
Acik havada maskeliysen bisey olmaz heralde ya antikorlarinda varBende iyiyim şükür Bu gidişle konserde doğuracağım deniz baya aktifim bu sıralar gidiyorum geri koronadan pişman oluyorum ama kafa dağıtmam lazım
Sorma Sarah biranda kış geldi noluyoruz dedim aklıma zaten direk doğum geliyo havalar soğuyuncaBirden soğudu sanki dimi
Doğumada az kalmış
Çok hızlı kilo alıyorlar bu zamanda
Doktor ve hastane buldunuz mu
Ne heycanlı zamanlar
İnşallah öyle olur açık hava ama bakalım hayırlısı. Sen naptın toplanıyo musun yavaş yavaş annen falan nasıl karşıladı durumuAcik havada maskeliysen bisey olmaz heralde ya antikorlarinda var